Magic Book 6


cod adsense
4 ani in urma 245 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Magic Book 6:

Descopera magia orientului indepartat cu Magic Book 6 slot, unul din cele mai atractive jocuri la aparate lansate vreodata de compania Bally Wulff. Numele acestui joc te face sa te gandesti la faimosul joc Book of Ra 6 dar din punctul meu de vedere sunt doua jocuri diferite atat din punct de vedere al tematicii cat si din punct de vedere al caracteristicilor intalnite. Jocul de pacanele online Magic Book 6 vine cu o tematica orientala iar cel mai generos simbol din joc este un print arab. Acesta, poate genera premii de pana la 75,000 monede (cand jucatorul aplica un pariu de 50 monede) iar ecranul principal este adaptabil tuturor dispozitivelor mobile sau tablete.
Jocul nu include decat un simbol special care joaca dublu rol, scatter si wild. Acesta este cartea magica si atunci cand joaca rolul de scatter poate declansa o runda de 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Magic Book 6 este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wonky Wabbits
8 ani in urma
217 Jucate
Buffalo Hunter
1 an in urma
260 Jucate
Zeus King of Gods
6 ani in urma
214 Jucate
Joker Slot
8 ani in urma
215 Jucate
Book of Lords
3 ani in urma
333 Jucate
Aparate cu pirati
9 ani in urma
0 Jucate
Pearl of the Orient
3 ani in urma
234 Jucate
The Incredible Hulk- Ultimate Revenge
8 ani in urma
207 Jucate
10 Burning Heart
4 ani in urma
251 Jucate
Dynasty of Ra
5 ani in urma
245 Jucate
Boo of Ra 6
4 ani in urma
214 Jucate
Lucky Pandas
9 ani in urma
212 Jucate