Hot & Cash


cod adsense
3 ani in urma 233 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot & Cash:

Daca iti place sa joci jocuri de pe telefonul mobil sau tableta atunci te invit alaturi de noi pentru a testa jocul Hot & Cash slot, unul din cele mai populare jocuri ca la aparate cu fructe lansat de faimoasa companie EGT Interactive. In timpul unei partide veti intalni o varietate mare de fructe traditionale precum cirese, lamai, pepeni si portocale care pot genera premii normale si doua simboluri de sapte rosu si stea care pot genera premii in valoare totala de 80,000 credite. Cu cat valoarea pariului este mai mare cu atat premiul castigat cu o combinatie de cinci simboluri identice este mai mare.
Jocul de pacanele Hot & Cash are un format standard de 5×3 tamburi cu 20 linii fixe si un buget fi de 5,000 credite. Pariule pot fi facute direct de pe ecranul principal folosind butoanele 20, 40, 100, 200 si 400.
Simbolul de dolar joaca rol de simbol wild si poate aparea doar pe tamburii 2, 3 si 4. Simbolul de stea este scatter si te ajuta sa castici cel mai mare jackpot din istoria jocurilor de cazinou. Mult Noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Hot & Cash este primul joc adaugat in data de 31-decembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate cu Cirese aparate cu fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Slot cu capsuni si fructe
8 ani in urma
349 Jucate
The Incredible Hulk
9 ani in urma
212 Jucate
Coral Island
8 ani in urma
188 Jucate
Creature From the Black Lagoon
8 ani in urma
165 Jucate
Superfruit 7
3 ani in urma
198 Jucate
Ramses II Deluxe
7 ani in urma
193 Jucate
Ultimate Hot
4 ani in urma
203 Jucate
Temple of Secrets
4 ani in urma
208 Jucate
Mr Good
9 ani in urma
171 Jucate
Book of Cleopatra Super Stake
1 an in urma
296 Jucate
Katana
4 ani in urma
215 Jucate
Vikings Expansion
7 ani in urma
221 Jucate