Katana


cod adsense
3 ani in urma 195 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Katana:

Daca esti pasionat de cultura japoneza si vrei sa descoperii misterele samurailor atunci esti invitat sa joci Katana slot, un joc magnific, lansat de faimoasa companie austrica Novomatic. Acest joc se bazeaza pe o tematica de samurai care luptau pentru imparatul shogun iar cel mai important simbol din joc este chiar imparatul shogun. Acest simbol poate genera premii de pana la 300,000 monede daca ai plasat o miza maxima iar cinci simboluri apar pe aceeasi linie.
Jocul cal la aparate Katana poseda un format care se adapteaza tuturor cerintelor jucatorilor si include cinci tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim poate fi setat la o valoare maxima de 80 credite per sesiune de joc. Acest joc de pacanele include doar doua simboluri speciale – shogun care are rolul de simbol joker si spada care are rol de scatter. Poti acumula pana la 10 rotiri gratuite daca ai noroc si colectezi x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Katana este primul joc adaugat in data de 21-august -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

BlackJack21
8 ani in urma
150 Jucate
Secrets of the Sand
6 ani in urma
207 Jucate
Flamenco Roses
4 ani in urma
249 Jucate
Battlestar Galactica
9 ani in urma
176 Jucate
Untamed Bengal Tiger
7 ani in urma
190 Jucate
Lucky 8 Line
8 ani in urma
161 Jucate
Book Of Ra Dice
3 ani in urma
255 Jucate
Great Adventure
4 ani in urma
173 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
209 Jucate
Sultan Solitaire
9 ani in urma
172 Jucate
Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
212 Jucate
Crazy Doctor
7 ani in urma
185 Jucate