LINKURI SPONSORIZATEJewels 4 All

4.538 ori


Descriere si functionalitati pentru slotul online Jewels 4 All:

Please complete the required fields.
Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

Daca esti interesat de un premiu fantastic de 100,000 monede atunci trebuie sa incerci in mod gratuit jocul slot lansat de Novomatic intitulat Jewels 4 All. Jocul vine intr-un format modern iar grafica si animatiile sunt spectaculoase. Coloana sonora auzita pe fundal este standard iar RTP-ul jocului nu depaseste valoarea de 95%.
Ecranul principal este plin de culori luminoase iar simbolurile cele mai reprezentative sunt diamante, o coroana regala plina cu pietre pretioase, simbolul de euro si o varietate mare de pietre pretioase de diferite culori.
Jewels 4 All este un joc la aparate online care vine cu o configuratie standard de 5×3 bobine cu 9 linii clasice de bet care pot fi configurate folosind butoanele de pe ecran si un buget fix de pana la 10,000 monede. Pariul per linie variaza intre 1 si 100 credite iar valoarea totala pe toate liniile disponibile poate fi de 900 credite. Singurul simbol din joc care are un rol aparte este simbolul de euro. Acesta poate inlocui absolut toate elementele din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Multa bafta!!!

INSTRUCTIUNI: Jocul Jewels 4 All este primul joc adaugat in data de 21-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Comori Aparate cu Diamante Aparate cu Lingouri de Aur si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 4.538 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Pentru a juca Jewels 4 All trebuie sa instalati:

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

Comenteaza jocul Jewels 4 All

FACEBOOK


LINKURI SPONSORIZATE