LINKURI SPONSORIZATE  Greek Gods

  120 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Greek Gods:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Seria de aventuri in universul zeilor grecesti continua azi cu Greek Gods, un alt joc interesant care te transporta instant in mitologia antica a Greciei. Jocul este superb din toate aspectele, grafica este de calitate, simbolurile au un stil grecesc iar coloana sonora relationeaza perfect cu tematica jocului.
  Jocul la aparate Greek Gods include o interfata normala cu 5 bobine si 243 linii active Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 125 credite.
  Logo-ul jocului este un simbol wild si poate aparea in toate pozitiile pe ecran. Nu ofera nici un premiu dar are puterea de a multiplica premiu cu pana la x5. Cel mai mare premiu din joc este de 750 si poate fi castigat cu ajutorul a cinci simboluri Zeus pe o linie activa. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Greek Gods este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 120 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Greek Gods trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Greek Gods

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE