Joaca Zeus II de WMS


cod adsense
2 ani in urma 177 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Elements Slot
8 ani in urma
113 Jucate
Irish Eyes
7 ani in urma
124 Jucate
Oasis Poker
8 ani in urma
124 Jucate
Lucky Lady’s Charm Deluxe 6
2 ani in urma
189 Jucate
Arabian Nights
7 ani in urma
133 Jucate
Golden Tour
8 ani in urma
110 Jucate
Super Safari
6 ani in urma
136 Jucate
Bananas go Bahamas
8 ani in urma
129 Jucate
Golden Pharaoh
4 ani in urma
136 Jucate
Slot Pots
7 ani in urma
130 Jucate
Top Fruits
8 ani in urma
106 Jucate
Aztec Gold
7 ani in urma
124 Jucate