Lucky Larry’s Lobstermania 2


cod adsense
1 an in urma 291 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Larry’s Lobstermania 2:

Daca esti un fan al originalului Lobstermania de IGT, atunci te invit sa testezi in modul demo Lucky Larry’s Lobstermania 2, un joc de pacanele online care integreaza simboluri wild, scatter, jackpoturi și multiplicatori.
Acest joc este configurat cu 40 de linii de plată, pe care, puteti aplica pariuri minime de pana la 0,60.
Opțiunea Jackpot apare aleatoriu în timpul jocului, este plasat pe oricare dintre simbolurile normale și, dacă apare pe 3 sau mai multe role consecutive, iei câștigurile Jackpot înmulțite cu valoarea monedei.
Jackpot-ul nu este disponibil în timpul rundelor de rotiri gratuite și este posibil doar să câștigi un jackpot pe rotire. Câștigurile la jackpot sunt independente de ceea ce obțineți pe linie de plată în aceeași rotație și sunt adăugate la premiul total.
Multiplicarea poate apărea pe rolă centrală în timpul oricăror rotiri ale jocului normal, indicate cu un „X5” pe un simbol de geamandură, barcă, far sau casă; sau cu un „X3” pe o geamandură, o barcă sau un far.

Pentru ca multiplicatorul să funcționeze, acesta trebuie să facă parte dintr-o linie de câștig câștigătoare, deoarece ceea ce face este să înmulțească câștigul pe această linie X3 sau X5.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Larry’s Lobstermania 2 este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu fete
10 ani in urma
356 Jucate
Brave Cat
5 ani in urma
484 Jucate
Flash Poker
10 ani in urma
311 Jucate
Fruitilicious
5 ani in urma
294 Jucate
Fruit Drops
6 ani in urma
508 Jucate
Island
9 ani in urma
455 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
255 Jucate
Fruit Cocktail 2
10 ani in urma
756 Jucate
Aparate cu masini
9 ani in urma
0 Jucate
Jewels 4 All
5 ani in urma
592 Jucate
Dragon King
6 ani in urma
324 Jucate
Golden Planet
9 ani in urma
245 Jucate