Katana Deluxe


cod adsense
6 ani in urma 653 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Katana Deluxe:

Acum poti deveni cel mai faimos samurai al tuturor timpurilor cu Katana Deluxe, un nou slot la aparate lansat recent de compania Novomatic cu o tematica inspirata din era samurailor si sansa de a castiga un premiu maxim de pana la 300,000 monede. Acest joc continua faimoasa poveste a imparatului Shogun din prima versiune a jocului la aparate Katana si vine cu cateva caracteristici speciale care va vor capta instant atentia. Jocul nu are un ecran modern si nu este optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete dar poate fi jucat in orice moment al zilei pe acest site fara sa te inregistrezi sau sa mizezi cu bani reali.
Jocul de pacanele gratis Katana Deluxe include o configuratie standard de 5×3 tamburi, 20 linii care nu pot fi configurate si un buget fix de 10,000 monede. Cel mai puternic simbol din acest joc este spada katana, cu cinci simboluri identice si un pariu minim poti acumula un premiu de 4,000 monede. Daca maresti miza vei avea ocazia sa fii surprins de premiul acordat. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Katana Deluxe este primul joc adaugat in data de 22-august -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

5 Lions
5 ani in urma
420 Jucate
Monkey’s Millions
7 ani in urma
545 Jucate
At the Copa
11 ani in urma
414 Jucate
Tattoo Mania
9 ani in urma
531 Jucate
Ancient Script
5 ani in urma
623 Jucate
First Class Traveler
9 ani in urma
463 Jucate
Colossus Fruits
4 ani in urma
669 Jucate
Mummy’s Curse
11 ani in urma
475 Jucate
Montezuma
9 ani in urma
512 Jucate
Pretty Kitty
5 ani in urma
587 Jucate
Pharaoh’s Gold
5 ani in urma
432 Jucate
Lucky Haunter
11 ani in urma
516 Jucate