Jackpot Crown


cod adsense
Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul"Paytable". Mult noroc!
7 ani in urma 355 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jackpot Crown:

Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul”Paytable”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jackpot Crown este primul joc adaugat in data de 25-iulie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Tiki Torch
5 ani in urma
339 Jucate
The Finer Reels of Life
10 ani in urma
240 Jucate
Fortune Farm
10 ani in urma
255 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
397 Jucate
Giant Panda
10 ani in urma
265 Jucate
Caesars Empire
10 ani in urma
251 Jucate
Racing Slot
9 ani in urma
261 Jucate
Hot Choice Deluxe
2 ani in urma
535 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
7 ani in urma
275 Jucate
French Cuisine
10 ani in urma
259 Jucate
Queen Of The Nile 2
5 ani in urma
320 Jucate
Jumping Jaguar
5 ani in urma
255 Jucate