Legendary Rome


cod adsense
4 ani in urma 546 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legendary Rome:

Intra si descopera istoria antica a imperiului Roman cu ajutorul jocului Legendary Rome slot, unul din cele mai apreciate jocuri la aparate din lumea intreaga care a fost creat si lansat de societatea bulgara EGT. Acest joc te invita intr-o frumoasa calatorie in roma antica unde ai posibilitatea de a descoperi adevarata poveste a lui Romulus si Remus.
Conformatia interfatei este simpla si vine intr-un format de 5×3 tamburi si 20 linii care nu pot fi modificate in timpul jocului. Bugetul alocat acestui joc este de 5,000 credite iar pariul maxim care poate fi atribuit unei runde poate fi de maxim 400 credite. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor cinci butoane situate in partea inferioara a ecranului.
Colosseumul este simbolul wild al jocului si poate provoca cel mai mare premiu din joc. x5 simboluri de Colosseumul atribuie jucatorului un premio de 200,000 credite. De asemenea, cu ajutorul simbolului scatter jucatorul poate obtine intre 5 si 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legendary Rome este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Joking Apart Poker
10 ani in urma
285 Jucate
Polar Explorer
5 ani in urma
381 Jucate
Always Hot Deluxe
6 ani in urma
537 Jucate
Super Chess
10 ani in urma
349 Jucate
Royal Flush
9 ani in urma
482 Jucate
Star Trek
9 ani in urma
342 Jucate
Egyptian Slots
9 ani in urma
375 Jucate
Victorious
10 ani in urma
337 Jucate
Derby Dollars
10 ani in urma
312 Jucate
Book of Games
5 ani in urma
286 Jucate
Serengeti Heat
5 ani in urma
446 Jucate
Mystic secrets
9 ani in urma
299 Jucate