Lucky & Wild


2 ani in urma 126 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky & Wild:

Portofoliul companiei EGT Interactive include o multime de jocuri slot create cu diferite tematici de natura, fructe sau insecte dar jocul prezentat de noi azi este un joc ca la aparate unic care ofera o mare varietate de castiguri si diferite caracteristici atractiva care va vor atrage atentia instant.
Jocul Lucky & Wild slot este creat cu o tematica de furcte traditionale precum cirese, fructe, struguri si altele. Cu acest joc poti intra in posesia unui premiu de pana la 20,000 credite si de asemenea poti profita din plin de cele patru tipuri de jackpots progresiv.
Simbolul de stea este cel mai bine platit simbol din joc si iti permite sa castigi premiul cel mare.
Jocul de pacanele Lucky & Wild prezinta o configuratie de 5×3 tamburi cu 20 linii fixe si un buget fix de 5,000 credite. Simbolul de potcoava este simbol wild si poate inlocui simboluri precum cel de stea si simbolul de trifoi cu patru foi. Cinci simboluri de stea si un pariu de 400 credite te premiaza cu un premiu de 80,000 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky & Wild este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

BlackJack Clasic
7 ani in urma
119 Jucate
Super Lucky Charms
1 an in urma
178 Jucate
Monster mania slot
7 ani in urma
70 Jucate
Star Trek Red Alert
8 ani in urma
87 Jucate
Drunk-BlackJack
8 ani in urma
87 Jucate
The Mummy
8 ani in urma
77 Jucate
Coyote Moon
8 ani in urma
88 Jucate
Supra Hot
4 ani in urma
174 Jucate
Indian Dreaming
7 ani in urma
91 Jucate
Spooky Slots
7 ani in urma
72 Jucate
Forest Slot
8 ani in urma
87 Jucate
Spartacus Megaways
3 luni in urma
98 Jucate