Indian Gold


cod adsense
3 ani in urma 156 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Indian Gold:

Exploreaza cultura si mitologia indienilor nativ-americani cu Indian Gold slot, un nou joc care te trimite intr-o calatorie inapoi in timp unde poti beneficia de bogatiile acestei culturi. Jocul propune o structura simpla cu 5 tamburi si 20 linii castigatoare. Pariul maxim poate fi setat la 200 credite per runda.
Simbolurile precum seful de trib si razboinicul calare pot genera premii intre 300 si 500 credite iar simbolul de femeie imbracata in straie traditionale poate debloca un premiu de pana la 200 credite.
In acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este un cos cu multe monede de aur care functioneaza ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Simbolul cu totem-ul de aur este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 7 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Indian Gold este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Indieni Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Chinese new year slot
8 ani in urma
110 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
6 ani in urma
154 Jucate
Joker Gold
7 ani in urma
142 Jucate
Raindance
8 ani in urma
159 Jucate
Olympus Glory
3 ani in urma
134 Jucate
The Fruits Slot Machine
6 ani in urma
136 Jucate
Treasure Jewels
7 ani in urma
588 Jucate
Ultimate Hot
3 ani in urma
160 Jucate
Jack Hammer 2
8 ani in urma
143 Jucate
India Slot
8 ani in urma
147 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
133 Jucate
Mr. Vegas
8 ani in urma
145 Jucate