Legend of the Nile


cod adsense
5 ani in urma 459 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of the Nile:

Acum ai posibilitatea de a profita de un premiu fantastic de 112,270 credite cu ajutorul celui mai nou joc slot lansat de compania BetSoft Gaming intitulat Legend of the Nile. Este un joc plin de aventura si mistere care transporta toti impatimitii de aventuri in Egiptul antic unde pot descoperi o multime de comori si premii in bani. Jocul include patru simboluri importante, reprezentate de Ra, Isis, Regina Cerului si Anubis care pot genera cele mai mari premii din joc.
Jocul la aparate Legend of the Nile vine cu o configuratie unica de 6×6 tamburi, foloseste tehnologia ‘Cluster Win’ si ofera jucatorilor un sold de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul de piramida are rolul de simbol wild si poate genera un premiu de pana la 5,000 monede daca apare pe ecran de cel putin 20 ori in orice pozitie. Jocul ofera mai multe runde de rotiri gratuite care sunt activate de simbolurile de zei precum Ra, Isis si Anubis. Profita de acesta ocazie unica si joca in mod gratuit jocul Legend of the Nile slot. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of the Nile este primul joc adaugat in data de 17-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sizzling Gems
8 ani in urma
545 Jucate
Unicorn Magic
5 ani in urma
479 Jucate
Fruits’n Royals
9 ani in urma
414 Jucate
Halloween Jack
5 ani in urma
477 Jucate
Thunder Reels
9 ani in urma
389 Jucate
Monster mania slot
10 ani in urma
482 Jucate
Biliards Master Pro
10 ani in urma
359 Jucate
Fortune of the Pharaos
10 ani in urma
523 Jucate
Honey Honey Honey
4 ani in urma
831 Jucate
30 Spicy Fruits
6 ani in urma
705 Jucate
Aparate cu septari si fructe
10 ani in urma
400 Jucate
7’s Wild
6 ani in urma
402 Jucate