Katana Deluxe


cod adsense
4 ani in urma 437 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Katana Deluxe:

Acum poti deveni cel mai faimos samurai al tuturor timpurilor cu Katana Deluxe, un nou slot la aparate lansat recent de compania Novomatic cu o tematica inspirata din era samurailor si sansa de a castiga un premiu maxim de pana la 300,000 monede. Acest joc continua faimoasa poveste a imparatului Shogun din prima versiune a jocului la aparate Katana si vine cu cateva caracteristici speciale care va vor capta instant atentia. Jocul nu are un ecran modern si nu este optimizat pentru telefoanele mobile sau tablete dar poate fi jucat in orice moment al zilei pe acest site fara sa te inregistrezi sau sa mizezi cu bani reali.
Jocul de pacanele gratis Katana Deluxe include o configuratie standard de 5×3 tamburi, 20 linii care nu pot fi configurate si un buget fix de 10,000 monede. Cel mai puternic simbol din acest joc este spada katana, cu cinci simboluri identice si un pariu minim poti acumula un premiu de 4,000 monede. Daca maresti miza vei avea ocazia sa fii surprins de premiul acordat. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Katana Deluxe este primul joc adaugat in data de 22-august -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaohs Gold 2
8 ani in urma
370 Jucate
Queen of Oceans
7 ani in urma
283 Jucate
Mayan Spirit
6 ani in urma
458 Jucate
Cleopatra Diamond Spins
3 ani in urma
631 Jucate
Alien Robots
10 ani in urma
226 Jucate
Slot cu capsuni si fructe
9 ani in urma
560 Jucate
Great Griffin
8 ani in urma
420 Jucate
Spin Video Poker Deluxe
9 ani in urma
249 Jucate
Crazy Monkey
9 ani in urma
1062 Jucate
Royal Secrets
5 ani in urma
433 Jucate
Age of Troy
8 ani in urma
345 Jucate
Magic Rewards
4 ani in urma
360 Jucate