Magic Book 6


cod adsense
4 ani in urma 295 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Magic Book 6:

Descopera magia orientului indepartat cu Magic Book 6 slot, unul din cele mai atractive jocuri la aparate lansate vreodata de compania Bally Wulff. Numele acestui joc te face sa te gandesti la faimosul joc Book of Ra 6 dar din punctul meu de vedere sunt doua jocuri diferite atat din punct de vedere al tematicii cat si din punct de vedere al caracteristicilor intalnite. Jocul de pacanele online Magic Book 6 vine cu o tematica orientala iar cel mai generos simbol din joc este un print arab. Acesta, poate genera premii de pana la 75,000 monede (cand jucatorul aplica un pariu de 50 monede) iar ecranul principal este adaptabil tuturor dispozitivelor mobile sau tablete.
Jocul nu include decat un simbol special care joaca dublu rol, scatter si wild. Acesta este cartea magica si atunci cand joaca rolul de scatter poate declansa o runda de 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Magic Book 6 este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sushi Bar
10 ani in urma
264 Jucate
Aztec’s Fortune
7 ani in urma
300 Jucate
Pirates Island Slot
9 ani in urma
223 Jucate
Pink Panther
10 ani in urma
272 Jucate
Apex Wizard
5 ani in urma
478 Jucate
Mermaid Serenade
7 ani in urma
245 Jucate
Las Vegas Fever
9 ani in urma
289 Jucate
Legend of Cleopatra
5 ani in urma
251 Jucate
Top Fruits
10 ani in urma
234 Jucate
Tiger King
4 ani in urma
319 Jucate
Spartacus Gladiator of Rome
4 ani in urma
472 Jucate
Fairy Tale
7 ani in urma
376 Jucate