Lucky Larry’s Lobstermania 2


cod adsense
8 luni in urma 161 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Larry’s Lobstermania 2:

Daca esti un fan al originalului Lobstermania de IGT, atunci te invit sa testezi in modul demo Lucky Larry’s Lobstermania 2, un joc de pacanele online care integreaza simboluri wild, scatter, jackpoturi și multiplicatori.
Acest joc este configurat cu 40 de linii de plată, pe care, puteti aplica pariuri minime de pana la 0,60.
Opțiunea Jackpot apare aleatoriu în timpul jocului, este plasat pe oricare dintre simbolurile normale și, dacă apare pe 3 sau mai multe role consecutive, iei câștigurile Jackpot înmulțite cu valoarea monedei.
Jackpot-ul nu este disponibil în timpul rundelor de rotiri gratuite și este posibil doar să câștigi un jackpot pe rotire. Câștigurile la jackpot sunt independente de ceea ce obțineți pe linie de plată în aceeași rotație și sunt adăugate la premiul total.
Multiplicarea poate apărea pe rolă centrală în timpul oricăror rotiri ale jocului normal, indicate cu un „X5” pe un simbol de geamandură, barcă, far sau casă; sau cu un „X3” pe o geamandură, o barcă sau un far.

Pentru ca multiplicatorul să funcționeze, acesta trebuie să facă parte dintr-o linie de câștig câștigătoare, deoarece ceea ce face este să înmulțească câștigul pe această linie X3 sau X5.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Larry’s Lobstermania 2 este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2021 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale Sloturi de IGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Multi Gaminator
8 ani in urma
228 Jucate
Ultra Hot Deluxe
9 ani in urma
203 Jucate
Lucky Hunter
8 ani in urma
324 Jucate
Frog Hunter
3 ani in urma
261 Jucate
Irish Eyes
8 ani in urma
189 Jucate
Distractie la aparate
9 ani in urma
173 Jucate
Klondike Solitaire
9 ani in urma
182 Jucate
Iron man
9 ani in urma
174 Jucate
Hot Target
4 ani in urma
595 Jucate
12 Ways Poker Slot
8 ani in urma
156 Jucate
Rooks Revenge
9 ani in urma
175 Jucate
Aparate cu capsuni
9 ani in urma
344 Jucate