Lady’s Charms 2


3 ani in urma 94 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady’s Charms 2:

Compania Amaya Gaming te invita sa explorezi cel mai nou joc slot lansat anul acesta numit Lady’s Charms 2. Numele acestui joc seamana foarte mult cu jocul Lucky Ladys Charm sau Lucky Ladys Charm Deluxe dar sunt jocuri cu totul diferite. Acest joc la aparate se prezinta cu un ecran in stil clasic iar simbolurile din joc sunt reprezentate de o buburuza, coliere cu diamante, un trifoi cu patru foi, o frumoasa femeie cu parul blond, doua zaruri de culoare albastra si simbolul wild.
Jocul de pacanele Lady’s Charms poseta un ecran de 5 tamburi cu 20 linii si un buget de 500 credite. Daca esti norocs si obitii cinci simboluri de buburuza pe o linie activa atunci esti recompensat cu 3,000 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de logo-ul wild, un simbol scatter identificat ca fiind cele doua zaruri si un simbol bonus reprezentat de femeia cu parul auriu. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady’s Charms 2 este primul joc adaugat in data de 16-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Lady’s Charms
6 ani in urma
105 Jucate

Sloturi Populare

Dynasty of Ming
7 ani in urma
86 Jucate
Castle of Cards
7 ani in urma
70 Jucate
Hot & Cash
3 ani in urma
86 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
3 ani in urma
81 Jucate
Flame Fruits
6 ani in urma
95 Jucate
Garden Party
8 ani in urma
110 Jucate
Free Solitaire Galaxy
7 ani in urma
88 Jucate
100 Burning Hot
2 ani in urma
113 Jucate
Cleopatras Treasure
6 ani in urma
97 Jucate
Thor
8 ani in urma
92 Jucate
Sweetest 70s Slot
8 ani in urma
69 Jucate
The Alchemist
6 ani in urma
103 Jucate