Jackpot Crown


Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul"Paytable". Mult noroc!
4 ani in urma 21 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jackpot Crown:

Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul”Paytable”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jackpot Crown este primul joc adaugat in data de 25-iulie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Eye of RA
2 ani in urma
17 Jucate
Olympus Glory
2 ani in urma
17 Jucate
Ancient Script
2 ani in urma
17 Jucate
BlackJack21
7 ani in urma
16 Jucate
Egyptian Heroes
6 ani in urma
16 Jucate
Arabian Nights
7 ani in urma
23 Jucate
Ramses 2
7 ani in urma
21 Jucate
The Dark Knight Rises
7 ani in urma
57 Jucate
Piggy Bank
7 ani in urma
13 Jucate
Shoot
7 ani in urma
81 Jucate
Slot bar 777
7 ani in urma
16 Jucate
Fruit Drops
4 ani in urma
14 Jucate