Jumbo Stampede

Jumbo Stampede

1 an in urma 8 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jumbo Stampede:

Bucura-te de o noua calatorie africana cu Jumbo Stampede, un nou slot online, creat si publicat recent de faimoasa companie iSoftBet. Jocul se bazeaza pe o tematica de animale salbatice iar cel mai apreciat simbol din joc este un elefant gigant care poate decerna cel mai mare premiu din joc. Simbolurile principale sunt reprezentate de rinoceri, leoparzi, zebre și antilopele.
Jocul la aparate online Jumbo Stampede se joaca cu o structura unica de 6×4 tamburi si ofera accesul la 4,096 linii de castig. Poti aloca un pariu maxim de 20 credite per tur.
Ai doua simboluri speciale care iti vor da accesul la o caracteristica speciala. Primul simbol este un apus de soare care poate inlocui orice element din joc, cu exceptia simbolul de moneda de aur care are rol de simbol scatter in acest joc. Acest ultim simbol poate actica o runda de rotiri gratuite unde puteti profita de pana la 50 rotiri gratuite fara a utiliza monede din cont. Mult noroc!

INSTRUCTIUNI: Jocul Jumbo Stampede este primul joc adaugat in data de 30-decembrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate cu Africa Aparate cu Animale Salbatice Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Tattoo Mania
6 ani in urma
4 Jucate
Columbus
7 ani in urma
6 Jucate
Jackpot Express Slot
7 ani in urma
2 Jucate
Super Chess
7 ani in urma
5 Jucate
Aztec Magic
5 ani in urma
5 Jucate
Wonderful Flute
3 ani in urma
3 Jucate
OMG Kittens
2 ani in urma
4 Jucate
Hold Your Horses
4 ani in urma
5 Jucate
Shoot
7 ani in urma
51 Jucate
Big Cats Slot
7 ani in urma
7 Jucate
Quick Cards
7 ani in urma
4 Jucate
Chukcha
7 ani in urma
6 Jucate