Jumping Jaguar


cod adsense
3 ani in urma 166 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumping Jaguar:

Esti pregatit pentru o noua aventura in jungla pericluloasa din amazonia? Daca te crezi in stare sa explorezi padurile periculoase pline de liene si animale salbatice atunci testeaza in mod gratuit jocul Jumping Jaguar slot, unul din cele mai noi lansari realizate de compania Rival Gaming. Jocul vine conceput cu o tematica de jungla iar simbolurile intalnite in timpul partidei sunt reprezentate de diferite animale salbatice unde personajul principal este un jaguar.
Jocul la aparate online Jumping Jaguar are o configuratie simpla de 30 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim acceptat per sesiune de joc este de 200 credite. Simbolul de masca de aur iti de accesul la o runda de bonificatie cu rotiri gratuite. Pentru a activa acesta functie ai nevoie de trei sau mai multe simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jumping Jaguar este primul joc adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crazy Monkey Clasic
4 ani in urma
254 Jucate
Sabertooth
2 ani in urma
352 Jucate
Fairy Queen
7 ani in urma
191 Jucate
Lord Of Ocean Deluxe
6 ani in urma
175 Jucate
Evolution Slot
9 ani in urma
167 Jucate
Aparate cu masini
8 ani in urma
0 Jucate
Legacy of Egipt
3 ani in urma
164 Jucate
Tenis de masa online
9 ani in urma
165 Jucate
Rise of Poseidon
5 ani in urma
166 Jucate
Captain America
8 ani in urma
219 Jucate
Black Gold 3D
8 ani in urma
137 Jucate
Dragon King
5 ani in urma
203 Jucate