Hot Choice Deluxe


6 luni in urma 184 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot Choice Deluxe:

Amatic este compania care a lansat recent un alt slot cu fructe clasice intitulat Hot Choice Deluxe. Este versiunea actualizata a clasicului Hot Choice, un joc care promite premii de pana la 10.000 si iti da accesul la o runda speciala cu rotiri gratuite.
Simbolurile care apar in timpul jocului sunt fructele traditionale precum pepeni, lamai, cirese, prune si struguri, dar simbolul care poate atrage premiul cel mare este septarul de rosu. Cu ajutorul acestui simbol poti declansa un premiu maxim de 10.000, atunci cand x5 dintre ele apar pe o linie.
Jocul la aparate Hot Choice Deluxe se joaca cu 10 linii de plata si 5 tamburi.
Unicul simbol special din joc este numele jocului, acesta poate activa o runda de rotiri gratuite cu trei optiuni. Maximul care poate fi castigat in acesta runda este, 15 rotiri gratuite si un multiplicator de x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot Choice Deluxe este primul joc adaugat in data de 19-iulie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Amatic si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Lucky Pirates
7 ani in urma
84 Jucate
Chinese New Year
8 ani in urma
105 Jucate
Aparate cu monstrii
8 ani in urma
93 Jucate
Voodoo Magic
3 zile in urma
5 Jucate
Lobstermania
6 ani in urma
105 Jucate
Tripeaks Halloween
8 ani in urma
106 Jucate
Indian Dreaming
7 ani in urma
114 Jucate
Extremely Hot
3 ani in urma
118 Jucate
5 reel slot
8 ani in urma
94 Jucate
Diamond Dogs
7 ani in urma
94 Jucate
Bells On Fire
3 ani in urma
124 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
7 ani in urma
170 Jucate