Halloween Jack


1 an in urma 23 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Halloween Jack:

Halloween Jack este tipul de slot care te introduce instant in inima faimoasei petreceri de Halloween, un joc online realizat de compania NetEnt care iti da posibilitatea de a accede un enorm jackpor de pana la 600,000 credite. Jocul are un aspect placut, interfata este optimizata pentru dispozitivele mobile iar grafica si animatiile sunt superbe si relationeaza perfect cu tematica de Halloween.
Jocul la aparate Halloween Jack propune un sistem simplu de 5 tamburi, 3 file si un total de 20 moduri de castig. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 100 credite.
In timpul jocului vor aparea trei simboluri speciale, un simbol wild care este reprezentat de un dovleac de halloween, un cufar cu comori care joaca rol de simbol scatter si iti permite sa castigi pana la 10 rotiri gratuite si un simbol de felinar care activeaza functia ‘Jack ‘o’ Lector’. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Halloween Jack este primul joc adaugat in data de 24-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Aparate cu pirati
7 ani in urma
0 Jucate
Great Adventure
2 ani in urma
16 Jucate
Queen Of The Nile 2
3 ani in urma
55 Jucate
Freecell Solitaire
8 ani in urma
31 Jucate
Queen of Oceans
5 ani in urma
11 Jucate
Victorious
7 ani in urma
18 Jucate
Cleopatra’s Glory
2 ani in urma
16 Jucate
The Royals
4 ani in urma
21 Jucate
10 Burning Heart
3 ani in urma
17 Jucate
Thunderstruck 2
7 ani in urma
15 Jucate
Pharaohs Fortune
6 ani in urma
16 Jucate
Juicy Fruits
7 ani in urma
24 Jucate