Lemon Cherry

Lemon Cherry

1 an in urma 2 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lemon Cherry:

Iubitorii de jocuri slot clasice create de Novomatic se pot bucura de Lemon Cherry, un joc online creat cu un stil clasic care iti permite sa castigi premii intre 300 si 10,000 credite. Acest joc nu include simboluri speciale iar cele trei simboluri regulare sunt reprezentate de numarul sapte de aur, cirese si lamai.
Jocul la aparate Lemon Cherry reuseste sa multumeasca jucatorii cu un format de 5 tamburi, 3 randuri si doar trei linii clasice de castig.
Pariurile sunt variate iar jucatorii pot aplica pariuri maxime de 300 credite daca vor sa beneficieze de premii mari. In timpul jocului nu te poti bucura de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar poti beneficia de premii de pana la 10,000 credite in momentul in care colectezi cinci simboluri de septari pe o linie activa.

INSTRUCTIUNI: Jocul Lemon Cherry este primul joc adaugat in data de 14-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Simple Jackpot Slots
7 ani in urma
4 Jucate
The Monkey Prince
2 ani in urma
3 Jucate
Sushi Bar
7 ani in urma
4 Jucate
Always Hot
7 ani in urma
18 Jucate
Magical Forest 2013
7 ani in urma
58 Jucate
Fisticuffs 3D slot
7 ani in urma
2 Jucate
Zeus II
4 ani in urma
5 Jucate
Shoot
7 ani in urma
51 Jucate
Secrets of the Sand
4 ani in urma
30 Jucate
Video Poker
7 ani in urma
1 Jucate
12 Ways Poker Slot
7 ani in urma
2 Jucate
Cleopatras Treasure
5 ani in urma
7 Jucate