Hot Seven


cod adsense
4 ani in urma 598 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Seven:

Pe site avem adaugate o mare varietate de jocuri slot cu septari si fructe clasice create de compania Amatic dar jocul Hot Seven la aparate lipsea din acesta colectie si l-am adaugat azi pentru pasionatii de acest tip de joc. Interfata jocului este simpla iar regulile jocului sunt de asemenea usor de aprofundat de orice jucator. Tematica acestui joc combina elemente de fructe traditionale cu numarul 7 care este considerat un numar norocos in lumea jocurilor de noroc.
De asemenea, acest simbol poate declansa un Jackpot de 1,000,000 credite cand jucatorul obtine cinci simboluri similare iar pariur per runda este de 200 credite.
Jocul de pacanele online Hot Seven ofera o structura clasica cu 5 tamburi si 5 linii de bet iar bugetul jocului nu depaseste suma de 10,000 credite.
Singurul simbol special in acest joc este simbolul de stea albastra. Acesta este simbol scatter si poate oferi doar premii in bani (nu ofera rotiri gratuite). De asemenea, in acest joc, jucatorii pot profita de optiunea de joc de risc folosind butonul Gamble care se activeaa dupa o combinatie castigatoare.


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Seven este primul joc adaugat in data de 23-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu septari 777 Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Boomanji
10 ani in urma
362 Jucate
Triple Diamond
8 ani in urma
371 Jucate
Katana
5 ani in urma
384 Jucate
Polar Explorer
5 ani in urma
381 Jucate
Rise of Poseidon
6 ani in urma
434 Jucate
Sizzling Hot Quattro
5 ani in urma
389 Jucate
50 Lions
8 ani in urma
580 Jucate
Cars And Cash
10 ani in urma
397 Jucate
Joker Poker
10 ani in urma
479 Jucate
Razbunarea piratilor
10 ani in urma
332 Jucate
Amazon Queen
10 ani in urma
320 Jucate
Hot Roller
9 ani in urma
321 Jucate