King of Atlantis


cod adsense
5 ani in urma 457 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online King of Atlantis:

Renumita companie IGT iti da sansa sa explorezi adancurile oceanului cu King of Atlantis slot, un joc magnific unde ai oportunitatea reala de a descoperii comorile orasului. Jocul este considerat unul din cele mai reusite jocuri ca la aparate create de IGT, un joc unde vei calatorii virtual in lumea misterioasa a creaturilor marine.
Acesta frumoasa calatorie porneste cu 40 linii de bet incorporate intr-o configuratie de 5×4 tamburi.
De asemenea, jocul include un simbol wild, reprezentat de Poseidon care are puterea de a substitui orice element din joc pentru a creea combinatii rentabile. Simbol wild este singurul element care face exceptie de la acesta regula.
Simbolul bonus impreuna cu simbolul de Poseidon iti da sansa de a intra intr-o runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 8 rotiri consecutive. Premiul cel mare poate fi obtinut cu ajutorul unei frumoase sirene.


INSTRUCTIUNI: Jocul King of Atlantis este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate cu Zei si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Glitz Slot
10 ani in urma
662 Jucate
Ultra Seven
5 ani in urma
516 Jucate
Lost Treasures
10 ani in urma
341 Jucate
BlackJack Clasic
10 ani in urma
457 Jucate
Wild Panda
8 ani in urma
563 Jucate
Diamond Queen
10 ani in urma
426 Jucate
Day of the Dead
10 ani in urma
327 Jucate
Enchanted forest slot
10 ani in urma
319 Jucate
Card Clash
10 ani in urma
350 Jucate
Fruit Cocktail 2
10 ani in urma
862 Jucate
BlackJack online
10 ani in urma
620 Jucate
Magic Book 6
5 ani in urma
416 Jucate