Legend of the Nile


cod adsense
3 ani in urma 232 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of the Nile:

Acum ai posibilitatea de a profita de un premiu fantastic de 112,270 credite cu ajutorul celui mai nou joc slot lansat de compania BetSoft Gaming intitulat Legend of the Nile. Este un joc plin de aventura si mistere care transporta toti impatimitii de aventuri in Egiptul antic unde pot descoperi o multime de comori si premii in bani. Jocul include patru simboluri importante, reprezentate de Ra, Isis, Regina Cerului si Anubis care pot genera cele mai mari premii din joc.
Jocul la aparate Legend of the Nile vine cu o configuratie unica de 6×6 tamburi, foloseste tehnologia ‘Cluster Win’ si ofera jucatorilor un sold de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul de piramida are rolul de simbol wild si poate genera un premiu de pana la 5,000 monede daca apare pe ecran de cel putin 20 ori in orice pozitie. Jocul ofera mai multe runde de rotiri gratuite care sunt activate de simbolurile de zei precum Ra, Isis si Anubis. Profita de acesta ocazie unica si joca in mod gratuit jocul Legend of the Nile slot. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of the Nile este primul joc adaugat in data de 17-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker ca la aparate
9 ani in urma
308 Jucate
Wonders of Egypt
4 ani in urma
180 Jucate
Pirates Island Slot
8 ani in urma
142 Jucate
Age of Troy
6 ani in urma
214 Jucate
Fairy Tale
6 ani in urma
172 Jucate
Wild Wiches
9 ani in urma
154 Jucate
Simple Jackpot Slots
8 ani in urma
145 Jucate
Rex
4 ani in urma
168 Jucate
Rex
Lobstermania
7 ani in urma
148 Jucate
Greek Gods
1 an in urma
300 Jucate
Dchoc Café Solitaire
8 ani in urma
149 Jucate
Flame Fruits
7 ani in urma
207 Jucate