Lady of Egypt


1 an in urma 32 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady of Egypt:

Unul din cele mai interesante jocuri create de WMS cu o tematica egipteana, Lady of Egypt, este cel mai cautat slot din intreaga lume. Jocul are ca personaj principal pe cea mai cunoscuta regina a egiptului antic intitulata Cleopatra sau Regina Nilului.
Jocul vine intr-un format optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile iar configuratia sa include un format unic unde gasiti un total de pana la 10 tamburi de rotire. De asemenea, jocul include trei tipuri de jackpot si o runda speciala de rotiri gratuite unde va puteti bucura de pana la 30 învârtiri gratuite si un premiu de x50 pariul alocat de jucator. Runda de bonificatie acordă garantat un câștig minim de x10 pariul total.
Orice bonus care se termină cu un câștig mai mic de 10x este mărit automat la 10x pariul total la finalul bonusului.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady of Egypt este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Colossus Fruits
10 luni in urma
34 Jucate
Magical Forest 2013
8 ani in urma
74 Jucate
Ultra Seven
2 ani in urma
19 Jucate
Six Million Dollar Man
7 ani in urma
18 Jucate
Wild  Spirit
8 ani in urma
16 Jucate
Safari  la aparate
8 ani in urma
20 Jucate
Cleopatras Treasure
5 ani in urma
26 Jucate
Oriental Tiger
6 ani in urma
16 Jucate
Crazy Doctor 2
6 ani in urma
19 Jucate
Majestic Forest
5 ani in urma
37 Jucate
30 Spicy Fruits
3 ani in urma
65 Jucate
Jungle Slot
8 ani in urma
19 Jucate