LINKURI SPONSORIZATE  Lucky Bells

  260 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky Bells:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Profita de cea mai noua lansare a companiei Amatic si castiga premii incredibile cu ajutorul simbolului sapte rosu. Discutam azi despre Lucky Bells slot, un joc catalogat de experti ca fiind cel mai reusit joc ca la aparate cu fructe de acesta companie, un joc care iti permite sa castigi premii de pana la 15,000 credite intr-un mod rapid. Jocul include trei simboluri speciale dar nici unul din ele nu-ti da aceesul al runda de rotiri gratuite sau joc de bonus.
  Lucky Bells este un joc editat de Amatic cu o structura simpla de 5×3 tamburi si 20 linii ajustabile si un buget fix de 10,000 credite. Ai posibilitatea de a aplica un paroiu minim de 1 credit sau pentru a accede la premii mari poti aplica un pariu maxim de 100 credite pe cele 20 linii disponibile.
  Colecteaza cinci simboluri de sapte rosu si castiga cel mai mare Jackpot din joc. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky Bells este primul joc adaugat in data de 1-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 260 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Lucky Bells trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Lucky Bells

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE