Jumbo Stampede


1 an in urma 109 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumbo Stampede:

Bucura-te de o noua calatorie africana cu Jumbo Stampede, un nou slot online, creat si publicat recent de faimoasa companie iSoftBet. Jocul se bazeaza pe o tematica de animale salbatice iar cel mai apreciat simbol din joc este un elefant gigant care poate decerna cel mai mare premiu din joc. Simbolurile principale sunt reprezentate de rinoceri, leoparzi, zebre și antilopele.
Jocul la aparate online Jumbo Stampede se joaca cu o structura unica de 6×4 tamburi si ofera accesul la 4,096 linii de castig. Poti aloca un pariu maxim de 20 credite per tur.
Ai doua simboluri speciale care iti vor da accesul la o caracteristica speciala. Primul simbol este un apus de soare care poate inlocui orice element din joc, cu exceptia simbolul de moneda de aur care are rol de simbol scatter in acest joc. Acest ultim simbol poate actica o runda de rotiri gratuite unde puteti profita de pana la 50 rotiri gratuite fara a utiliza monede din cont. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jumbo Stampede este primul joc adaugat in data de 30-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Pearl Lagoon
5 ani in urma
93 Jucate
Rock Climber Deluxe
4 ani in urma
82 Jucate
Gorilla Chief 2
8 ani in urma
106 Jucate
Captain America
8 ani in urma
127 Jucate
New Tales of Egypt
3 ani in urma
87 Jucate
Elements Slot
8 ani in urma
70 Jucate
Lost Secret of Atlantis
7 ani in urma
108 Jucate
Wizard of Oz Ruby Slippers
8 ani in urma
74 Jucate
Double Hot
2 ani in urma
100 Jucate
Fantastic Egypt
3 ani in urma
82 Jucate
Poker World
8 ani in urma
87 Jucate
Golden 7s -demo mode
3 luni in urma
82 Jucate