Hot Fruits Deluxe


6 luni in urma 160 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Fruits Deluxe:

Fanii de sloturi cu fructe clasice de Amatic pot accesa acum Hot Fruits Deluxe, un joc la aparate traditional cu septari care ofera premii maxime de 480,000 si iti da accesul la optiunea Gamble. Personajul principal al jocului este logo-ul jocului iar restul simbolurilor sunt reprezentate de stelute, septari si cinci fructe traditionale. Hot Fruits Deluxe este un joc slot video cu 3×3 tamburi si 5 de linii de plată.
Există un simbol wild reprezentat de simbolul cu numele jocului. Acest simbol poate ateriza pe fiecare rolă și poate inlocui orice simbol din joc.
Dacă 3 simboluri cu numele jocului apar pe o linie activa, atunci poti accesa premii maxime de 480,000, totul depindede pariul plasat de jucator. Mult Noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Fruits Deluxe este primul joc adaugat in data de 31-martie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky Tiger
3 ani in urma
77 Jucate
Book of Shangri-La
3 luni in urma
81 Jucate
Silver Surfer
7 ani in urma
64 Jucate
Aztecs Empire
6 ani in urma
67 Jucate
Biliard online
8 ani in urma
73 Jucate
Free Biliard
8 ani in urma
57 Jucate
Relic Raiders
8 ani in urma
51 Jucate
Lucky Pharaoh
2 ani in urma
104 Jucate
Temple of Secrets
4 ani in urma
69 Jucate
Elektra
7 ani in urma
96 Jucate
Fruit Drops
4 ani in urma
64 Jucate
Golf la aparate
8 ani in urma
55 Jucate