Legend of Cleopatra


cod adsense
4 ani in urma 219 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Legend of Cleopatra:

Cultura Egiptului antic a fost si este un mod de inspiratie pentru multe companii care produc jocuri slot iar Playson este una din acele companii care profita de acesta oportunitate si a lansat in 2018 Legend of Cleopatra, un joc plin de istorie si mistere care poate fi jucat in mod gratuit pe acest site. Personajul principal al acestui joc este faimoasa imparateasa Cleopatra, ultima regina a Egiptului iar personajele secundare sunt reprezentate de diferiti zei din Egiptul Antic precum Anubis, Horsu si Bast.
Cel mai mare premiu care poate fi acumulat in acest joc este de 500 credite si poate fi adjudecat cu ajutorul simbolului wild.
Configuratia jocului la aparate Legend of Cleopatra este unica si vine cu 6 taburi de rotire si pana la 100 linii de plata. Simbolul wild are puterea de a inlocui alte simboluri din joc cu exceptia gandacului sacru care joaca rolul de simbol scatter. Cu ajutorul simbolului scatter poti castiga pana la 15 rotiri gratuite daca pe ecran apar cinci simboluri de gandac. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Legend of Cleopatra este primul joc adaugat in data de 28-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

The Money Game
9 ani in urma
216 Jucate
First Class Traveler
7 ani in urma
268 Jucate
Avalon
8 ani in urma
310 Jucate
Captain America
9 ani in urma
285 Jucate
Wild 7
4 ani in urma
404 Jucate
Throne of Egypt
8 ani in urma
238 Jucate
Rocky
9 ani in urma
386 Jucate
Sizzling Hot Deluxe
9 ani in urma
338 Jucate
Safari  la aparate
9 ani in urma
316 Jucate
Gin Rummy
9 ani in urma
287 Jucate
The King
4 ani in urma
372 Jucate
Under the Bed
9 ani in urma
210 Jucate