Illusionist


cod adsense
4 ani in urma 386 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Illusionist:

Daca vrei sa afli secretele artei iuzionismului atunci poti incepe cu jocul Illusionist slot, unul din cele mai cautate jocuri create de Novomatic creat cu tematica de magie si ilizionism. Jocul nu are o grafica spectaculoasa iar efectele speciale nu sunt prezente in acest joc dar partea cea mai placuta la acest joc sunt premiile oferite. Daca un jucator alege sa plaseze un pariul maxim per linie si acumuleaza cinci simboluri de iuzionist pe o linie activa atunci jucatorul poate intra in posesia unui enorm premiu de 500,000 credite.
Jocul la aparate Illusionist vine cu o formula clasica de 5 coloane si 9 linii de bet care pot fi ajustate in timpul partidei folosind butoanele din josul ecranului. Simgurul simbol special din joc este reprezentat de cele doua manusi albe. Acest simbol are rol de simbol wild dar atunci cand randul 1 si 5 este complet cu acest simbol se declanseaza runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a casntiga pana la 16 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Illusionist este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Savanna Safari
4 ani in urma
488 Jucate
Sloturi cu fructe
9 ani in urma
406 Jucate
Battleship
9 ani in urma
279 Jucate
Witches Charm
5 ani in urma
365 Jucate
Resident  3
10 ani in urma
468 Jucate
Dolphin’s World
5 ani in urma
367 Jucate
Caucasian Captive
9 ani in urma
253 Jucate
Loveste bila
10 ani in urma
275 Jucate
Egyptian Wild
5 ani in urma
414 Jucate
Gryphons Gold
9 ani in urma
330 Jucate
Pirate 2
8 ani in urma
457 Jucate
Forty Thieves
10 ani in urma
305 Jucate