Mermaid’s Gold


2 ani in urma 20 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Mermaid’s Gold:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu sirene si comori atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit jocul Mermaid’s Gold, unul din cele mai emotionante jocuri slot lansate de compania Amtic Industries. Numele jocului este relevant cu subiectul intalnit in acest joc iar simbolurile gasite pe tamburi sunt reprezentate de diferite creaturi marine precum delfini, scoici, pesti, stele de mare, o frumoasa sirena cu parul verde si un cufar plin cu aur.
Jocul Mermaid’s Gold are o configuratie standard de 5×3 tamburi si 10 linii de bet care pot fi setate in orice moment al jocului. Pariul maxim alocat unei singure linii poate fi de 100 credite.
Daca ai norocul sa obtii cinci simboluri de sirena pe o linie activa atunci esti posesorul unui premiu gigant de 450,000 credite. Simbolul de sirena joaca rolul de simbol wild iar simbolul de cufar cu comori actioneaza ca simbol scatter si iti permite o runda de pana la 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Mermaid’s Gold este primul joc adaugat in data de 11-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Pandas
7 ani in urma
18 Jucate
Azteca
3 ani in urma
20 Jucate
The Money Game
7 ani in urma
21 Jucate
Egyptian Heroes
6 ani in urma
16 Jucate
Olympus Glory
2 ani in urma
17 Jucate
Emerald Isle
7 ani in urma
22 Jucate
Powerpool Frenzy
8 ani in urma
15 Jucate
Fishy Fortune Slot
8 ani in urma
12 Jucate
Resident  3
8 ani in urma
22 Jucate
The McMurphys
7 ani in urma
12 Jucate
Mosquitozzz
7 ani in urma
15 Jucate
Aparate cu comori
7 ani in urma
0 Jucate