John Hunter and the Mayan Gods


cod adsense
6 luni in urma 124 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online John Hunter and the Mayan Gods:

Redescopera aventura cu John Hunter and the Mayan Gods, un alt slot la aparate care te transporta intr-o frumoasa calatorie in cultura maya.
Este un joc creat de Pragmatic Play cu 5 role și 10 linii active, unde găsim o interfață cu 5×3 tamburi. In timpul jocului veti gasi simboluri wild, simboluri speciale și runde de bonus.
Castigurile maxime au valori de 2.500, iar mizele variază de la 0,10 la 100.
Este un joc interesant care ofera adrenalină si multa acțiune si de asemenea ofera o coloana sonora de calitate si o gratica detaliata.
Colectează simboluri, cum ar fi inele, pumnalele, cupele și simbolurile sfinte, și colectează jokerul de aur pentru a înlocui alte elemente ale jocului și pentru a crește combinațiile câștigătoare. Simbolul aventurierului Jack oferă plăți de 5.000, iar șeful Maya vă oferă premii de 4.000, așa că dacă sunteți în căutarea unui slot care să vă ofere până la 12 rotiri gratuite, vă recomandăm să vă încercați norocul în acest titlu compatibil cu iOS și Android.


INSTRUCTIUNI: Jocul John Hunter and the Mayan Gods este primul joc adaugat in data de 20-decembrie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Wolf Run
7 ani in urma
167 Jucate
Ramses Book
3 ani in urma
199 Jucate
Dracula
6 ani in urma
208 Jucate
Joc la aparate Star Trek
9 ani in urma
125 Jucate
Video Durak
9 ani in urma
177 Jucate
True Love Slots
8 ani in urma
129 Jucate
Fruits Kingdom
6 ani in urma
148 Jucate
Slots Angels
8 ani in urma
140 Jucate
Miss Kitty
3 ani in urma
148 Jucate
Grace of Cleopatra
6 ani in urma
157 Jucate
Maximum
6 ani in urma
204 Jucate
Sub Mariner Slot
8 ani in urma
131 Jucate