Halloween Jack


cod adsense
3 ani in urma 323 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Halloween Jack:

Halloween Jack este tipul de slot care te introduce instant in inima faimoasei petreceri de Halloween, un joc online realizat de compania NetEnt care iti da posibilitatea de a accede un enorm jackpor de pana la 600,000 credite. Jocul are un aspect placut, interfata este optimizata pentru dispozitivele mobile iar grafica si animatiile sunt superbe si relationeaza perfect cu tematica de Halloween.
Jocul la aparate Halloween Jack propune un sistem simplu de 5 tamburi, 3 file si un total de 20 moduri de castig. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 100 credite.
In timpul jocului vor aparea trei simboluri speciale, un simbol wild care este reprezentat de un dovleac de halloween, un cufar cu comori care joaca rol de simbol scatter si iti permite sa castigi pana la 10 rotiri gratuite si un simbol de felinar care activeaza functia ‘Jack ‘o’ Lector’. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Halloween Jack este primul joc adaugat in data de 24-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Sunny Fruits
2 ani in urma
547 Jucate
Buffalo
4 ani in urma
381 Jucate
Lucky Rose
7 ani in urma
310 Jucate
India Slot
9 ani in urma
278 Jucate
Gladiators Go Wild
3 ani in urma
379 Jucate
Mr Good
9 ani in urma
221 Jucate
Chinese New Year
9 ani in urma
205 Jucate
Pirates Treasure Trove
7 ani in urma
289 Jucate
Queen Of Hearts Deluxe
7 ani in urma
272 Jucate
Pirati la aparate
9 ani in urma
224 Jucate
Ra’s Legend
5 ani in urma
297 Jucate
Pot of Gold
9 ani in urma
257 Jucate