Lion Explorer


cod adsense
4 ani in urma 470 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lion Explorer:

Descopera salbaticia africana cu ajutorul jocului slot Lion Explorer, un joc creat in HTML5 de compania Mobilots. Jocul este superb din toate punctele de vedere, grafica, animatii si coloana sonora iar cel mai mare premiu din joc poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de aventurier.
Configuratia jocului la aparate Lion Explorer este de 5 tamburi si 10 linii ajustabile. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 5 credite per linie. In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale iar unul dintre cele doua iti da accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 20 rotiri pline de aventuri. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lion Explorer este primul joc adaugat in data de 2-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Ruleta de casino
10 ani in urma
309 Jucate
Age of Troy
8 ani in urma
406 Jucate
Diamond Dogs
9 ani in urma
308 Jucate
Legacy of Egipt
5 ani in urma
319 Jucate
Temple of Secrets
6 ani in urma
322 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
9 ani in urma
649 Jucate
Joker Golf Solitaire
10 ani in urma
298 Jucate
Katana Deluxe
5 ani in urma
494 Jucate
Fruits and Sevens
4 ani in urma
353 Jucate
100 Burning Hot
4 ani in urma
384 Jucate
Dolphin’s Island
7 ani in urma
404 Jucate
Egyptian Slots
9 ani in urma
376 Jucate