Like a Diamond


3 ani in urma 101 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Like a Diamond:

Daca esti un mare amator de jocuri create cu tematica de diamante atunci te invit sa testezi in mod gratuit cel mai nou joc lansat de compania EGT numit Like a Diamond. Luciul diamantelor si valoarea nestemata a smaraldelor sunt principalele elemente identificate de mine in acest joc, care pe langa grafica de ultima generatie si animatiile 3D ofera patru jackpot-uri progresive si un premiu de 4.000 monede. Jocul Like a Diamond are o interfata similara cu celelalte jocuri create de EGT si vine echipat cu o structura standard de 5×3 unde sunt incluse 20 linii fixe. Pariul maxim care poate fi realizat de jucator este de 400 credite.
Jocul poseda doua simboluri speciale, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de litera ‘D’. Colecteaza cinci simboluri cu litera ‘D’ pe o linie activa si vei fi recompensat cu un premiu fix de 4.000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Like a Diamond este primul joc adaugat in data de 8-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

3 Card Poker
8 ani in urma
75 Jucate
Amazon’s Diamonds
3 ani in urma
95 Jucate
Slot Bar la aparate
8 ani in urma
75 Jucate
Zeus Strike
3 ani in urma
77 Jucate
Hot & Cash
3 ani in urma
86 Jucate
Gemtopia
3 ani in urma
110 Jucate
Great Griffin
6 ani in urma
79 Jucate
East Sea Dragon King
7 luni in urma
147 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
7 ani in urma
78 Jucate
Book Of Maya
4 ani in urma
105 Jucate
Vikings -NetEnt
2 ani in urma
89 Jucate
Birds of a feather
7 ani in urma
58 Jucate