Island


6 ani in urma 26 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Island:

Daca esti pasionat de calatorii pe mare si vrei sa-ti petreci vacanta de vara pe o insula exotica, departe de aglomeratie atunci poti testa in mod gratuit jocul Island slot, un nou joc oferit in excusivitate de compania Igrosoft. Acesta companie a creat doua versiuni si ambele pot fi jucate in mod gratuit pe acest site.
Tematica jocului este relevata cu numele jocului iar pe ecranul principal vei gasi 9 linii fixe, 5 tamburi si un buget care nu depaseste 5000 monede. Ai posibilitatea de a plasa o miza maxima de 225 credite intr-o singura sesiune de joc. Simbolul de delfin actioneaza ca simbol wild iar simbolul de insula este scatter si poate activa o runda de bonus. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Island este primul joc adaugat in data de 30-noiembrie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate cu Pesti Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Enchanted Unicorn
5 ani in urma
18 Jucate
Aparate  cupidon
7 ani in urma
12 Jucate
Victorious
7 ani in urma
18 Jucate
Easter Surprise
8 ani in urma
18 Jucate
Joc de biliard
8 ani in urma
24 Jucate
Book Of Stars
4 ani in urma
26 Jucate
Atlantis Dive
5 ani in urma
35 Jucate
Pharaoh’s Secret
2 ani in urma
20 Jucate
Crystal Forest
7 ani in urma
44 Jucate
Azteca
3 ani in urma
20 Jucate
Hotline
2 ani in urma
27 Jucate
Fruits’n Royals
6 ani in urma
15 Jucate