Medusa MegaWays


1 an in urma 122 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Medusa MegaWays:

Daca esti un fan al Greciei antice atunci te invit sa joci slotul Medusa MegaWays, un nou joc online creat de NextGen Gaming care te transporta in mitologia antica a Geciei. Personajul care anima acest joc este Medusa iar restul elementelor prezente in joc sunt reprezentate de zeul Pegas, diferite vase grecesti, un sape verde, un inel de aur si multe altele. Dintre toate aceste simboluri standard, Pegas este simbolul care poate atrage multe credite in contul tau daca x6 dintre acestea apar pe ecran.
Medusa MegaWays este un slot ca la aparate care include 6 tamburi si pana la 117,649 moduri de castig diferite. In acest joc ai ocazia de a plasa pariuri maxime de 25 credite demo.
Simbolul de Medusa este un simbol wild si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul jocului si simbolul de soldad grec. Trei sau mai multe logo-uri ale jocului pe ecran iti dau accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Medusa MegaWays este primul joc adaugat in data de 10-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu animale
7 ani in urma
61 Jucate
Aparate cu fete
8 ani in urma
66 Jucate
Hotline
3 ani in urma
92 Jucate
Just Jewels
8 ani in urma
66 Jucate
Aparate cu capsuni si cirese
8 ani in urma
61 Jucate
Mermaid Serenade
6 ani in urma
93 Jucate
Olympus Glory
3 ani in urma
65 Jucate
Riviera Riches
7 ani in urma
86 Jucate
India Slot
7 ani in urma
66 Jucate
Simple Slots
7 ani in urma
68 Jucate
Golf la aparate
8 ani in urma
56 Jucate
The Exterminator
8 ani in urma
78 Jucate