Island


cod adsense
7 ani in urma 274 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Island:

Daca esti pasionat de calatorii pe mare si vrei sa-ti petreci vacanta de vara pe o insula exotica, departe de aglomeratie atunci poti testa in mod gratuit jocul Island slot, un nou joc oferit in excusivitate de compania Igrosoft. Acesta companie a creat doua versiuni si ambele pot fi jucate in mod gratuit pe acest site.
Tematica jocului este relevata cu numele jocului iar pe ecranul principal vei gasi 9 linii fixe, 5 tamburi si un buget care nu depaseste 5000 monede. Ai posibilitatea de a plasa o miza maxima de 225 credite intr-o singura sesiune de joc. Simbolul de delfin actioneaza ca simbol wild iar simbolul de insula este scatter si poate activa o runda de bonus. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Island este primul joc adaugat in data de 30-noiembrie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate cu Pesti Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Pearl of the Orient
3 ani in urma
207 Jucate
Atlantis World
5 ani in urma
224 Jucate
Mr Cashback
9 ani in urma
159 Jucate
Quick Cards
9 ani in urma
177 Jucate
Crystal Cavern
8 ani in urma
179 Jucate
2010 Poker League
8 ani in urma
185 Jucate
2 Times Wild
8 ani in urma
165 Jucate
Dragon Island
9 ani in urma
194 Jucate
Dolphin Spins
8 ani in urma
180 Jucate
Shadow Diamond
7 ani in urma
224 Jucate
Lucky Drink
4 ani in urma
187 Jucate
Wonders of Egypt
5 ani in urma
226 Jucate