Indian Gold


2 ani in urma 21 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Indian Gold:

Exploreaza cultura si mitologia indienilor nativ-americani cu Indian Gold slot, un nou joc care te trimite intr-o calatorie inapoi in timp unde poti beneficia de bogatiile acestei culturi. Jocul propune o structura simpla cu 5 tamburi si 20 linii castigatoare. Pariul maxim poate fi setat la 200 credite per runda.
Simbolurile precum seful de trib si razboinicul calare pot genera premii intre 300 si 500 credite iar simbolul de femeie imbracata in straie traditionale poate debloca un premiu de pana la 200 credite.
In acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este un cos cu multe monede de aur care functioneaza ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Simbolul cu totem-ul de aur este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 7 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Indian Gold este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Indieni Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Cirese si septari la aparate
7 ani in urma
20 Jucate
Treasures of Troy
2 ani in urma
22 Jucate
Pirates Slots
7 ani in urma
16 Jucate
Mosquitozzz
7 ani in urma
19 Jucate
Crystal Gems
6 ani in urma
20 Jucate
Zeus King of Gods
5 ani in urma
23 Jucate
Rich Wilde and the Shield of Athena
2 luni in urma
56 Jucate
Aparate cu septari si fructe
7 ani in urma
25 Jucate
Joc biliard
8 ani in urma
20 Jucate
Hot & Cash
3 ani in urma
23 Jucate
Avalon 2
6 ani in urma
55 Jucate
Thunderfist
8 ani in urma
16 Jucate