King of Atlantis


cod adsense
4 ani in urma 401 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online King of Atlantis:

Renumita companie IGT iti da sansa sa explorezi adancurile oceanului cu King of Atlantis slot, un joc magnific unde ai oportunitatea reala de a descoperii comorile orasului. Jocul este considerat unul din cele mai reusite jocuri ca la aparate create de IGT, un joc unde vei calatorii virtual in lumea misterioasa a creaturilor marine.
Acesta frumoasa calatorie porneste cu 40 linii de bet incorporate intr-o configuratie de 5×4 tamburi.
De asemenea, jocul include un simbol wild, reprezentat de Poseidon care are puterea de a substitui orice element din joc pentru a creea combinatii rentabile. Simbol wild este singurul element care face exceptie de la acesta regula.
Simbolul bonus impreuna cu simbolul de Poseidon iti da sansa de a intra intr-o runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 8 rotiri consecutive. Premiul cel mare poate fi obtinut cu ajutorul unei frumoase sirene.


INSTRUCTIUNI: Jocul King of Atlantis este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate cu Zei si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Sugarush
7 ani in urma
529 Jucate
Santas Slot
9 ani in urma
276 Jucate
Indian Dreaming
9 ani in urma
395 Jucate
Jack Hammer Slot
10 ani in urma
335 Jucate
The Wizard of Oz
10 ani in urma
304 Jucate
Dracula
8 ani in urma
391 Jucate
Cleopatra Plus
4 ani in urma
387 Jucate
Tenis de masa online
10 ani in urma
323 Jucate
Golden Tour
10 ani in urma
416 Jucate
Da Vinci Diamonds
9 ani in urma
510 Jucate
Biliard cu Cindy
10 ani in urma
248 Jucate
Versailles Gold
8 ani in urma
731 Jucate