Leprechaun Goes Egypt


3 ani in urma 20 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Leprechaun Goes Egypt:

Descopera comorile imparatesei Cleopatra cu Leprechaun Goes Egypt slot, unul din cele mai interesante jocuri lansate in 2014 de compania Playn’Go. Este un joc plin de aventura in Egiptul antic unde ai posibilitatea de a acumula un premiu fantastic de 3000 monede sau poti debloca doua caracteristici aditionale care te vor premia cu pana la 15 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Simbolurile intalnite pe tamburi sunt: piramide, regina Cleopatra, faraoni, cufar cu comori, un gandac sacru, mumii si simbolurile traditionale de poker.
Jocul Leprechaun Goes Egypt are o structura standard de 5×3 bobine, 20 linii fixe si un buget de pana la 2500 credite.
Simbolul reginei Cleopatra este un simbol special si trei simboluri identice poate declansa o runda de rotiri gratuite. Simbol de piramida este un simbol scatter si declanseaza jocul de bonus unde ai posibilitatea de a accede la un jackpot de pana la 500 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Leprechaun Goes Egypt este primul joc adaugat in data de 28-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Mumii Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ghostbusters
8 ani in urma
17 Jucate
Western Belles
6 ani in urma
22 Jucate
Poker Solitaire Deluxe
7 ani in urma
12 Jucate
Gold in Bars
5 ani in urma
14 Jucate
Star Trek Against All Odds
8 ani in urma
16 Jucate
Diamond Jackpots
3 ani in urma
15 Jucate
The Money Game
7 ani in urma
20 Jucate
Stop The Bus
8 ani in urma
14 Jucate
Treasures of Troy
2 ani in urma
19 Jucate
Keno 707
8 ani in urma
12 Jucate
Siberian Storm Mega Jackpots
5 ani in urma
31 Jucate
Mister Money
8 ani in urma
17 Jucate