King of Atlantis


cod adsense
4 ani in urma 285 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online King of Atlantis:

Renumita companie IGT iti da sansa sa explorezi adancurile oceanului cu King of Atlantis slot, un joc magnific unde ai oportunitatea reala de a descoperii comorile orasului. Jocul este considerat unul din cele mai reusite jocuri ca la aparate create de IGT, un joc unde vei calatorii virtual in lumea misterioasa a creaturilor marine.
Acesta frumoasa calatorie porneste cu 40 linii de bet incorporate intr-o configuratie de 5×4 tamburi.
De asemenea, jocul include un simbol wild, reprezentat de Poseidon care are puterea de a substitui orice element din joc pentru a creea combinatii rentabile. Simbol wild este singurul element care face exceptie de la acesta regula.
Simbolul bonus impreuna cu simbolul de Poseidon iti da sansa de a intra intr-o runda de rotiri gratuite unde poti obtine pana la 8 rotiri consecutive. Premiul cel mare poate fi obtinut cu ajutorul unei frumoase sirene.


INSTRUCTIUNI: Jocul King of Atlantis este primul joc adaugat in data de 15-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Sirene Aparate cu Zei si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

More Chilli
4 ani in urma
248 Jucate
Wizard of Oz Road to Emerald City
5 ani in urma
258 Jucate
Speed biliard 3D
10 ani in urma
232 Jucate
Royal Secrets
4 ani in urma
413 Jucate
Avalon 2
8 ani in urma
286 Jucate
Pirate 2
8 ani in urma
384 Jucate
HellRaiser
7 ani in urma
319 Jucate
Cleopatra XVIII
7 ani in urma
328 Jucate
Colossus Fruits
3 ani in urma
391 Jucate
Dynasty of Ming
9 ani in urma
274 Jucate
Sultan Solitaire
10 ani in urma
260 Jucate
Hoffmeister
5 ani in urma
207 Jucate