Lady’s Charms 2


cod adsense
3 ani in urma 173 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady’s Charms 2:

Compania Amaya Gaming te invita sa explorezi cel mai nou joc slot lansat anul acesta numit Lady’s Charms 2. Numele acestui joc seamana foarte mult cu jocul Lucky Ladys Charm sau Lucky Ladys Charm Deluxe dar sunt jocuri cu totul diferite. Acest joc la aparate se prezinta cu un ecran in stil clasic iar simbolurile din joc sunt reprezentate de o buburuza, coliere cu diamante, un trifoi cu patru foi, o frumoasa femeie cu parul blond, doua zaruri de culoare albastra si simbolul wild.
Jocul de pacanele Lady’s Charms poseta un ecran de 5 tamburi cu 20 linii si un buget de 500 credite. Daca esti norocs si obitii cinci simboluri de buburuza pe o linie activa atunci esti recompensat cu 3,000 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de logo-ul wild, un simbol scatter identificat ca fiind cele doua zaruri si un simbol bonus reprezentat de femeia cu parul auriu. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady’s Charms 2 este primul joc adaugat in data de 16-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Lady’s Charms
6 ani in urma
153 Jucate

Sloturi Populare

Wild Wolf
8 ani in urma
184 Jucate
Poker ca la aparate
8 ani in urma
281 Jucate
Royal Secrets
3 ani in urma
289 Jucate
Riches of India
8 ani in urma
143 Jucate
Atlantis Slot
8 ani in urma
130 Jucate
Untamed Crowned Eagle
7 ani in urma
159 Jucate
Stunning Hot 20 Deluxe
3 ani in urma
144 Jucate
Ancient Script
3 ani in urma
162 Jucate
Hot Fruits Deluxe
1 an in urma
332 Jucate
Honey Honey Honey
2 ani in urma
302 Jucate
Pharaohs Gold 2
6 ani in urma
177 Jucate
Game of Luck
3 ani in urma
166 Jucate