LINKURI SPONSORIZATE  Hot Fruits 100

  241 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Fruits 100:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Amatic te invita sa testezi in mod gratuit Hot Fruits 100, un slot cu fructe care inlocuieste cu succes versiunea anterioara Hot Fruits 20.
  Acesta noua versiune nu vine cu nimic deosebit in comparatie cu versiunea anterioara, singura diferenta este numarulk de linii disponibile de joc.
  Jocul la aparate Hot Fruits 100 se compune din 5 tamburi, 4 randuri si un total de 100 linii de bet ajustabile in orice moment din joc.
  In timpul jocului vei intalni doua simboluri speciale, simbolul de sapte rosu care este wild si poate genera un premiu maxim de 1,000,000 credite virtuale atunci cand acesta ocupa toate pozitiile disponibile pe ecran si un simbol de stea aurie care este scatter si iti da accesul la un premiu de 125,000 credite atunci cand pariul alocat per runda este de 1,000 credite. Zi buna!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Fruits 100 este primul joc adaugat in data de 17-ianuarie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 241 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Hot Fruits 100 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Hot Fruits 100

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE