Legend of Cleopatra


2 ani in urma 63 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of Cleopatra:

Cultura Egiptului antic a fost si este un mod de inspiratie pentru multe companii care produc jocuri slot iar Playson este una din acele companii care profita de acesta oportunitate si a lansat in 2018 Legend of Cleopatra, un joc plin de istorie si mistere care poate fi jucat in mod gratuit pe acest site. Personajul principal al acestui joc este faimoasa imparateasa Cleopatra, ultima regina a Egiptului iar personajele secundare sunt reprezentate de diferiti zei din Egiptul Antic precum Anubis, Horsu si Bast.
Cel mai mare premiu care poate fi acumulat in acest joc este de 500 credite si poate fi adjudecat cu ajutorul simbolului wild.
Configuratia jocului la aparate Legend of Cleopatra este unica si vine cu 6 taburi de rotire si pana la 100 linii de plata. Simbolul wild are puterea de a inlocui alte simboluri din joc cu exceptia gandacului sacru care joaca rolul de simbol scatter. Cu ajutorul simbolului scatter poti castiga pana la 15 rotiri gratuite daca pe ecran apar cinci simboluri de gandac. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 28-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot Pots
7 ani in urma
82 Jucate
Extremely Hot
3 ani in urma
87 Jucate
Crazy Doctor 2
7 ani in urma
72 Jucate
Aparate cu septari
8 ani in urma
97 Jucate
Columbus
8 ani in urma
139 Jucate
Celebritati la aparate
7 ani in urma
83 Jucate
Eggomatic
8 ani in urma
72 Jucate
Pharaoh’s Lotus
6 ani in urma
70 Jucate
Space Wars
8 ani in urma
69 Jucate
Joc la aparate Star Trek
8 ani in urma
69 Jucate
Book of Ra 3D
5 ani in urma
125 Jucate
Sunny Fruits
9 luni in urma
209 Jucate