Joaca Zeus II de WMS


cod adsense
4 ani in urma 477 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Joaca Zeus II de WMS:

Daca esti un fan al sloturilor online create de WMS precum Zeus sau Zeus III atunci te invit sa testezi in modul demo Zeus II, un nou joc la aparate care te transporta in mitologia antica a Greciei. Jocul continua aventura gasita in celelate jocuri iar pionul principal al jocului este Zeus, zeul cerului și fulgerelor.
Acest joc vine cu o tematica de zei iar cel mai mare premiu care poate fi obtinut intr-o singura runda este de 150 credite.
Grafica si animatiile sunt create cu ultima tehnologie iar interfata zocului este realizata pentru platforma mobila.
Jocul la aparate Zeus II se joaca cu 5 role, 4 file si 50 linii de castig. Ai doua simboluri speciale, reprezentate de un templu care are rol de simbol wild si fulgerul care are rol de bonus si poate activa functia principala din joc. Cu ajutorul acestui unltim simbol poti obtine un total de 20 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Joaca Zeus II de WMS este primul joc adaugat in data de 1-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi WMS Gaming si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Golden Rome
8 ani in urma
466 Jucate
Cherry Slot
10 ani in urma
463 Jucate
Crazy Quilt Solitaire
10 ani in urma
387 Jucate
Rich Girl
10 ani in urma
433 Jucate
Royal la aparate
10 ani in urma
365 Jucate
Tarzan
7 ani in urma
594 Jucate
Crystal Waters
10 ani in urma
392 Jucate
Exotic Cats
5 ani in urma
448 Jucate
Xmas Magic
4 ani in urma
606 Jucate
Pharaoh’s Wild
6 ani in urma
405 Jucate
Resident  2
10 ani in urma
414 Jucate
Aztec Empire
9 ani in urma
623 Jucate