Hot Fruits 27


8 luni in urma 264 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Fruits 27:

Amatic iti da posibilitatea sa explorezi universul fructelor clasice cu Hot Fruits 27, o noua lansare a acestei companii. Jocul vine cu o grafica in stil de Las Vegas iar simbolurile care apar in acest joc sunt in mare parte fructe. Gasiti simboluri de mare valoare precum cirese, prune, portocale, lamai, stele, septari si Bar.
Slotul la aparate Hot Fruits 27 vine cu o interfata optimizata pentru Androis si iOS iar configuratia include 3 tamburi cu 27 linii de castig. Jucatorii pot aplica pariuri maxime de pana la 3,000 per runda.
Jocul vine cu un singur simbol special, reprezentat de o stea cu inscriptia Wild. In acest joc nu poti beneficia de rotiri gratuite sau alte bonificatii dar, poti folosi functia ‘Gamble’ care iti poate dubla sau tripla castigurile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Fruits 27 este primul joc adaugat in data de 1-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cash Wizard
4 ani in urma
125 Jucate
Jokers Wild Slots
7 ani in urma
92 Jucate
Lady’s Charms
6 ani in urma
129 Jucate
Big Cats Slot
8 ani in urma
107 Jucate
Flash Arcade Solitaire
7 ani in urma
152 Jucate
Red Chilli Wins
1 an in urma
192 Jucate
Miss Midas
6 ani in urma
102 Jucate
Dolphin Treasure
4 ani in urma
109 Jucate
Electra Slot
8 ani in urma
112 Jucate
Derby Dollars
8 ani in urma
107 Jucate
Sizzling Gems
6 ani in urma
112 Jucate
Oriental Tiger
6 ani in urma
98 Jucate