Legend of the Nile


cod adsense
4 ani in urma 319 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of the Nile:

Acum ai posibilitatea de a profita de un premiu fantastic de 112,270 credite cu ajutorul celui mai nou joc slot lansat de compania BetSoft Gaming intitulat Legend of the Nile. Este un joc plin de aventura si mistere care transporta toti impatimitii de aventuri in Egiptul antic unde pot descoperi o multime de comori si premii in bani. Jocul include patru simboluri importante, reprezentate de Ra, Isis, Regina Cerului si Anubis care pot genera cele mai mari premii din joc.
Jocul la aparate Legend of the Nile vine cu o configuratie unica de 6×6 tamburi, foloseste tehnologia ‘Cluster Win’ si ofera jucatorilor un sold de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul de piramida are rolul de simbol wild si poate genera un premiu de pana la 5,000 monede daca apare pe ecran de cel putin 20 ori in orice pozitie. Jocul ofera mai multe runde de rotiri gratuite care sunt activate de simbolurile de zei precum Ra, Isis si Anubis. Profita de acesta ocazie unica si joca in mod gratuit jocul Legend of the Nile slot. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of the Nile este primul joc adaugat in data de 17-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Top Fruits
10 ani in urma
234 Jucate
Savannah Sunrise
8 ani in urma
225 Jucate
Rise of Athena
2 ani in urma
483 Jucate
Crystal Spider Solitaire
10 ani in urma
250 Jucate
Spartan
7 ani in urma
504 Jucate
Dragons Inferno
9 ani in urma
322 Jucate
Devil’s Delight
10 ani in urma
240 Jucate
Silver Surfer
9 ani in urma
271 Jucate
Tiki Torch
5 ani in urma
338 Jucate
Exciting Poker
9 ani in urma
265 Jucate
Book of Immortals
3 ani in urma
346 Jucate
Demolition Squad
10 ani in urma
318 Jucate