Jackpot Crown


cod adsense
Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul"Paytable". Mult noroc!
6 ani in urma 173 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Jackpot Crown:

Inchei aceasta zi de weekend cu un alt joc ca la aparate Gaminator cu fructe numit Jackpot Crown. Numele jocului este foarte cunoscut de fanii jocurilor slot ca fiind unul din cel mai bine apreciat joc cu fructe si coroane din aur de pe internet. Jocul Jackpot Crown online vine echipat in stil clasic cu 5 tamburi, 5 linii si un buget fix de 5000 monede. Pariul alocat unei singure linii poate fi setat la maxim 200 monede. Coroana regala este simbol scatter si ofera foarte multe bonusuri dar si rotiri gratuite. Simbolul de stea este simbol wild si substituie orice simbol cu exceptia simbolului coroana regala. La un pariu maxim per linie poti castiga cu cinci simboluri identice cu pepeni sau struguri un premiu de 100000 monede. Penru a descoperii singuri celelalte detalii despre plati si combinatii de simboluri foloseste butonul”Paytable”. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Jackpot Crown este primul joc adaugat in data de 25-iulie -2015 de catre echipa noastra, in categoria de Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Ultra Hot Deluxe
8 ani in urma
183 Jucate
Lobstermania
7 ani in urma
163 Jucate
Queen of the Wild
4 ani in urma
191 Jucate
3 Elements
4 ani in urma
171 Jucate
Dragon’s Pearl
5 ani in urma
182 Jucate
Excalibur ca la aparate
9 ani in urma
145 Jucate
Rainforest Dream
6 ani in urma
155 Jucate
5 Great Star
2 ani in urma
284 Jucate
Pink Panther
9 ani in urma
157 Jucate
Poker ca la aparate
9 ani in urma
341 Jucate
Siberian Storm Mega Jackpots
6 ani in urma
239 Jucate
Apex Wizard
4 ani in urma
276 Jucate