King of Atlantis


cod adsense
5 ani in urma 514 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online King of Atlantis:

Renumita companie IGT iti da sansa sa explorezi adancurile oceanului cu King of Atlantis slot, un joc magnific unde ai oportunitatea reala de a descoperii comorile orasului. Jocul este considerat unul din cele mai reusite jocuri ca la aparate create de IGT, un joc unde vei calatorii virtual in lumea misterioasa a creaturilor marine.
Acesta frumoasa calatorie porneste cu 40 linii de bet incorporate intr-o configuratie de 5×4 tamburi.
De asemenea, jocul include un simbol wild, reprezentat de Poseidon care are puterea de a substitui orice element din joc pentru a creea combinatii rentabile. Simbol wild este singurul element care face exceptie de la acesta regula.
Simbolul bonus impreuna cu simbolul de Poseidon iti da sansa de a intra intr-o runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 8 rotiri consecutive. Premiul cel mare poate fi obtinut cu ajutorul unei frumoase sirene.


INSTRUCTIUNI: Jocul King of Atlantis este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate cu Zei si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Billion Dollar Movie
11 ani in urma
396 Jucate
Nefertiti’s Gold
5 ani in urma
430 Jucate
Lucky Rose
8 ani in urma
578 Jucate
Dog Casher
11 ani in urma
407 Jucate
Roulette Slots
10 ani in urma
449 Jucate
Panda Panda
6 ani in urma
620 Jucate
Beach Slot
11 ani in urma
441 Jucate
Jumbo Stampede
5 ani in urma
638 Jucate
Rise of Poseidon
7 ani in urma
568 Jucate
Buffalo Blitz 2
3 ani in urma
837 Jucate
Siberian Storm Dual Play
6 ani in urma
479 Jucate
5 Dragons
9 ani in urma
575 Jucate