Joaca Zeus II de WMS


cod adsense
2 ani in urma 247 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Maximum
6 ani in urma
246 Jucate
Dragons Dynasty
6 ani in urma
211 Jucate
Hot Shoot 3D
8 ani in urma
153 Jucate
3 Card Poker
9 ani in urma
171 Jucate
Book of Queen
3 ani in urma
360 Jucate
Classic Fruit
6 ani in urma
269 Jucate
Gorilla Chief 2
9 ani in urma
221 Jucate
Gold in Bars
6 ani in urma
165 Jucate
Prissy Princess
5 ani in urma
206 Jucate
The Mummy
9 ani in urma
169 Jucate
Bugs la aparate
9 ani in urma
204 Jucate
Secrets Of Poseidon
5 ani in urma
233 Jucate