Mermaid’s Diamond


3 ani in urma 59 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Mermaid’s Diamond:

Daca esti vanator de comori atunci am sa-ti spun un secret. Vei gasi multe comori daca vei juca Mermaid’s Diamond slot, ultimul joc lansat in septembrie 2017 de faimoasa companie Playn’Go. Acest joc vine cu o configuratie unica, o tematica care relationeaza perfect cu comori si creaturi marine si un RTP care are o valoare fixa de 96.50%. Acest joc include foarte multe simboluri cu diverse pietre pretioase, o frumoasa sirena, un cufar plin cu aur si patru creaturi marine diferite. Conformatia jocului la aparate Mermaid’s Diamond este in forma hexagonala si include 2x4x5x4x3 tamburi si pana la 720 forme de castig.
Pariul maxim pe care un jucator poate aplica este de 100 credite. Jocul vine echipat cu un simbol wild care este reprezentat de simbolul de sirena si are puterea de a inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare si un simbol scatter, reprezentat de simbolul de cufar si poate activa pana la 25 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Mermaid’s Diamond este primul joc adaugat in data de 21-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Sirene Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

BooK Of Ra Deluxe
8 ani in urma
102 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
7 ani in urma
83 Jucate
Pharaohs Treasure
7 ani in urma
45 Jucate
Lucky Hunter
7 ani in urma
65 Jucate
Wild Shark
3 ani in urma
49 Jucate
Amazon’s Diamonds
3 ani in urma
67 Jucate
LobsterMania 2
5 ani in urma
50 Jucate
Venetian Carnival
7 ani in urma
69 Jucate
Millionaires Club III
7 ani in urma
41 Jucate
Zeus
6 ani in urma
64 Jucate
Goosy Pool
8 ani in urma
46 Jucate
Mister Money
8 ani in urma
59 Jucate