Medusa MegaWays


cod adsense
3 ani in urma 393 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Medusa MegaWays:

Daca esti un fan al Greciei antice atunci te invit sa joci slotul Medusa MegaWays, un nou joc online creat de NextGen Gaming care te transporta in mitologia antica a Geciei. Personajul care anima acest joc este Medusa iar restul elementelor prezente in joc sunt reprezentate de zeul Pegas, diferite vase grecesti, un sape verde, un inel de aur si multe altele. Dintre toate aceste simboluri standard, Pegas este simbolul care poate atrage multe credite in contul tau daca x6 dintre acestea apar pe ecran.
Medusa MegaWays este un slot ca la aparate care include 6 tamburi si pana la 117,649 moduri de castig diferite. In acest joc ai ocazia de a plasa pariuri maxime de 25 credite demo.
Simbolul de Medusa este un simbol wild si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul jocului si simbolul de soldad grec. Trei sau mai multe logo-uri ale jocului pe ecran iti dau accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Medusa MegaWays este primul joc adaugat in data de 10-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Majestic King Expanded Edition
2 ani in urma
493 Jucate
Nemo’s Voyage
4 ani in urma
258 Jucate
Medusa MegaWays
3 ani in urma
393 Jucate
Big Dollar Slots
9 ani in urma
175 Jucate
Secrets Of Poseidon
6 ani in urma
279 Jucate
Tiger Stacks
2 ani in urma
494 Jucate
Dolphin Spins
8 ani in urma
211 Jucate
Aces and Faces
7 ani in urma
286 Jucate
Maximum
7 ani in urma
356 Jucate
Classic Fruit
7 ani in urma
338 Jucate
Poker gratis
9 ani in urma
494 Jucate
Supreme Hot
7 ani in urma
273 Jucate