Lucky Hot


cod adsense
4 ani in urma 299 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Hot:

Jocurile slot clasice cu fructe sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri de noroc de aceea te invit sa testezi un nou joc creat cu o tematica clasica de fructe intitulat Lucky Hot. Jocul Lucky Hot este conceput de faimoasa societate bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula retro de 3 tamburi, 3 randuri si 5 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 5 si 100 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 175 credite.
Jocul nu include runda de rotiri gratuite sau simboluri speciale precum simbol wild sau scatter. Cu ajutorul simbolurilor de 777 rosu, Bar, clopotei, cirese, prune si lamai poti captura premii care variaza intre100 si 15,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Hot este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Egyptian Heroes
8 ani in urma
265 Jucate
40 Chilli Fruits
2 ani in urma
463 Jucate
Sweet Harvest
9 ani in urma
276 Jucate
Book of Ra 3D
7 ani in urma
260 Jucate
Dolphins Gold
6 ani in urma
213 Jucate
Rise of Poseidon
6 ani in urma
236 Jucate
Dragoni la aparate
9 ani in urma
350 Jucate
Mega Joker
7 ani in urma
625 Jucate
Summer Queen
5 ani in urma
243 Jucate
Lucky Bells
4 ani in urma
309 Jucate
Super  Spin Poker
9 ani in urma
284 Jucate
Golf Solitaire
9 ani in urma
199 Jucate