LINKURI SPONSORIZATE  Legend of Cleopatra

  164 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of Cleopatra:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Cultura Egiptului antic a fost si este un mod de inspiratie pentru multe companii care produc jocuri slot iar Playson este una din acele companii care profita de acesta oportunitate si a lansat in 2018 Legend of Cleopatra, un joc plin de istorie si mistere care poate fi jucat in mod gratuit pe acest site. Personajul principal al acestui joc este faimoasa imparateasa Cleopatra, ultima regina a Egiptului iar personajele secundare sunt reprezentate de diferiti zei din Egiptul Antic precum Anubis, Horsu si Bast.
  Cel mai mare premiu care poate fi acumulat in acest joc este de 500 credite si poate fi adjudecat cu ajutorul simbolului wild.
  Configuratia jocului la aparate Legend of Cleopatra este unica si vine cu 6 taburi de rotire si pana la 100 linii de plata. Simbolul wild are puterea de a inlocui alte simboluri din joc cu exceptia gandacului sacru care joaca rolul de simbol scatter. Cu ajutorul simbolului scatter poti castiga pana la 15 rotiri gratuite daca pe ecran apar cinci simboluri de gandac. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 28-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 164 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Legend of Cleopatra trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Legend of Cleopatra

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE