Hot Fruits 27


5 luni in urma 175 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Fruits 27:

Amatic iti da posibilitatea sa explorezi universul fructelor clasice cu Hot Fruits 27, o noua lansare a acestei companii. Jocul vine cu o grafica in stil de Las Vegas iar simbolurile care apar in acest joc sunt in mare parte fructe. Gasiti simboluri de mare valoare precum cirese, prune, portocale, lamai, stele, septari si Bar.
Slotul la aparate Hot Fruits 27 vine cu o interfata optimizata pentru Androis si iOS iar configuratia include 3 tamburi cu 27 linii de castig. Jucatorii pot aplica pariuri maxime de pana la 3,000 per runda.
Jocul vine cu un singur simbol special, reprezentat de o stea cu inscriptia Wild. In acest joc nu poti beneficia de rotiri gratuite sau alte bonificatii dar, poti folosi functia ‘Gamble’ care iti poate dubla sau tripla castigurile. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Fruits 27 este primul joc adaugat in data de 1-mai -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Junky Box
7 ani in urma
82 Jucate
Flash Arcade Solitaire
7 ani in urma
91 Jucate
30 Spicy Fruits
3 ani in urma
119 Jucate
The Legend of Olimpus
6 ani in urma
69 Jucate
Dream Beach Casino
7 ani in urma
62 Jucate
Burning Hot
6 ani in urma
128 Jucate
American slot la aparate
8 ani in urma
48 Jucate
Mystic Dreams
7 ani in urma
88 Jucate
Maharaja
7 ani in urma
59 Jucate
Poker Antic
7 ani in urma
76 Jucate
Book of Cleopatra
2 ani in urma
107 Jucate
Super Lucky Charms
1 an in urma
147 Jucate