LINKURI SPONSORIZATEJoker Strike

240 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Joker Strike:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Compania Quickspin te invita sa te bucuri alaturi de noi de un nou titlu lansat in aprilie 2018 intitulat Joker Strike slot. Este un joc unimtor care foloseste un stil clasic si o interfata moderna care iti permite accesul la acest joc pe orice dispozitiv mobil. Simbolurile principale ale acestui joc sunt septari, stelute, clopotei si simbolurile clasice de inima, pica, trefla si diamant.
Jocul la aparate Joker Strike este configurat cu 5 tamburi si 10 linii de bet. Jucatorul poate selectiona un pariu maxim de 100 credite per runda. Cuvantul Wild este un simbol joker si poate substitui toate simbolurile prezente in timpul jocului. Jocul beneficiaza de un mod Hi Roller care ofera trei optiuni speciale si functia Joker Strike care ofera castiguri suplimentare cand pe ecran apar intre 6 si 10 simboluri regulare.

INSTRUCTIUNI: Jocul Joker Strike este primul joc adaugat in data de 7-aprilie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 240 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Joker Strike trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Joker Strike

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE