Legendary Rome


cod adsense
4 ani in urma 405 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legendary Rome:

Intra si descopera istoria antica a imperiului Roman cu ajutorul jocului Legendary Rome slot, unul din cele mai apreciate jocuri la aparate din lumea intreaga care a fost creat si lansat de societatea bulgara EGT. Acest joc te invita intr-o frumoasa calatorie in roma antica unde ai posibilitatea de a descoperi adevarata poveste a lui Romulus si Remus.
Conformatia interfatei este simpla si vine intr-un format de 5×3 tamburi si 20 linii care nu pot fi modificate in timpul jocului. Bugetul alocat acestui joc este de 5,000 credite iar pariul maxim care poate fi atribuit unei runde poate fi de maxim 400 credite. Pariurile pot fi efectuate cu ajutorul celor cinci butoane situate in partea inferioara a ecranului.
Colosseumul este simbolul wild al jocului si poate provoca cel mai mare premiu din joc. x5 simboluri de Colosseumul atribuie jucatorului un premio de 200,000 credite. De asemenea, cu ajutorul simbolului scatter jucatorul poate obtine intre 5 si 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legendary Rome este primul joc adaugat in data de 20-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Imperiul Roman Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mamma Mia
9 ani in urma
223 Jucate
Lady’s Charms
7 ani in urma
266 Jucate
Pretty Kitty
4 ani in urma
323 Jucate
Temple Quest
8 ani in urma
284 Jucate
Get Clucky
5 ani in urma
280 Jucate
Plenty of Fruit 40
5 ani in urma
455 Jucate
Arabian Rose
7 ani in urma
293 Jucate
Savanna’s Life
4 ani in urma
295 Jucate
Hot 777
4 ani in urma
364 Jucate
Roman Empire
7 ani in urma
285 Jucate
Sloturi cu fructe
9 ani in urma
276 Jucate
Just Jewels Deluxe
8 ani in urma
471 Jucate