Lucky Larry’s Lobstermania 2


cod adsense
2 ani in urma 444 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Larry’s Lobstermania 2:

Daca esti un fan al originalului Lobstermania de IGT, atunci te invit sa testezi in modul demo Lucky Larry’s Lobstermania 2, un joc de pacanele online care integreaza simboluri wild, scatter, jackpoturi și multiplicatori.
Acest joc este configurat cu 40 de linii de plată, pe care, puteti aplica pariuri minime de pana la 0,60.
Opțiunea Jackpot apare aleatoriu în timpul jocului, este plasat pe oricare dintre simbolurile normale și, dacă apare pe 3 sau mai multe role consecutive, iei câștigurile Jackpot înmulțite cu valoarea monedei.
Jackpot-ul nu este disponibil în timpul rundelor de rotiri gratuite și este posibil doar să câștigi un jackpot pe rotire. Câștigurile la jackpot sunt independente de ceea ce obțineți pe linie de plată în aceeași rotație și sunt adăugate la premiul total.
Multiplicarea poate apărea pe rolă centrală în timpul oricăror rotiri ale jocului normal, indicate cu un „X5” pe un simbol de geamandură, barcă, far sau casă; sau cu un „X3” pe o geamandură, o barcă sau un far.

Pentru ca multiplicatorul să funcționeze, acesta trebuie să facă parte dintr-o linie de câștig câștigătoare, deoarece ceea ce face este să înmulțească câștigul pe această linie X3 sau X5.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Larry’s Lobstermania 2 este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Temple of Ausar
5 ani in urma
427 Jucate
Madder Scientist
10 ani in urma
390 Jucate
Quick Hit Las Vegas
9 ani in urma
439 Jucate
Machu Picchu
9 ani in urma
684 Jucate
King Kong
10 ani in urma
686 Jucate
Plenty of Fruit 40
6 ani in urma
729 Jucate
Penguin Style
6 ani in urma
565 Jucate
Rome and Egypt
10 ani in urma
517 Jucate
Tiger’s Claw
5 ani in urma
373 Jucate
Grace of Cleopatra
8 ani in urma
373 Jucate
Golden 7’s
3 ani in urma
887 Jucate
Dr.Lovemore
10 ani in urma
400 Jucate