Mermaid’s Diamond


cod adsense
4 ani in urma 242 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Mermaid’s Diamond:

Daca esti vanator de comori atunci am sa-ti spun un secret. Vei gasi multe comori daca vei juca Mermaid’s Diamond slot, ultimul joc lansat in septembrie 2017 de faimoasa companie Playn’Go. Acest joc vine cu o configuratie unica, o tematica care relationeaza perfect cu comori si creaturi marine si un RTP care are o valoare fixa de 96.50%. Acest joc include foarte multe simboluri cu diverse pietre pretioase, o frumoasa sirena, un cufar plin cu aur si patru creaturi marine diferite. Conformatia jocului la aparate Mermaid’s Diamond este in forma hexagonala si include 2x4x5x4x3 tamburi si pana la 720 forme de castig.
Pariul maxim pe care un jucator poate aplica este de 100 credite. Jocul vine echipat cu un simbol wild care este reprezentat de simbolul de sirena si are puterea de a inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare si un simbol scatter, reprezentat de simbolul de cufar si poate activa pana la 25 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Mermaid’s Diamond este primul joc adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Sirene Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Samurai’s Fortune
4 ani in urma
229 Jucate
Billion Dollar Movie
9 ani in urma
223 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
5 ani in urma
246 Jucate
Racing Slot
9 ani in urma
230 Jucate
Eggomatic
9 ani in urma
194 Jucate
Rise of Maya
2 ani in urma
466 Jucate
Cleopatra Slots
9 ani in urma
236 Jucate
Sugar Pop
7 ani in urma
381 Jucate
Gladiators
8 ani in urma
266 Jucate
Crystal Spider Solitaire
9 ani in urma
225 Jucate
Poker la aparate flash
9 ani in urma
227 Jucate
Fruit Slot
7 ani in urma
269 Jucate