Island


cod adsense
8 ani in urma 456 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Island:

Daca esti pasionat de calatorii pe mare si vrei sa-ti petreci vacanta de vara pe o insula exotica, departe de aglomeratie atunci poti testa in mod gratuit jocul Island slot, un nou joc oferit in excusivitate de compania Igrosoft. Acesta companie a creat doua versiuni si ambele pot fi jucate in mod gratuit pe acest site.
Tematica jocului este relevata cu numele jocului iar pe ecranul principal vei gasi 9 linii fixe, 5 tamburi si un buget care nu depaseste 5000 monede. Ai posibilitatea de a plasa o miza maxima de 225 credite intr-o singura sesiune de joc. Simbolul de delfin actioneaza ca simbol wild iar simbolul de insula este scatter si poate activa o runda de bonus. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Island este primul joc adaugat in data de 30-noiembrie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate cu Pesti Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker Antic
9 ani in urma
319 Jucate
Poker pe plaja
10 ani in urma
290 Jucate
Slot jungle bungle
9 ani in urma
260 Jucate
Legacy of Egipt
4 ani in urma
290 Jucate
Aztecs Empire
8 ani in urma
375 Jucate
Bullion Bars
7 ani in urma
385 Jucate
Egyptian Heroes
9 ani in urma
384 Jucate
Chinese new year slot
9 ani in urma
243 Jucate
Horus Temple
6 ani in urma
411 Jucate
Video Poker II
10 ani in urma
295 Jucate
Legend of Cleopatra
5 ani in urma
289 Jucate
The Alchemist
8 ani in urma
454 Jucate