LINKURI SPONSORIZATE  Lucky Buzz

  159 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Buzz:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Cea mai cunoscuta companie care creeaza jocuri de cazino, EGT Interactive te invita sa descoperi lumea insectelor cu Lucky Buzz slot, unul din cele mai populare jocuri la aparate create de acesta companie bulgara. Este un joc perfect pentru jucatorii care iubesc jocurile online cu tematica de insecte si de asemenea, este dedicat tuturor celor care doresc sa joace acest joc pe orice telefonul android sau tableta.
  Jucatorii pot profita din plin de premii de pana la 20,000 credite cu ajutorul simbolului de albina sau pot castiga pana la trei rotiri gratuite simultan.
  Interfata jocului de pacanele Lucky Buzz se prezinta cu 3 randuri, 5 tamburi si 20 linii fixe de bet.
  Pariul alocat unei singure runde poate fi de maxim 400 credite.
  Regina albinelor este un simbol joker si poate inlocui orice simbol pentru a crea alte combinatii rentabile iar simbolul de bondar este scatter si poate declansa caracteristica de rotiri gratuite. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Buzz este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Insecte Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 159 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Lucky Buzz trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Lucky Buzz

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE