LINKURI SPONSORIZATE  Halloween slot creat de Microgaming

  171 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Halloween slot creat de Microgaming:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Cel mai asteptat joc slot din luna octombrie 2017 poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Jocul la aparate Halloween este un joc plin de actiune care a fost lansat de Microgaming pentru toti iubitori de jocuri de pacanale inspirate din filme celebre. Acest joc vine echipat cu o grafica foarte bine definita iar personajele cele mai importante din joc sunt cei patru actori principali din film. De asemenea, frumoasa actrita Laurie poate genera cel mai mare premiu din joc (1,500 credite) daca acest simbol apare pe aceeasi linie de cinci ori.
  Jocul Halloween are o strucutura unica de 5×4 coloane, include 50 linii de plata si are un buget fix de 2,000 credite virtuale. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului si poate inlocui fara exceptii aproape toate simbolurile din joc, exceptie de la acesta regula este simbolul scatter reprezentat de ruleta cu inscriptia Bonus.
  Trei sau mai multe simboluri de ruleta cu inscriptia bonus pe o linie activa poate declansa runda de bonus Trick or Treat Wheel. Mult noroc!!!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Halloween slot creat de Microgaming este primul joc adaugat in data de 4-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 171 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Halloween slot creat de Microgaming trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Halloween slot creat de Microgaming

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE