LINKURI SPONSORIZATE  Lucky Emeralds

  59 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Emeralds:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Intra in universul spiridusilor irlandezi si bucura-te de premii de pana la x500 cu Lucky Emeralds, un alt slot online creat de Playtech cu o tematica irlandeza si o singura caracteristica speciala. Interfata si grafica acestui joc sunt de calitate premium iar simbolurile principale sunt reprezentate de pietre pretioase de diferite forme si culori. Una dintre acestea este diamantul, poate genera pana la 500 atunci cand apare pe o linie activa de 5 ori.
  Jocul la aparate Lucky Emeralds propune un format clasic cu 5 tamburi, 3 randuri si un total de 10 moduri de castig.
  In timpul jocului, va aparea un simbol wild reprezentat de un trifoi cu patru foi. Acest simbol special poate aterriza in orice pozitie pe tamburi si activeaza unica caracteristica din joc. Bafta!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Emeralds este primul joc adaugat in data de 21-februarie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate Sloturi de Playtech si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 59 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Lucky Emeralds trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Lucky Emeralds

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE