Illusionist


cod adsense
5 ani in urma 550 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Illusionist:

Daca vrei sa afli secretele artei iuzionismului atunci poti incepe cu jocul Illusionist slot, unul din cele mai cautate jocuri create de Novomatic creat cu tematica de magie si ilizionism. Jocul nu are o grafica spectaculoasa iar efectele speciale nu sunt prezente in acest joc dar partea cea mai placuta la acest joc sunt premiile oferite. Daca un jucator alege sa plaseze un pariul maxim per linie si acumuleaza cinci simboluri de iuzionist pe o linie activa atunci jucatorul poate intra in posesia unui enorm premiu de 500,000 credite.
Jocul la aparate Illusionist vine cu o formula clasica de 5 coloane si 9 linii de bet care pot fi ajustate in timpul partidei folosind butoanele din josul ecranului. Simgurul simbol special din joc este reprezentat de cele doua manusi albe. Acest simbol are rol de simbol wild dar atunci cand randul 1 si 5 este complet cu acest simbol se declanseaza runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a casntiga pana la 16 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Illusionist este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Mafia Smuggling
10 ani in urma
374 Jucate
Win Wizards
7 ani in urma
419 Jucate
Extreme slot
10 ani in urma
399 Jucate
Poker ca la aparate
11 ani in urma
810 Jucate
Millionaires Club III
10 ani in urma
416 Jucate
Simple Slots
10 ani in urma
501 Jucate
Pandora’s Box
10 ani in urma
410 Jucate
Lion Explorer
5 ani in urma
551 Jucate
Halloween Fortune
10 ani in urma
424 Jucate
Crazy Monkey 2
6 ani in urma
525 Jucate
Lost Relics
5 ani in urma
565 Jucate
Fruit Case
9 ani in urma
442 Jucate