Halloween slot creat de Microgaming


cod adsense
4 ani in urma 216 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Halloween slot creat de Microgaming:

Cel mai asteptat joc slot din luna octombrie 2017 poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil, tableta sau calculator. Jocul la aparate Halloween este un joc plin de actiune care a fost lansat de Microgaming pentru toti iubitori de jocuri de pacanale inspirate din filme celebre. Acest joc vine echipat cu o grafica foarte bine definita iar personajele cele mai importante din joc sunt cei patru actori principali din film. De asemenea, frumoasa actrita Laurie poate genera cel mai mare premiu din joc (1,500 credite) daca acest simbol apare pe aceeasi linie de cinci ori.
Jocul Halloween are o strucutura unica de 5×4 coloane, include 50 linii de plata si are un buget fix de 2,000 credite virtuale. Simbolul wild este reprezentat de logo-ul jocului si poate inlocui fara exceptii aproape toate simbolurile din joc, exceptie de la acesta regula este simbolul scatter reprezentat de ruleta cu inscriptia Bonus.
Trei sau mai multe simboluri de ruleta cu inscriptia bonus pe o linie activa poate declansa runda de bonus Trick or Treat Wheel. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Halloween slot creat de Microgaming este primul joc adaugat in data de 4-octombrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Savanna Safari
4 ani in urma
399 Jucate
Jackpot Bars
9 ani in urma
308 Jucate
Sizzling Gems
7 ani in urma
292 Jucate
5 reel slot
9 ani in urma
275 Jucate
Fruits and Sevens
4 ani in urma
283 Jucate
Always Hot
9 ani in urma
647 Jucate
Bird Of Thunder
5 ani in urma
337 Jucate
Slot Bar la aparate
10 ani in urma
214 Jucate
Double Gem
4 ani in urma
280 Jucate
Rich n Wild
5 ani in urma
289 Jucate
Aparate cu animale
9 ani in urma
231 Jucate
Tiger Stacks
2 ani in urma
543 Jucate