King of Atlantis


cod adsense
3 ani in urma 165 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online King of Atlantis:

Renumita companie IGT iti da sansa sa explorezi adancurile oceanului cu King of Atlantis slot, un joc magnific unde ai oportunitatea reala de a descoperii comorile orasului. Jocul este considerat unul din cele mai reusite jocuri ca la aparate create de IGT, un joc unde vei calatorii virtual in lumea misterioasa a creaturilor marine.
Acesta frumoasa calatorie porneste cu 40 linii de bet incorporate intr-o configuratie de 5×4 tamburi.
De asemenea, jocul include un simbol wild, reprezentat de Poseidon care are puterea de a substitui orice element din joc pentru a creea combinatii rentabile. Simbol wild este singurul element care face exceptie de la acesta regula.
Simbolul bonus impreuna cu simbolul de Poseidon iti da sansa de a intra intr-o runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 8 rotiri consecutive. Premiul cel mare poate fi obtinut cu ajutorul unei frumoase sirene.


INSTRUCTIUNI: Jocul King of Atlantis este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate cu Zei si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Savannah Cash
4 ani in urma
188 Jucate
Narcos
2 ani in urma
470 Jucate
Fantastic Four
8 ani in urma
187 Jucate
Egyptian Gold
7 ani in urma
208 Jucate
Elvis The King
9 ani in urma
240 Jucate
Gnome
8 ani in urma
486 Jucate
Birds of a feather
8 ani in urma
149 Jucate
Diamond Slipper
9 ani in urma
269 Jucate
Game of Luck
4 ani in urma
234 Jucate
3 Elements
4 ani in urma
195 Jucate
Beetle mania
9 ani in urma
267 Jucate
Olympus Glory
4 ani in urma
192 Jucate