Joker Strike


cod adsense
4 ani in urma 439 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joker Strike:

Compania Quickspin te invita sa te bucuri alaturi de noi de un nou titlu lansat in aprilie 2018 intitulat Joker Strike slot. Este un joc unimtor care foloseste un stil clasic si o interfata moderna care iti permite accesul la acest joc pe orice dispozitiv mobil. Simbolurile principale ale acestui joc sunt septari, stelute, clopotei si simbolurile clasice de inima, pica, trefla si diamant.
Jocul la aparate Joker Strike este configurat cu 5 tamburi si 10 linii de bet. Jucatorul poate selectiona un pariu maxim de 100 credite per runda. Cuvantul Wild este un simbol joker si poate substitui toate simbolurile prezente in timpul jocului. Jocul beneficiaza de un mod Hi Roller care ofera trei optiuni speciale si functia Joker Strike care ofera castiguri suplimentare cand pe ecran apar intre 6 si 10 simboluri regulare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joker Strike este primul joc adaugat in data de 7-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pharaoh’s Lotus
8 ani in urma
467 Jucate
Victorious
10 ani in urma
399 Jucate
Temple Quest
8 ani in urma
542 Jucate
Lady’s Charms
8 ani in urma
466 Jucate
Gorilla Chief 2
10 ani in urma
496 Jucate
Classic Fruit
8 ani in urma
571 Jucate
Governor of Poker 2
10 ani in urma
356 Jucate
Wildcat Canyon
9 ani in urma
498 Jucate
Caribbean Poker
10 ani in urma
415 Jucate
Extra Stars
8 ani in urma
731 Jucate
Pyramid: Quest for Immortality
7 ani in urma
501 Jucate
Polar Explorer
6 ani in urma
437 Jucate