LINKURI SPONSORIZATELemon Cherry

195 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Lemon Cherry:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Iubitorii de jocuri slot clasice create de Novomatic se pot bucura de Lemon Cherry, un joc online creat cu un stil clasic care iti permite sa castigi premii intre 300 si 10,000 credite. Acest joc nu include simboluri speciale iar cele trei simboluri regulare sunt reprezentate de numarul sapte de aur, cirese si lamai.
Jocul la aparate Lemon Cherry reuseste sa multumeasca jucatorii cu un format de 5 tamburi, 3 randuri si doar trei linii clasice de castig.
Pariurile sunt variate iar jucatorii pot aplica pariuri maxime de 300 credite daca vor sa beneficieze de premii mari. In timpul jocului nu te poti bucura de rotiri gratuite sau jocuri de bonificatie dar poti beneficia de premii de pana la 10,000 credite in momentul in care colectezi cinci simboluri de septari pe o linie activa.

INSTRUCTIUNI: Jocul Lemon Cherry este primul joc adaugat in data de 14-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 195 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Lemon Cherry trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Lemon Cherry

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE