Legend of Cleopatra


cod adsense
4 ani in urma 317 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of Cleopatra:

Cultura Egiptului antic a fost si este un mod de inspiratie pentru multe companii care produc jocuri slot iar Playson este una din acele companii care profita de acesta oportunitate si a lansat in 2018 Legend of Cleopatra, un joc plin de istorie si mistere care poate fi jucat in mod gratuit pe acest site. Personajul principal al acestui joc este faimoasa imparateasa Cleopatra, ultima regina a Egiptului iar personajele secundare sunt reprezentate de diferiti zei din Egiptul Antic precum Anubis, Horsu si Bast.
Cel mai mare premiu care poate fi acumulat in acest joc este de 500 credite si poate fi adjudecat cu ajutorul simbolului wild.
Configuratia jocului la aparate Legend of Cleopatra este unica si vine cu 6 taburi de rotire si pana la 100 linii de plata. Simbolul wild are puterea de a inlocui alte simboluri din joc cu exceptia gandacului sacru care joaca rolul de simbol scatter. Cu ajutorul simbolului scatter poti castiga pana la 15 rotiri gratuite daca pe ecran apar cinci simboluri de gandac. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 28-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cash Hunter
10 ani in urma
295 Jucate
Medusa MegaWays
4 ani in urma
566 Jucate
Atlantis
10 ani in urma
343 Jucate
Slots Angels
10 ani in urma
281 Jucate
Amsterdam Masterplan
10 ani in urma
393 Jucate
Roulette American
10 ani in urma
487 Jucate
Amazons’ Battle
5 ani in urma
450 Jucate
The Last Crusade HD
8 ani in urma
307 Jucate
Tower Solitaire
10 ani in urma
297 Jucate
Planet of the Apes
5 ani in urma
416 Jucate
Asian Attraction
6 ani in urma
434 Jucate
Dinos Rhino
10 ani in urma
283 Jucate