Lucky Drink


cod adsense
5 ani in urma 310 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Drink:

Daca esti pasionat de jocurile slot create de compania bielorusă Belatra Games atunci esti invitat sa incerci Lucky Drink, unul din cele mai bine realizate jocuri de acesta companie. Este un joc extrem de distractiv care include o structura clasica unde sunt incorporate 9 linii fixe si cinci tamburi. Elementele intalnite in joc sunt butoaie de bere, vin, whisky, o frumoasa barmanita si multe altele.
Lucky Drink este un joc de pacanele care are un jackpot de 125.000 credite care poate fi castigat in orice moment atunci cand se formeaza o combinatie castigatoare de cinci simboluri identice iar pariul per linie este maxim. Simbolul de butoi de bere iti poate aduce un premiu consistent de 10.000 monede daca este obtinut pe aceeasi linie de cinci ori. Functia de bonus este activa atunci cand pe o linie apar minim trei simboluri identice de diavol. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Drink este primul joc adaugat in data de 16-iulie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Fun Poker
9 ani in urma
290 Jucate
Blue Dolphin
5 ani in urma
321 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
456 Jucate
Hitman Slot
9 ani in urma
271 Jucate
Japanese Caribbean Poker
9 ani in urma
293 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
328 Jucate
Gold Fish
9 ani in urma
419 Jucate
Diamond Trio
10 ani in urma
394 Jucate
Tiger Warrior
5 ani in urma
257 Jucate
Joker Strike
4 ani in urma
339 Jucate
Mega Joker
7 ani in urma
755 Jucate
Slot cu septari
10 ani in urma
282 Jucate