Legend of the Nile


cod adsense
3 ani in urma 158 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of the Nile:

Acum ai posibilitatea de a profita de un premiu fantastic de 112,270 credite cu ajutorul celui mai nou joc slot lansat de compania BetSoft Gaming intitulat Legend of the Nile. Este un joc plin de aventura si mistere care transporta toti impatimitii de aventuri in Egiptul antic unde pot descoperi o multime de comori si premii in bani. Jocul include patru simboluri importante, reprezentate de Ra, Isis, Regina Cerului si Anubis care pot genera cele mai mari premii din joc.
Jocul la aparate Legend of the Nile vine cu o configuratie unica de 6×6 tamburi, foloseste tehnologia ‘Cluster Win’ si ofera jucatorilor un sold de 1,000 monede pentru a juca in modul demo.
Simbolul de piramida are rolul de simbol wild si poate genera un premiu de pana la 5,000 monede daca apare pe ecran de cel putin 20 ori in orice pozitie. Jocul ofera mai multe runde de rotiri gratuite care sunt activate de simbolurile de zei precum Ra, Isis si Anubis. Profita de acesta ocazie unica si joca in mod gratuit jocul Legend of the Nile slot. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of the Nile este primul joc adaugat in data de 17-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate cu Faraoni Aparate cu Piramide Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wizard of Oz Ruby Slippers
8 ani in urma
112 Jucate
Gem Queen
3 ani in urma
167 Jucate
Slot bar 777
8 ani in urma
122 Jucate
Fairy Tale
5 ani in urma
126 Jucate
Heart of Gold
7 ani in urma
123 Jucate
Panda Panda
4 ani in urma
142 Jucate
Gypsy Fire
4 ani in urma
145 Jucate
Sirens
6 ani in urma
152 Jucate
Arabian Rose
6 ani in urma
127 Jucate
Crazy Doctor 2
7 ani in urma
102 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
118 Jucate
Hercules Mythical Warrior
5 ani in urma
122 Jucate