Lucky Drink


cod adsense
4 ani in urma 263 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Drink:

Daca esti pasionat de jocurile slot create de compania bielorusă Belatra Games atunci esti invitat sa incerci Lucky Drink, unul din cele mai bine realizate jocuri de acesta companie. Este un joc extrem de distractiv care include o structura clasica unde sunt incorporate 9 linii fixe si cinci tamburi. Elementele intalnite in joc sunt butoaie de bere, vin, whisky, o frumoasa barmanita si multe altele.
Lucky Drink este un joc de pacanele care are un jackpot de 125.000 credite care poate fi castigat in orice moment atunci cand se formeaza o combinatie castigatoare de cinci simboluri identice iar pariul per linie este maxim. Simbolul de butoi de bere iti poate aduce un premiu consistent de 10.000 monede daca este obtinut pe aceeasi linie de cinci ori. Functia de bonus este activa atunci cand pe o linie apar minim trei simboluri identice de diavol. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Drink este primul joc adaugat in data de 16-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Bier Haus
9 ani in urma
263 Jucate
9 Lions
4 ani in urma
360 Jucate
Sizzling Hot
9 ani in urma
447 Jucate
Sub Mariner Slot
9 ani in urma
214 Jucate
Pot of Gold
9 ani in urma
245 Jucate
Aztec
7 ani in urma
381 Jucate
Lucky Slot
9 ani in urma
232 Jucate
Ocean Rush
4 ani in urma
356 Jucate
Lady of the Moon
6 ani in urma
282 Jucate
Gemstone Jackpot
7 ani in urma
250 Jucate
Crazy Bugs II
4 ani in urma
232 Jucate
Roman Empire
7 ani in urma
279 Jucate