Legend of Cleopatra


cod adsense
3 ani in urma 175 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of Cleopatra:

Cultura Egiptului antic a fost si este un mod de inspiratie pentru multe companii care produc jocuri slot iar Playson este una din acele companii care profita de acesta oportunitate si a lansat in 2018 Legend of Cleopatra, un joc plin de istorie si mistere care poate fi jucat in mod gratuit pe acest site. Personajul principal al acestui joc este faimoasa imparateasa Cleopatra, ultima regina a Egiptului iar personajele secundare sunt reprezentate de diferiti zei din Egiptul Antic precum Anubis, Horsu si Bast.
Cel mai mare premiu care poate fi acumulat in acest joc este de 500 credite si poate fi adjudecat cu ajutorul simbolului wild.
Configuratia jocului la aparate Legend of Cleopatra este unica si vine cu 6 taburi de rotire si pana la 100 linii de plata. Simbolul wild are puterea de a inlocui alte simboluri din joc cu exceptia gandacului sacru care joaca rolul de simbol scatter. Cu ajutorul simbolului scatter poti castiga pana la 15 rotiri gratuite daca pe ecran apar cinci simboluri de gandac. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 28-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Amsterdam Masterplan
9 ani in urma
174 Jucate
Under the sea
9 ani in urma
161 Jucate
Warlords: Crystals of Power
5 ani in urma
207 Jucate
A Night in Paris
8 ani in urma
157 Jucate
Blue Dolphin
4 ani in urma
215 Jucate
Spirits of Aztec
4 ani in urma
189 Jucate
Aztec’s Fortune
7 ani in urma
166 Jucate
Sizzling 777
4 ani in urma
247 Jucate
Dracula
6 ani in urma
249 Jucate
Solitaire
9 ani in urma
265 Jucate
Alaxe in Zombieland
7 ani in urma
165 Jucate
30 Spicy Fruits
4 ani in urma
285 Jucate