Jackpot Crown


cod adsense
Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul"Paytable". Mult noroc!
7 ani in urma 498 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jackpot Crown:

Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul”Paytable”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jackpot Crown este primul joc adaugat in data de 25-iulie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Rise of Ra
9 ani in urma
619 Jucate
Safari Heat
10 ani in urma
390 Jucate
Slot cu pirati
10 ani in urma
500 Jucate
Ruleta de casino
11 ani in urma
391 Jucate
Wings of Riches
3 ani in urma
771 Jucate
Big Cats Slot
10 ani in urma
489 Jucate
Makai Video Poker
10 ani in urma
432 Jucate
Diamond Dozen
10 ani in urma
463 Jucate
Gypsy Fire
6 ani in urma
473 Jucate
Tens or Better
8 ani in urma
679 Jucate
Sweet Life
9 ani in urma
466 Jucate
Aparate slots cu fructe
10 ani in urma
404 Jucate