Lady of Egypt


cod adsense
2 ani in urma 175 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Lady of Egypt:

Unul din cele mai interesante jocuri create de WMS cu o tematica egipteana, Lady of Egypt, este cel mai cautat slot din intreaga lume. Jocul are ca personaj principal pe cea mai cunoscuta regina a egiptului antic intitulata Cleopatra sau Regina Nilului.
Jocul vine intr-un format optimizat pentru majoritatea dispozitivelor mobile iar configuratia sa include un format unic unde gasiti un total de pana la 10 tamburi de rotire. De asemenea, jocul include trei tipuri de jackpot si o runda speciala de rotiri gratuite unde va puteti bucura de pana la 30 învârtiri gratuite si un premiu de x50 pariul alocat de jucator. Runda de bonificatie acordă garantat un câștig minim de x10 pariul total.
Orice bonus care se termină cu un câștig mai mic de 10x este mărit automat la 10x pariul total la finalul bonusului.


INSTRUCTIUNI: Jocul Lady of Egypt este primul joc adaugat in data de 20-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Egiptul Antic Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wild Stars
3 ani in urma
142 Jucate
Zanzibar
6 ani in urma
140 Jucate
Queen of the Wild
3 ani in urma
157 Jucate
Fruit Drops
5 ani in urma
165 Jucate
No Mercy
8 ani in urma
142 Jucate
Phoenix Fire
3 ani in urma
198 Jucate
Fructe slot
8 ani in urma
138 Jucate
The Gladiator
6 ani in urma
170 Jucate
Cleopatras Treasure
6 ani in urma
176 Jucate
Wolverine 3D
8 ani in urma
142 Jucate
Spiderman Relevations
8 ani in urma
139 Jucate
Majestic Forest
6 ani in urma
258 Jucate