Lucky Hot


2 ani in urma 26 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Hot:

Jocurile slot clasice cu fructe sunt cea mai mare atractie in randul jucatorilor de jocuri de noroc de aceea te invit sa testezi un nou joc creat cu o tematica clasica de fructe intitulat Lucky Hot. Jocul Lucky Hot este conceput de faimoasa societate bulgara Euro Games Technology si vine echipat cu o formula retro de 3 tamburi, 3 randuri si 5 linii de bet care nu pot fi modificate in timpul partidei. Pariul care poate fi alocat de jucator variaza intre 5 si 100 credite.
De asemenea, acest joc vine echipat cu patru tipuri de jacpoturi progresive si include optiune de joc de risc care se activeaza instant in momentul in care jucatorul acumuleaza un castig de 175 credite.
Jocul nu include runda de rotiri gratuite sau simboluri speciale precum simbol wild sau scatter. Cu ajutorul simbolurilor de 777 rosu, Bar, clopotei, cirese, prune si lamai poti captura premii care variaza intre100 si 15,000 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Hot este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
19 Jucate
Fire Opals
8 ani in urma
20 Jucate
Savanna
3 ani in urma
16 Jucate
Jokers Wild Slots
7 ani in urma
15 Jucate
Aztecs Empire
5 ani in urma
21 Jucate
Luxor
2 ani in urma
26 Jucate
Spiderman
7 ani in urma
17 Jucate
Witches Charm
2 ani in urma
20 Jucate
Tiger Warrior
3 ani in urma
18 Jucate
Wilderland
4 luni in urma
40 Jucate
Solitaire Pro
8 ani in urma
17 Jucate
20 Diamonds
3 ani in urma
72 Jucate