Jumbo Stampede


cod adsense
3 ani in urma 422 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumbo Stampede:

Bucura-te de o noua calatorie africana cu Jumbo Stampede, un nou slot online, creat si publicat recent de faimoasa companie iSoftBet. Jocul se bazeaza pe o tematica de animale salbatice iar cel mai apreciat simbol din joc este un elefant gigant care poate decerna cel mai mare premiu din joc. Simbolurile principale sunt reprezentate de rinoceri, leoparzi, zebre și antilopele.
Jocul la aparate online Jumbo Stampede se joaca cu o structura unica de 6×4 tamburi si ofera accesul la 4,096 linii de castig. Poti aloca un pariu maxim de 20 credite per tur.
Ai doua simboluri speciale care iti vor da accesul la o caracteristica speciala. Primul simbol este un apus de soare care poate inlocui orice element din joc, cu exceptia simbolul de moneda de aur care are rol de simbol scatter in acest joc. Acest ultim simbol poate actica o runda de rotiri gratuite unde puteti profita de pana la 50 rotiri gratuite fara a utiliza monede din cont. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jumbo Stampede este primul joc adaugat in data de 30-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Raindance
10 ani in urma
273 Jucate
Daredevil Slot
10 ani in urma
280 Jucate
Frog Story
5 ani in urma
422 Jucate
Forty Thieves
10 ani in urma
275 Jucate
Super  Spin Poker
9 ani in urma
314 Jucate
Poker World
10 ani in urma
245 Jucate
Colossus Fruits
3 ani in urma
428 Jucate
Cars And Cash
10 ani in urma
304 Jucate
Royal Sevens Slots
9 ani in urma
221 Jucate
100 Burning Hot
4 ani in urma
308 Jucate
Magic Dragon
5 ani in urma
267 Jucate
Queen Isabella
7 ani in urma
340 Jucate