Medusa MegaWays


cod adsense
2 ani in urma 277 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Medusa MegaWays:

Daca esti un fan al Greciei antice atunci te invit sa joci slotul Medusa MegaWays, un nou joc online creat de NextGen Gaming care te transporta in mitologia antica a Geciei. Personajul care anima acest joc este Medusa iar restul elementelor prezente in joc sunt reprezentate de zeul Pegas, diferite vase grecesti, un sape verde, un inel de aur si multe altele. Dintre toate aceste simboluri standard, Pegas este simbolul care poate atrage multe credite in contul tau daca x6 dintre acestea apar pe ecran.
Medusa MegaWays este un slot ca la aparate care include 6 tamburi si pana la 117,649 moduri de castig diferite. In acest joc ai ocazia de a plasa pariuri maxime de 25 credite demo.
Simbolul de Medusa este un simbol wild si inlocuieste orice element din joc cu exceptia simbolului scatter reprezentat de logo-ul jocului si simbolul de soldad grec. Trei sau mai multe logo-uri ale jocului pe ecran iti dau accesul la o runda cu 10 rotiri gratuite. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Medusa MegaWays este primul joc adaugat in data de 10-martie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Gold III
4 ani in urma
238 Jucate
Golden Sevens
9 ani in urma
233 Jucate
Five Line Mystery
5 ani in urma
259 Jucate
Aztec Empire
8 ani in urma
227 Jucate
Lucky Tiger
4 ani in urma
248 Jucate
Beach Slot
9 ani in urma
205 Jucate
Cleopatras Coin
7 ani in urma
164 Jucate
The Last Crusade HD
7 ani in urma
174 Jucate
Burning Desire
8 ani in urma
164 Jucate
It Came From Venus
9 ani in urma
160 Jucate
Royal Sevens Slots
8 ani in urma
153 Jucate
Gryphons Gold
8 ani in urma
204 Jucate