Legendary Rome


cod adsense
3 ani in urma 319 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legendary Rome:

Intra si descopera istoria antica a imperiului Roman cu ajutorul jocului Legendary Rome slot, unul din cele mai apreciate jocuri la aparate din lumea intreaga care a fost creat si lansat de societatea bulgara EGT. Acest joc te invita intr-o frumoasa calatorie in roma antica unde ai posibilitatea de a descoperi adevarata poveste a lui Romulus si Remus.
Conformatia interfatei este simpla si vine intr-un format de 5×3 tamburi si 20 linii care nu pot fi modificate in timpul jocului. Bugetul alocat acestui joc este de 5,000 credite iar pariul maxim care poate fi atribuit unei runde poate fi de maxim 400 credite. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor cinci butoane situate in partea inferioara a ecranului.
Colosseumul este simbolul wild al jocului si poate provoca cel mai mare premiu din joc. x5 simboluri de Colosseumul atribuie jucatorului un premio de 200,000 credite. De asemenea, cu ajutorul simbolului scatter jucatorul poate obtine intre 5 si 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legendary Rome este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Halloween slot creat de Microgaming
4 ani in urma
165 Jucate
Fruits Evolution
6 ani in urma
183 Jucate
Jumping Jaguar
4 ani in urma
193 Jucate
Safari Heat
8 ani in urma
203 Jucate
Sub Mariner Slot
8 ani in urma
182 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
196 Jucate
Ice Hockey
9 ani in urma
209 Jucate
Hall of Gods
9 ani in urma
190 Jucate
Wilderland
2 ani in urma
317 Jucate
Spartan
6 ani in urma
323 Jucate
Dynasty of Ra
5 ani in urma
229 Jucate
Master snooker
9 ani in urma
249 Jucate