Illusionist


2 ani in urma 22 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Illusionist:

Daca vrei sa afli secretele artei iuzionismului atunci poti incepe cu jocul Illusionist slot, unul din cele mai cautate jocuri create de Novomatic creat cu tematica de magie si ilizionism. Jocul nu are o grafica spectaculoasa iar efectele speciale nu sunt prezente in acest joc dar partea cea mai placuta la acest joc sunt premiile oferite. Daca un jucator alege sa plaseze un pariul maxim per linie si acumuleaza cinci simboluri de iuzionist pe o linie activa atunci jucatorul poate intra in posesia unui enorm premiu de 500,000 credite.
Jocul la aparate Illusionist vine cu o formula clasica de 5 coloane si 9 linii de bet care pot fi ajustate in timpul partidei folosind butoanele din josul ecranului. Simgurul simbol special din joc este reprezentat de cele doua manusi albe. Acest simbol are rol de simbol wild dar atunci cand randul 1 si 5 este complet cu acest simbol se declanseaza runda de rotiri gratuite unde ai sansa de a casntiga pana la 16 rotiri gratuite simultan.


INSTRUCTIUNI: Jocul Illusionist este primul joc adaugat in data de 3-noiembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Novomatic Gaminator Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Desert Treasures
8 ani in urma
17 Jucate
Super Black Jack
7 ani in urma
19 Jucate
Exotic Cats
2 ani in urma
25 Jucate
The Explorers
2 ani in urma
21 Jucate
40 Mega Clover
2 ani in urma
34 Jucate
Book of Ra 3D
5 ani in urma
37 Jucate
Monster mania slot
7 ani in urma
16 Jucate
2 Times Wild
7 ani in urma
20 Jucate
Biliard cu masini
8 ani in urma
21 Jucate
Troll Hunters
7 ani in urma
20 Jucate
Black Gold
7 ani in urma
18 Jucate
Captain’s Treasure
8 ani in urma
17 Jucate