Joaca Zeus II de WMS


cod adsense
3 ani in urma 310 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cirese la aparate
9 ani in urma
312 Jucate
Untamed Bengal Tiger
8 ani in urma
278 Jucate
Kings of Chicago
8 ani in urma
282 Jucate
Wild Turkey slot
9 ani in urma
210 Jucate
Serengeti Heat
5 ani in urma
311 Jucate
Dolphin Cash
8 ani in urma
225 Jucate
Super  Spin Poker
9 ani in urma
298 Jucate
Leprechaun Goes Egypt
5 ani in urma
260 Jucate
Goosy Pool
10 ani in urma
235 Jucate
243 Crystal Fruits
5 ani in urma
293 Jucate
Columbus Deluxe
9 ani in urma
273 Jucate
Egyptian Slots
9 ani in urma
271 Jucate