Lucky Bells


2 ani in urma 16 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Bells:

Profita de cea mai noua lansare a companiei Amatic si castiga premii incredibile cu ajutorul simbolului sapte rosu. Discutam azi despre Lucky Bells slot, un joc catalogat de experti ca fiind cel mai reusit joc ca la aparate cu fructe de acesta companie, un joc care iti permite sa castigi premii de pana la 15,000 credite intr-un mod rapid. Jocul include trei simboluri speciale dar nici unul din ele nu-ti da aceesul al runda de rotiri gratuite sau joc de bonus.
Lucky Bells este un joc editat de Amatic cu o structura simpla de 5×3 tamburi si 20 linii ajustabile si un buget fix de 10,000 credite. Ai posibilitatea de a aplica un paroiu minim de 1 credit sau pentru a accede la premii mari poti aplica un pariu maxim de 100 credite pe cele 20 linii disponibile.
Colecteaza cinci simboluri de sapte rosu si castiga cel mai mare Jackpot din joc. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Bells este primul joc adaugat in data de 1-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pirati la aparate
7 ani in urma
16 Jucate
Maharaja
6 ani in urma
12 Jucate
Vanilla Cocktails
7 ani in urma
23 Jucate
Aces and Faces
5 ani in urma
16 Jucate
Speed Solitaire
7 ani in urma
21 Jucate
Enchanted forest slot
7 ani in urma
22 Jucate
The King
2 ani in urma
21 Jucate
Sizzling6
5 ani in urma
31 Jucate
Devil’s Delight
8 ani in urma
12 Jucate
Master snooker
8 ani in urma
22 Jucate
Irish Eyes
6 ani in urma
18 Jucate
Roaring Forties
6 ani in urma
33 Jucate