Hot Choice Deluxe


3 luni in urma 101 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Choice Deluxe:

Amatic este compania care a lansat recent un alt slot cu fructe clasice intitulat Hot Choice Deluxe. Este versiunea actualizata a clasicului Hot Choice, un joc care promite premii de pana la 10.000 si iti da accesul la o runda speciala cu rotiri gratuite.
Simbolurile care apar in timpul jocului sunt fructele traditionale precum pepeni, lamai, cirese, prune si struguri, dar simbolul care poate atrage premiul cel mare este septarul de rosu. Cu ajutorul acestui simbol poti declansa un premiu maxim de 10.000, atunci cand x5 dintre ele apar pe o linie.
Jocul la aparate Hot Choice Deluxe se joaca cu 10 linii de plata si 5 tamburi.
Unicul simbol special din joc este numele jocului, acesta poate activa o runda de rotiri gratuite cu trei optiuni. Maximul care poate fi castigat in acesta runda este, 15 rotiri gratuite si un multiplicator de x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Choice Deluxe este primul joc adaugat in data de 19-iulie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Spartan Fire
o lună in urma
34 Jucate
Fruit Mania
6 ani in urma
69 Jucate
Lucky Hunter
8 ani in urma
78 Jucate
Magic Princess
7 ani in urma
67 Jucate
Slot Pots
7 ani in urma
63 Jucate
Dragon Island
8 ani in urma
72 Jucate
Table Blackjack
8 ani in urma
74 Jucate
The Dalai Panda
2 ani in urma
70 Jucate
Beetle mania
8 ani in urma
88 Jucate
Pearl Lagoon
5 ani in urma
77 Jucate
Wolf Moon
3 ani in urma
75 Jucate
The True Sheriff
7 ani in urma
62 Jucate