Lucky Hot


cod adsense
3 ani in urma 165 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Hot:

Jocurile slot clasice cu fructe sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri de noroc de aceea te invit sa testezi un nou joc creat cu o tematica clasica de fructe intitulat Lucky Hot. Jocul Lucky Hot este conceput de faimoasa societate bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula retro de 3 tamburi, 3 randuri si 5 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 5 si 100 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 175 credite.
Jocul nu include runda de rotiri gratuite sau simboluri speciale precum simbol wild sau scatter. Cu ajutorul simbolurilor de 777 rosu, Bar, clopotei, cirese, prune si lamai poti captura premii care variaza intre100 si 15,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Hot este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fruits Evolution
6 ani in urma
138 Jucate
Lucky 88
6 ani in urma
124 Jucate
Beauty and the Nerd
8 ani in urma
142 Jucate
Cleopatra XVIII
5 ani in urma
140 Jucate
Extreme slot
8 ani in urma
140 Jucate
Battleship
7 ani in urma
136 Jucate
African Simba
6 ani in urma
138 Jucate
Diamond Queen
8 ani in urma
138 Jucate
Olympia
6 ani in urma
140 Jucate
Armadillo Artie: Dash for Cash
5 ani in urma
155 Jucate
Ultra Hot Deluxe
8 ani in urma
131 Jucate
Rise of Ra
7 ani in urma
196 Jucate