Magic Book 6


cod adsense
3 ani in urma 180 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Magic Book 6:

Descopera magia orientului indepartat cu Magic Book 6 slot, unul din cele mai atractive jocuri la aparate lansate vreodata de compania Bally Wulff. Numele acestui joc te face sa te gandesti la faimosul joc Book of Ra 6 dar din punctul meu de vedere sunt doua jocuri diferite atat din punct de vedere al tematicii cat si din punct de vedere al caracteristicilor intalnite. Jocul de pacanele online Magic Book 6 vine cu o tematica orientala iar cel mai generos simbol din joc este un print arab. Acesta, poate genera premii de pana la 75,000 monede (cand jucatorul aplica un pariu de 50 monede) iar ecranul principal este adaptabil tuturor dispozitivelor mobile sau tablete.
Jocul nu include decat un simbol special care joaca dublu rol, scatter si wild. Acesta este cartea magica si atunci cand joaca rolul de scatter poate declansa o runda de 10 rotiri gratuite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Magic Book 6 este primul joc adaugat in data de 17-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaoh King
8 ani in urma
154 Jucate
40 Ultra Respin
3 ani in urma
359 Jucate
Book of Ra
7 ani in urma
352 Jucate
The Money Game
8 ani in urma
170 Jucate
Battleship
8 ani in urma
172 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
8 ani in urma
305 Jucate
Helena
4 ani in urma
273 Jucate
Mayan Moons
4 ani in urma
174 Jucate
Big Kahuna
6 ani in urma
139 Jucate
Silver Lion
5 ani in urma
183 Jucate
Absolute Poker
8 ani in urma
167 Jucate
Aparate  cupidon
8 ani in urma
147 Jucate