Lady of Egypt


cod adsense
3 ani in urma 309 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady of Egypt:

Unul din cele mai interesante jocuri create de WMS cu o tematica egipteana, Lady of Egypt, este cel mai cautat slot din intreaga lume. Jocul are ca personaj principal pe cea mai cunoscuta regina a egiptului antic intitulata Cleopatra sau Regina Nilului.
Jocul vine intr-un format optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile iar configuratia sa include un format unic unde gasiti un total de pana la 10 tamburi de rotire. De asemenea, jocul include trei tipuri de jackpot si o runda speciala de rotiri gratuite unde va puteti bucura de pana la 30 învârtiri gratuite si un premiu de x50 pariul alocat de jucator. Runda de bonificatie acordă garantat un câștig minim de x10 pariul total.
Orice bonus care se termină cu un câștig mai mic de 10x este mărit automat la 10x pariul total la finalul bonusului.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady of Egypt este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky Tiger
5 ani in urma
327 Jucate
Cash Hunter
9 ani in urma
226 Jucate
Rise of Athena
2 ani in urma
447 Jucate
Roman Empire
7 ani in urma
308 Jucate
Cleopatra’s Glory
4 ani in urma
360 Jucate
Secrets of the Forest 2
3 ani in urma
529 Jucate
Wild  Spirit
9 ani in urma
235 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
249 Jucate
Amazons’ Battle
5 ani in urma
374 Jucate
Fruits’n Royals
8 ani in urma
266 Jucate
Spectrum
5 ani in urma
472 Jucate
The McMurphys
9 ani in urma
227 Jucate