Joaca Zeus II de WMS


cod adsense
3 ani in urma 386 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu capsuni
10 ani in urma
658 Jucate
Magic Portals
9 ani in urma
413 Jucate
Attila
9 ani in urma
416 Jucate
Golden Legend
8 ani in urma
380 Jucate
Sizzling Gems
8 ani in urma
418 Jucate
Mustang Gold
4 ani in urma
433 Jucate
Temple of Ausar
5 ani in urma
343 Jucate
Loveste bila
10 ani in urma
307 Jucate
Boomanji
10 ani in urma
363 Jucate
Curious Machine
10 ani in urma
329 Jucate
Joker Slot
9 ani in urma
319 Jucate
Lost
10 ani in urma
436 Jucate