Lion Explorer


2 ani in urma 129 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lion Explorer:

Descopera salbaticia africana cu ajutorul jocului slot Lion Explorer, un joc creat in HTML5 de compania Mobilots. Jocul este superb din toate punctele de vedere, grafica, animatii si coloana sonora iar cel mai mare premiu din joc poate fi obtinut cu ajutorul simbolului de aventurier.
Configuratia jocului la aparate Lion Explorer este de 5 tamburi si 10 linii ajustabile. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 5 credite per linie. In timpul jocului vor aparea doua simboluri speciale iar unul dintre cele doua iti da accesul la o runda de rotiri gratuite unde poti obtine un maximum de 20 rotiri pline de aventuri. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lion Explorer este primul joc adaugat in data de 2-septembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Diamond Cats
5 ani in urma
112 Jucate
Mister Money
8 ani in urma
119 Jucate
Queen Of Hearts
7 ani in urma
109 Jucate
Ariana
6 ani in urma
118 Jucate
Unicorn Magic
3 ani in urma
146 Jucate
Charming Lady Luck
6 ani in urma
101 Jucate
Game of Luck
3 ani in urma
120 Jucate
Lucky Hot
3 ani in urma
126 Jucate
Diamond 7
7 ani in urma
104 Jucate
Animale la aparate
8 ani in urma
104 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
88 Jucate
Crystal Waters
8 ani in urma
114 Jucate