Jumping Jaguar


cod adsense
4 ani in urma 255 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumping Jaguar:

Esti pregatit pentru o noua aventura in jungla pericluloasa din amazonia? Daca te crezi in stare sa explorezi padurile periculoase pline de liene si animale salbatice atunci testeaza in mod gratuit jocul Jumping Jaguar slot, unul din cele mai noi lansari realizate de compania Rival Gaming. Jocul vine conceput cu o tematica de jungla iar simbolurile intalnite in timpul partidei sunt reprezentate de diferite animale salbatice unde personajul principal este un jaguar.
Jocul la aparate online Jumping Jaguar are o configuratie simpla de 30 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim acceptat per sesiune de joc este de 200 credite. Simbolul de masca de aur iti de accesul la o runda de bonificatie cu rotiri gratuite. Pentru a activa acesta functie ai nevoie de trei sau mai multe simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jumping Jaguar este primul joc adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Chinese New Year
10 ani in urma
218 Jucate
Fisticuffs 3D slot
9 ani in urma
334 Jucate
Fortune Spells
5 ani in urma
328 Jucate
Mini Cleopatra
8 ani in urma
276 Jucate
Sultan Solitaire
10 ani in urma
286 Jucate
Sloturi cu fructe
9 ani in urma
348 Jucate
Rise of Maya
3 ani in urma
513 Jucate
Absolute Poker
9 ani in urma
261 Jucate
Glitz Slot
9 ani in urma
466 Jucate
Aztec Power
7 ani in urma
336 Jucate
Freecell Solitaire
10 ani in urma
433 Jucate
Apollo God of the Sun
5 ani in urma
327 Jucate