LINKURI SPONSORIZATE  Island

  971 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Island:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti pasionat de calatorii pe mare si vrei sa-ti petreci vacanta de vara pe o insula exotica, departe de aglomeratie atunci poti testa in mod gratuit jocul Island slot, un nou joc oferit in excusivitate de compania Igrosoft. Acesta companie a creat doua versiuni si ambele pot fi jucate in mod gratuit pe acest site.
  Tematica jocului este relevata cu numele jocului iar pe ecranul principal vei gasi 9 linii fixe, 5 tamburi si un buget care nu depaseste 5000 monede. Ai posibilitatea de a plasa o miza maxima de 225 credite intr-o singura sesiune de joc. Simbolul de delfin actioneaza ca simbol wild iar simbolul de insula este scatter si poate activa o runda de bonus. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Island este primul joc adaugat in data de 30-noiembrie -2013 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Delfini Aparate cu Pesti Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 971 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Island trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Island

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE