Joaca Zeus II de WMS


1 an in urma 130 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Jack in a Pot
2 ani in urma
111 Jucate
Lost
8 ani in urma
103 Jucate
Treasure of Horus
3 ani in urma
97 Jucate
Olympus Glory
3 ani in urma
78 Jucate
Rich n Wild
3 ani in urma
83 Jucate
Rome and Egypt
8 ani in urma
88 Jucate
BlackJack21
7 ani in urma
74 Jucate
Poker pe plaja
8 ani in urma
81 Jucate
Nemo’s Voyage
3 ani in urma
73 Jucate
Joc de biliard
8 ani in urma
95 Jucate
Achilles
6 ani in urma
79 Jucate
Rainbow King
5 ani in urma
75 Jucate