Illusionist


cod adsense
4 ani in urma 264 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Illusionist:

Daca vrei sa afli secretele artei iuzionismului atunci poti incepe cu jocul Illusionist slot, unul din cele mai cautate jocuri create de Novomatic creat cu tematica de magie si ilizionism. Jocul nu are o grafica spectaculoasa iar efectele speciale nu sunt prezente in acest joc dar partea cea mai placuta la acest joc sunt premiile oferite. Daca un jucator alege sa plaseze un pariul maxim per linie si acumuleaza cinci simboluri de iuzionist pe o linie activa atunci jucatorul poate intra in posesia unui enorm premiu de 500,000 credite.
Jocul la aparate Illusionist vine cu o formula clasica de 5 coloane si 9 linii de bet care pot fi ajustate in timpul partidei folosind butoanele din josul ecranului. Simgurul simbol special din joc este reprezentat de cele doua manusi albe. Acest simbol are rol de simbol wild dar atunci cand randul 1 si 5 este complet cu acest simbol se declanseaza runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a casntiga pana la 16 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Illusionist este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Compote
8 ani in urma
305 Jucate
Slot cu fructe si bar
9 ani in urma
213 Jucate
Panda Panda
5 ani in urma
327 Jucate
Flame Dancer
8 ani in urma
224 Jucate
The Wizard of Oz
9 ani in urma
204 Jucate
Solitaire
9 ani in urma
305 Jucate
Book Of Stars
6 ani in urma
365 Jucate
Royal Flush
8 ani in urma
317 Jucate
Lady of the Moon
6 ani in urma
282 Jucate
Dog Casher
9 ani in urma
221 Jucate
Indian Slot
9 ani in urma
210 Jucate
Roulette American
9 ani in urma
321 Jucate