Halloween Jack


cod adsense
2 ani in urma 225 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Halloween Jack:

Halloween Jack este tipul de slot care te introduce instant in inima faimoasei petreceri de Halloween, un joc online realizat de compania NetEnt care iti da posibilitatea de a accede un enorm jackpor de pana la 600,000 credite. Jocul are un aspect placut, interfata este optimizata pentru dispozitivele mobile iar grafica si animatiile sunt superbe si relationeaza perfect cu tematica de Halloween.
Jocul la aparate Halloween Jack propune un sistem simplu de 5 tamburi, 3 file si un total de 20 moduri de castig. Pariul maxim care poate fi alocat unei singure runde este de 100 credite.
In timpul jocului vor aparea trei simboluri speciale, un simbol wild care este reprezentat de un dovleac de halloween, un cufar cu comori care joaca rol de simbol scatter si iti permite sa castigi pana la 10 rotiri gratuite si un simbol de felinar care activeaza functia ‘Jack ‘o’ Lector’. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Halloween Jack este primul joc adaugat in data de 24-octombrie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de NetEnt si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Gorilla Chief 2
9 ani in urma
221 Jucate
Lovely Lady
4 ani in urma
219 Jucate
Dragons Inferno
8 ani in urma
200 Jucate
Book of Egypt
7 ani in urma
179 Jucate
Aparate cu fete frumoase
8 ani in urma
161 Jucate
Savanna Safari
3 ani in urma
298 Jucate
Mayan Gold
5 ani in urma
254 Jucate
Roman Empire
6 ani in urma
183 Jucate
Joc de ping-pong
9 ani in urma
159 Jucate
Lucky Girls
6 ani in urma
187 Jucate
Safari Heat
8 ani in urma
197 Jucate
Magic Rewards
3 ani in urma
199 Jucate