Leprechaun Goes Egypt


cod adsense
4 ani in urma 196 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Leprechaun Goes Egypt:

Descopera comorile imparatesei Cleopatra cu Leprechaun Goes Egypt slot, unul din cele mai interesante jocuri lansate in 2014 de compania Playn’Go. Este un joc plin de aventura in Egiptul antic unde ai posibilitatea de a acumula un premiu fantastic de 3000 monede sau poti debloca doua caracteristici aditionale care te vor premia cu pana la 15 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Simbolurile intalnite pe tamburi sunt: piramide, regina Cleopatra, faraoni, cufar cu comori, un gandac sacru, mumii si simbolurile traditionale de poker.
Jocul Leprechaun Goes Egypt are o structura standard de 5×3 bobine, 20 linii fixe si un buget de pana la 2500 credite.
Simbolul reginei Cleopatra este un simbol special si trei simboluri identice poate declansa o runda de rotiri gratuite. Simbol de piramida este un simbol scatter si declanseaza jocul de bonus unde ai posibilitatea de a accede la un jackpot de pana la 500 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Leprechaun Goes Egypt este primul joc adaugat in data de 28-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Mumii Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Magic Kingdom
6 ani in urma
228 Jucate
Day of the Dead
8 ani in urma
174 Jucate
Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
180 Jucate
Gemtopia
4 ani in urma
244 Jucate
Game of Luck
4 ani in urma
245 Jucate
Vegas Paradise
8 ani in urma
158 Jucate
Bust the Bank
8 ani in urma
221 Jucate
Aztec Magic
7 ani in urma
176 Jucate
Golden Pharaoh
5 ani in urma
261 Jucate
Excalibur ca la aparate
9 ani in urma
167 Jucate
Speed Solitaire
8 ani in urma
215 Jucate
Indian Slot
8 ani in urma
182 Jucate