Katana Deluxe


cod adsense
3 ani in urma 348 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Katana Deluxe:

Acum poti deveni cel mai faimos samurai al tuturor timpurilor cu Katana Deluxe, un nou slot la aparate lansat recent de compania Novomatic cu o tematica inspirata din era samurailor si sansa de a castiga un premiu maxim de pana la 300,000 monede. Acest joc continua faimoasa poveste a imparatului Shogun din prima versiune a jocului la aparate Katana si vine cu cateva caracteristici speciale care va vor capta instant atentia. Jocul nu are un ecran modern si nu este optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete dar poate fi jucat in orice moment al zilei pe acest site fara sa te inregistrezi sau sa mizezi cu bani reali.
Jocul de pacanele gratis Katana Deluxe include o configuratie standard de 5×3 tamburi, 20 linii care nu pot fi configurate si un buget fix de 10,000 monede. Cel mai puternic simbol din acest joc este spada katana, cu cinci simboluri identice si un pariu minim poti acumula un premiu de 4,000 monede. Daca maresti miza vei avea ocazia sa fii surprins de premiul acordat. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Katana Deluxe este primul joc adaugat in data de 22-august -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot Machine
8 ani in urma
191 Jucate
Diamond Queen
9 ani in urma
164 Jucate
Great Adventure
4 ani in urma
173 Jucate
Rainbow King
6 ani in urma
160 Jucate
Crown Jewels
6 ani in urma
202 Jucate
Joaca Zeus II de WMS
3 ani in urma
227 Jucate
Sizzling Hot Mobile
3 ani in urma
184 Jucate
Aztec Moon
6 ani in urma
162 Jucate
Xmas Magic
2 ani in urma
269 Jucate
The Avengers
8 ani in urma
161 Jucate
Crazy Vegas
8 ani in urma
160 Jucate
Book of Immortals
2 ani in urma
261 Jucate