Lady’s Charms 2


cod adsense
4 ani in urma 284 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady’s Charms 2:

Compania Amaya Gaming te invita sa explorezi cel mai nou joc slot lansat anul acesta numit Lady’s Charms 2. Numele acestui joc seamana foarte mult cu jocul Lucky Ladys Charm sau Lucky Ladys Charm Deluxe dar sunt jocuri cu totul diferite. Acest joc la aparate se prezinta cu un ecran in stil clasic iar simbolurile din joc sunt reprezentate de o buburuza, coliere cu diamante, un trifoi cu patru foi, o frumoasa femeie cu parul blond, doua zaruri de culoare albastra si simbolul wild.
Jocul de pacanele Lady’s Charms poseta un ecran de 5 tamburi cu 20 linii si un buget de 500 credite. Daca esti norocs si obitii cinci simboluri de buburuza pe o linie activa atunci esti recompensat cu 3,000 credite.
Jocul include un simbol wild reprezentat de logo-ul wild, un simbol scatter identificat ca fiind cele doua zaruri si un simbol bonus reprezentat de femeia cu parul auriu. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady’s Charms 2 este primul joc adaugat in data de 16-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

JOCURI POPULARE

Lady’s Charms
7 ani in urma
303 Jucate

Sloturi Populare

Dead or Alive
10 ani in urma
254 Jucate
Thunder slots
9 ani in urma
279 Jucate
Rise of Maya
2 ani in urma
491 Jucate
7’s Wild
5 ani in urma
239 Jucate
Wolf Moon
4 ani in urma
345 Jucate
Hoffmania
6 ani in urma
279 Jucate
Captain’s Treasure
10 ani in urma
206 Jucate
Slot Classic
9 ani in urma
287 Jucate
Sevens and Jokers
8 ani in urma
276 Jucate
Silver Bullet
10 ani in urma
230 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
9 ani in urma
519 Jucate
Gorilla Moon
5 ani in urma
239 Jucate