Happy Riches


4 luni in urma 146 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Happy Riches:

Furnizorul de sloturi online NetEnt a lansat recent un alt joc cu tematică asiatică intitulat Happy Riches. Acest nou joc propune un format standard cu 5 tamburi si 30 de linii de plată si ofera un RTP de 96,32%. Designul acestui joc nu este de ultima generatie, dar caracteristicile gasite in timpul jocului sunt interesante. De asemenea, acest joc ofera premii de pana la x15.000, iar ecranul principal este disponibil pe telefoane mobile și tablete.
Jocul permite pariuri între 0.30 și 75 monede demo in fiecare runda. Include o serie de simboluri simple si duble care sunt reprezentate de felinare, lanterne, dragoni, boluri de aur, pisici si un set de simboluri clasice de valoare scazuta.
Bolul de aur actioneaza ca un simbol scatter si iti da accesul la bonusul de rotiri gratuite. In timpul acestui bonus poti obtine pana la 30 rotiri gratuite si un multiplicator de premii x3.


INSTRUCTIUNI: Jocul Happy Riches este primul joc adaugat in data de 9-iunie -2020 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

King of the Aztecs
7 ani in urma
67 Jucate
Frog Hunter
2 ani in urma
107 Jucate
Mermaids Pearl
7 ani in urma
61 Jucate
Royal Treasures
7 ani in urma
62 Jucate
Lucky Coin
3 ani in urma
68 Jucate
Fishy Fortune Slot
8 ani in urma
59 Jucate
Deuce Wild Casino Poker
8 ani in urma
77 Jucate
Volcano Eruption
6 ani in urma
63 Jucate
Easter Surprise
8 ani in urma
71 Jucate
Rock Climber Deluxe
4 ani in urma
68 Jucate
Abra Cadabra
8 ani in urma
74 Jucate
Castle Solitaire
8 ani in urma
79 Jucate