Lion Explorer

Lion Explorer

1 an in urma 4 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lion Explorer:

Descopera salbaticia africana cu ajutorul jocului slot Lion Explorer, un joc creat in HTML5 de compania Mobilots. Jocul este superb din toate punctele de vedere, grafica, animatii si coloana sonora iar cel mai mare premiu din joc poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de aventurier.
Configuratia jocului la aparate Lion Explorer este de 5 tamburi si 10 linii ajustabile. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 5 credite per linie. In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale iar unul dintre cele doua iti da accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 20 rotiri pline de aventuri. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Lion Explorer este primul joc adaugat in data de 2-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky Emeralds
3 luni in urma
4 Jucate
Blackjack Slot
7 ani in urma
4 Jucate
Mermaids Pearl
7 ani in urma
2 Jucate
Samba Brazil
7 ani in urma
3 Jucate
Stop The Bus
7 ani in urma
2 Jucate
Simply Gold 2
5 ani in urma
4 Jucate
Book of Ba
2 luni in urma
11 Jucate
Horus Temple
4 ani in urma
5 Jucate
King’s Treasure
4 ani in urma
4 Jucate
Crazy Monkey
7 ani in urma
8 Jucate
Big Kahuna Slot
7 ani in urma
3 Jucate
Table Blackjack
7 ani in urma
4 Jucate