LINKURI SPONSORIZATE  Hot 777

  371 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Hot 777:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Pentru castiguri garantate si multa distractie ai acum ocazia sa joci in modul demo Hot 777, un joc creat de compania Wazdan cu o tematica de fructe traditionale si premii uimitoare de 3,000 credite. Jocul este simplu de jucat, are o interfata clasica iar meniul si regulile sunt simple si usor de inteles de orice jucator.
  Jocul la aparate clasice Hot 777 vine cu o formula de 3×3 taburi, cinci linii fixe de castig si un buget care poate fi utilizat pentru modul demo, fara bani reali sau inregistrare.
  Simbolurile incorporate sunt reprezentate de fructe trafitionale precum cirese, prune, pere si mere rosii iar restul simbolurilor nu fac parte din gama de fructe.
  Simbolul de moeda de aur iti permite sa castigi o runda de rotiri gratuite iar simbolul de sapte de aur are rolul de a declansa o alta runda de jocuri gratuite.

  INSTRUCTIUNI: Jocul Hot 777 este primul joc adaugat in data de 13-februarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Clasice cu Fructe Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 371 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Hot 777 trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Hot 777

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE