Leprechaun Goes Egypt


cod adsense
4 ani in urma 159 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Leprechaun Goes Egypt:

Descopera comorile imparatesei Cleopatra cu Leprechaun Goes Egypt slot, unul din cele mai interesante jocuri lansate in 2014 de compania Playn’Go. Este un joc plin de aventura in Egiptul antic unde ai posibilitatea de a acumula un premiu fantastic de 3000 monede sau poti debloca doua caracteristici aditionale care te vor premia cu pana la 15 rotiri gratuite intr-o singura sesiune de joc. Simbolurile intalnite pe tamburi sunt: piramide, regina Cleopatra, faraoni, cufar cu comori, un gandac sacru, mumii si simbolurile traditionale de poker.
Jocul Leprechaun Goes Egypt are o structura standard de 5×3 bobine, 20 linii fixe si un buget de pana la 2500 credite.
Simbolul reginei Cleopatra este un simbol special si trei simboluri identice poate declansa o runda de rotiri gratuite. Simbol de piramida este un simbol scatter si declanseaza jocul de bonus unde ai posibilitatea de a accede la un jackpot de pana la 500 credite. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Leprechaun Goes Egypt este primul joc adaugat in data de 28-mai -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Comori Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Mumii Aparate cu Piramide Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Aparate cu capsuni si cirese
8 ani in urma
130 Jucate
Ruleta de casino
9 ani in urma
131 Jucate
Pyramide Solitaire
9 ani in urma
173 Jucate
Poker Antic
8 ani in urma
207 Jucate
Bird Of Thunder
4 ani in urma
151 Jucate
Prissy Princess
4 ani in urma
165 Jucate
By the Rivers of Buffalo
3 ani in urma
203 Jucate
Garage
8 ani in urma
790 Jucate
Queen of Gold
4 ani in urma
195 Jucate
Forest Slot
8 ani in urma
151 Jucate
Hot Safari
5 ani in urma
174 Jucate
Ultra Hold and Spin
9 luni in urma
228 Jucate