LINKURI SPONSORIZATE  Joaca Zeus II de WMS

  765 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
  Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
  Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
  Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 765 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Joaca Zeus II de WMS trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Joaca Zeus II de WMS

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE