Lucky Hot


cod adsense
4 ani in urma 473 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Hot:

Jocurile slot clasice cu fructe sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri de noroc de aceea te invit sa testezi un nou joc creat cu o tematica clasica de fructe intitulat Lucky Hot. Jocul Lucky Hot este conceput de faimoasa societate bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula retro de 3 tamburi, 3 randuri si 5 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 5 si 100 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 175 credite.
Jocul nu include runda de rotiri gratuite sau simboluri speciale precum simbol wild sau scatter. Cu ajutorul simbolurilor de 777 rosu, Bar, clopotei, cirese, prune si lamai poti captura premii care variaza intre100 si 15,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Hot este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wolf Moon – Aristocrat
5 ani in urma
361 Jucate
Magic Forest
9 ani in urma
418 Jucate
Rainbow King
7 ani in urma
309 Jucate
Safe cracker slot
9 ani in urma
295 Jucate
Poker Solitaire Deluxe
9 ani in urma
280 Jucate
Gem Queen
4 ani in urma
417 Jucate
Reel Rush
9 ani in urma
484 Jucate
5 Lions Dance
2 ani in urma
413 Jucate
Aparate cu carti de joc
10 ani in urma
505 Jucate
Stampede
5 ani in urma
427 Jucate
Aparate cu comori
10 ani in urma
0 Jucate
Dragon Island
10 ani in urma
334 Jucate