Joker Strike


cod adsense
3 ani in urma 212 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joker Strike:

Compania Quickspin te invita sa te bucuri alaturi de noi de un nou titlu lansat in aprilie 2018 intitulat Joker Strike slot. Este un joc unimtor care foloseste un stil clasic si o interfata moderna care iti permite accesul la acest joc pe orice dispozitiv mobil. Simbolurile principale ale acestui joc sunt septari, stelute, clopotei si simbolurile clasice de inima, pica, trefla si diamant.
Jocul la aparate Joker Strike este configurat cu 5 tamburi si 10 linii de bet. Jucatorul poate selectiona un pariu maxim de 100 credite per runda. Cuvantul Wild este un simbol joker si poate substitui toate simbolurile prezente in timpul jocului. Jocul beneficiaza de un mod Hi Roller care ofera trei optiuni speciale si functia Joker Strike care ofera castiguri suplimentare cand pe ecran apar intre 6 si 10 simboluri regulare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joker Strike este primul joc adaugat in data de 7-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Voice of Savanna
7 ani in urma
178 Jucate
The Royals
5 ani in urma
186 Jucate
Mafia Smuggling
8 ani in urma
160 Jucate
Lucky Heroes
9 ani in urma
127 Jucate
Sizzling Hot
8 ani in urma
355 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
209 Jucate
Hot Shoot 3D
8 ani in urma
138 Jucate
Sizzling Hot Quattro
4 ani in urma
192 Jucate
Pure Platinum
8 ani in urma
187 Jucate
Ariana
6 ani in urma
182 Jucate
Chukcha
8 ani in urma
154 Jucate
Lucky Haunter
8 ani in urma
207 Jucate