Happy Riches


7 luni in urma 214 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Happy Riches:

Furnizorul de sloturi online NetEnt a lansat recent un alt joc cu tematică asiatică intitulat Happy Riches. Acest nou joc propune un format standard cu 5 tamburi si 30 de linii de plată si ofera un RTP de 96,32%. Designul acestui joc nu este de ultima generatie, dar caracteristicile gasite in timpul jocului sunt interesante. De asemenea, acest joc ofera premii de pana la x15.000, iar ecranul principal este disponibil pe telefoane mobile și tablete.
Jocul permite pariuri între 0.30 și 75 monede demo in fiecare runda. Include o serie de simboluri simple si duble care sunt reprezentate de felinare, lanterne, dragoni, boluri de aur, pisici si un set de simboluri clasice de valoare scazuta.
Bolul de aur actioneaza ca un simbol scatter si iti da accesul la bonusul de rotiri gratuite. In timpul acestui bonus poti obtine pana la 30 rotiri gratuite si un multiplicator de premii x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul Happy Riches este primul joc adaugat in data de 9-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Silver Bullet
8 ani in urma
99 Jucate
Grand Monarch Slot
8 ani in urma
131 Jucate
Mermaid Slot
8 ani in urma
108 Jucate
Book of Cats
7 luni in urma
178 Jucate
Tenis de masa
8 ani in urma
107 Jucate
Desert Treasures
8 ani in urma
108 Jucate
Ocean Slots
8 ani in urma
105 Jucate
Spartania la aparate
8 ani in urma
121 Jucate
Dr Watts Up
8 ani in urma
99 Jucate
Casino Ruleta
8 ani in urma
109 Jucate
Lucky Rose
6 ani in urma
111 Jucate
Bust the Bank
8 ani in urma
112 Jucate