Like a Diamond


cod adsense
5 ani in urma 376 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Like a Diamond:

Daca esti un mare amator de jocuri create cu tematica de diamante atunci te invit sa testezi in mod gratuit cel mai nou joc lansat de compania EGT numit Like a Diamond. Luciul diamantelor si valoarea nestemata a smaraldelor sunt principalele elemente identificate de mine in acest joc, care pe langa grafica de ultima generatie si animatiile 3D ofera patru jackpot-uri progresive si un premiu de 4.000 monede. Jocul Like a Diamond are o interfata similara cu celelalte jocuri create de EGT si vine echipat cu o structura standard de 5×3 unde sunt incluse 20 linii fixe. Pariul maxim care poate fi realizat de jucator este de 400 credite.
Jocul poseda doua simboluri speciale, un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului si un simbol scatter, reprezentat de litera ‘D’. Colecteaza cinci simboluri cu litera ‘D’ pe o linie activa si vei fi recompensat cu un premiu fix de 4.000 monede. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Like a Diamond este primul joc adaugat in data de 8-iunie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Savanna Safari
4 ani in urma
541 Jucate
Beetle Mania Deluxe
9 ani in urma
349 Jucate
Desert Cats
4 ani in urma
532 Jucate
Biliard online
10 ani in urma
412 Jucate
No Mercy
10 ani in urma
284 Jucate
Crystal Spider Solitaire
10 ani in urma
297 Jucate
Continent Africa
5 ani in urma
344 Jucate
Irish Eyes
9 ani in urma
377 Jucate
Honey Honey Honey
3 ani in urma
716 Jucate
20 Burning Hot
5 ani in urma
461 Jucate
Cirese ca la aparate
10 ani in urma
431 Jucate
Amazon’s Diamonds
5 ani in urma
395 Jucate