Lucky & Wild


2 ani in urma 40 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lucky & Wild:

Portofoliul companiei EGT Interactive include o multime de jocuri slot create cu diferite tematici de natura, fructe sau insecte dar jocul prezentat de noi azi este un joc ca la aparate unic care ofera o mare varietate de castiguri si diferite caracteristici atractiva care va vor atrage atentia instant.
Jocul Lucky & Wild slot este creat cu o tematica de furcte traditionale precum cirese, fructe, struguri si altele. Cu acest joc poti intra in posesia unui premiu de pana la 20,000 credite si de asemenea poti profita din plin de cele patru tipuri de jackpots progresiv.
Simbolul de stea este cel mai bine platit simbol din joc si iti permite sa castigi premiul cel mare.
Jocul de pacanele Lucky & Wild prezinta o configuratie de 5×3 tamburi cu 20 linii fixe si un buget fix de 5,000 credite. Simbolul de potcoava este simbol wild si poate inlocui simboluri precum cel de stea si simbolul de trifoi cu patru foi. Cinci simboluri de stea si un pariu de 400 credite te premiaza cu un premiu de 80,000 credite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lucky & Wild este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Jocuri Speciale Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wonky Wabbits
6 ani in urma
19 Jucate
Golden Jungle
4 ani in urma
90 Jucate
Lucky Farmer
7 ani in urma
17 Jucate
2 Times Wild
7 ani in urma
20 Jucate
Sweet Slot
7 ani in urma
17 Jucate
50 Horses
3 ani in urma
17 Jucate
The Alchemist
5 ani in urma
30 Jucate
Safari Slot
7 ani in urma
16 Jucate
Firestorm
5 ani in urma
37 Jucate
Super Hot
3 ani in urma
20 Jucate
Jumbo Stampede
2 ani in urma
40 Jucate
Cleopatras Treasure
5 ani in urma
26 Jucate