Leprechaun Goes Egypt


3 ani in urma 112 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Leprechaun Goes Egypt:

Descopera comorile imparatesei Cleopatra cu Leprechaun Goes Egypt slot, unul din cele mai interesante jocuri lansate in 2014 de compania Playn’Go. Este un joc plin de aventura in Egiptul antic unde ai posibilitatea de a acumula un premiu fantastic de 3000 monede sau poti debloca doua caracteristici aditionale care te vor premia cu pana la 15 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Simbolurile intalnite pe tamburi sunt: piramide, regina Cleopatra, faraoni, cufar cu comori, un gandac sacru, mumii si simbolurile traditionale de poker.
Jocul Leprechaun Goes Egypt are o structura standard de 5×3 bobine, 20 linii fixe si un buget de pana la 2500 credite.
Simbolul reginei Cleopatra este un simbol special si trei simboluri identice poate declansa o runda de rotiri gratuite. Simbol de piramida este un simbol scatter si declanseaza jocul de bonus unde ai posibilitatea de a accede la un jackpot de pana la 500 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Leprechaun Goes Egypt este primul joc adaugat in data de 28-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Mumii Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate  cupidon
8 ani in urma
88 Jucate
Rainforest Dream
5 ani in urma
95 Jucate
African Simba
6 ani in urma
97 Jucate
Joc de ping-pong
8 ani in urma
87 Jucate
Hot Shot Progressive
2 ani in urma
120 Jucate
Bananas go Bahamas
7 ani in urma
114 Jucate
Queen Of Hearts Deluxe
5 ani in urma
126 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
87 Jucate
Potion Factory
8 ani in urma
126 Jucate
40 Flaming Lines
3 ani in urma
113 Jucate
Super mario world slot
8 ani in urma
93 Jucate
40 Chilli Fruits
5 luni in urma
134 Jucate