Jumping Jaguar


cod adsense
4 ani in urma 205 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumping Jaguar:

Esti pregatit pentru o noua aventura in jungla pericluloasa din amazonia? Daca te crezi in stare sa explorezi padurile periculoase pline de liene si animale salbatice atunci testeaza in mod gratuit jocul Jumping Jaguar slot, unul din cele mai noi lansari realizate de compania Rival Gaming. Jocul vine conceput cu o tematica de jungla iar simbolurile intalnite in timpul partidei sunt reprezentate de diferite animale salbatice unde personajul principal este un jaguar.
Jocul la aparate online Jumping Jaguar are o configuratie simpla de 30 linii de bet si 5 tamburi. Pariul maxim acceptat per sesiune de joc este de 200 credite. Simbolul de masca de aur iti de accesul la o runda de bonificatie cu rotiri gratuite. Pentru a activa acesta functie ai nevoie de trei sau mai multe simboluri similare pe o linie activa. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jumping Jaguar este primul joc adaugat in data de 4-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Lucky Tiger
4 ani in urma
287 Jucate
Aparate cu pisici salbatice
9 ani in urma
238 Jucate
Zeus 3
8 ani in urma
303 Jucate
Pyramid Solitaire
9 ani in urma
336 Jucate
Zeus the Thunderer
6 ani in urma
261 Jucate
Exotic Cats
3 ani in urma
246 Jucate
Wizard’s Ring
5 ani in urma
216 Jucate
Sahara Nights
2 ani in urma
341 Jucate
It Came From Venus
9 ani in urma
194 Jucate
Aztec Pyramids
6 ani in urma
198 Jucate
The Mummy
9 ani in urma
191 Jucate
Wings of Riches
2 ani in urma
416 Jucate