LINKURI SPONSORIZATE  Magic Rewards

  98 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Magic Rewards:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca iti doresti o zi plina de castiguri magice atunci te invit sa probezi Magic Rewards, una alt joc slot lansat de compania Ainsworth Gaming. Premiul maxim care poate fi obtinut in acest joc cand jucatorul aplica un pariu maxim este de 1,000 credite. De asemenea, jocul include o singura caracteristica de rotiri gratuite care este activata cu ajutorul simbolului de manusi.
  Jocul la aparate Magic Rewards vine echipat cu o configuratie simpla de 5×3 tamburi si un total de 25 forme de castig. Pariul maxim care poate fi alocat este de 20 credite. Daca trei sau mai multe simboluri de manusi apar pe pamburul 3 se activeaza o functie magica care iti da accesul la 8 rotiri speciale. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Magic Rewards este primul joc adaugat in data de 30-iunie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Ainsworth Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 98 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Magic Rewards trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Magic Rewards

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE