Indian Gold


cod adsense
4 ani in urma 294 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Indian Gold:

Exploreaza cultura si mitologia indienilor nativ-americani cu Indian Gold slot, un nou joc care te trimite intr-o calatorie inapoi in timp unde poti beneficia de bogatiile acestei culturi. Jocul propune o structura simpla cu 5 tamburi si 20 linii castigatoare. Pariul maxim poate fi setat la 200 credite per runda.
Simbolurile precum seful de trib si razboinicul calare pot genera premii intre 300 si 500 credite iar simbolul de femeie imbracata in straie traditionale poate debloca un premiu de pana la 200 credite.
In acest joc vei gasi doua simboluri speciale. Primul simbol este un cos cu multe monede de aur care functioneaza ca simbol wild si poate aparea in orice pozitie pe eran. Simbolul cu totem-ul de aur este un simbol scatter si iti da posibilitatea sa acumulezi pana la 7 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Indian Gold este primul joc adaugat in data de 20-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Indieni Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crystal Spider Solitaire
10 ani in urma
233 Jucate
Rich n Wild
5 ani in urma
287 Jucate
Fruit Case
9 ani in urma
267 Jucate
Pirates Treasure Trove
7 ani in urma
286 Jucate
Lucky Clover
5 ani in urma
423 Jucate
Leprechaun Goes Egypt
5 ani in urma
256 Jucate
Atlantis Dive
7 ani in urma
282 Jucate
Ultra Seven
4 ani in urma
313 Jucate
Blue Dolphin
4 ani in urma
274 Jucate
Cleopatra Regina Egiptului
5 ani in urma
299 Jucate
Raindance
10 ani in urma
255 Jucate
The Alchemist
7 ani in urma
358 Jucate