Katana


cod adsense
6 ani in urma 494 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Katana:

Daca esti pasionat de cultura japoneza si vrei sa descoperii misterele samurailor atunci esti invitat sa joci Katana slot, un joc magnific, lansat de faimoasa companie austrica Novomatic. Acest joc se bazeaza pe o tematica de samurai care luptau pentru imparatul shogun iar cel mai important simbol din joc este chiar imparatul shogun. Acest simbol poate genera premii de pana la 300,000 monede daca ai plasat o miza maxima iar cinci simboluri apar pe aceeasi linie.
Jocul cal la aparate Katana poseda un format care se adapteaza tuturor cerintelor jucatorilor si include cinci tamburi si 20 linii de castig. Pariul maxim poate fi setat la o valoare maxima de 80 credite per sesiune de joc. Acest joc de pacanele include doar doua simboluri speciale – shogun care are rolul de simbol joker si spada care are rol de scatter. Poti acumula pana la 10 rotiri gratuite daca ai noroc si colectezi x3, x4 sau x5 simboluri similare pe o linie activa. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Katana este primul joc adaugat in data de 21-august -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Pharaoh
5 ani in urma
486 Jucate
Aparate cu fructe exotice
10 ani in urma
583 Jucate
Apollo God of the Sun
6 ani in urma
489 Jucate
2 Million BC
11 ani in urma
525 Jucate
Wild Princess
7 ani in urma
533 Jucate
Alchemy Fortunes
3 ani in urma
462 Jucate
Super mario world slot
10 ani in urma
405 Jucate
American slot
11 ani in urma
450 Jucate
Giant Panda
11 ani in urma
423 Jucate
Aztec Treasure
10 ani in urma
491 Jucate
Sizzling Hot Mobile
6 ani in urma
639 Jucate
Crazy Vegas
10 ani in urma
455 Jucate