LINKURI SPONSORIZATE  Indian Gold

  212 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Indian Gold:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Exploreaza cultura si mitologia indienilor nativ-americani cu Indian Gold slot, un nou joc care te trimite intr-o calatorie inapoi in timp unde poti beneficia de bogatiile acestei culturi. Jocul propune o structura simpla cu 5 tamburi si 20 linii castigatoare. Pariul maxim poate fi setat la 200 credite per runda.
  Simbolurile precum seful de trib si razboinicul calare pot genera premii intre 300 si 500 credite iar simbolul de femeie imbracata in straie traditionale poate debloca un premiu de pana la 200 credite.
  In acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este un cos cu multe monede de aur care functioneaza ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Simbolul cu totem-ul de aur este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 7 rotiri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Indian Gold este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Indieni Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 212 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Indian Gold trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Indian Gold

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE