LINKURI SPONSORIZATE



Land of Gold

171 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Land of Gold:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Calatoreste spre taramul magic plin de aur si noroc cu Land of Gold si descopera simbolurile norocoase care iti pot aduce premii de pana la 1,500 monede si trei caracteristici de bonus foarte interesante.
Jocul la aparate Land of Gold prezinta o tematica irlandeza si vine echipat cu o serie de simboluri relationeaza perfect cu tematica jocului.
Simbolul de oala cu aur este cel mai pretios simbol din joc si x5 simboluri identice iti dau un premiu de 1,500 credite. Urmatorul premiu are o valoare de 750 credite si poate fi castigat cu ajutorul simbolului de curcubeu.
Jocul Land of Gold vine echipat cu un format de 3x4x4x4x3 si un numar total de 576 forme de castig.
Cu ajutorul functiei de rotiri gratuite Lucky Spins jucatorul primeste accesul a o runda de rotiri gratuite nelimitate. Mult noroc!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Land of Gold este primul joc adaugat in data de 3-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Jocuri Aparate Jocuri Biliard si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 171 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Land of Gold trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Land of Gold

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE