Greek Gods


10 luni in urma 134 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Greek Gods:

Seria de aventuri in universul zeilor grecesti continua azi cu Greek Gods, un alt joc interesant care te transporta instant in mitologia antica a Greciei. Jocul este superb din toate aspectele, grafica este de calitate, simbolurile au un stil grecesc iar coloana sonora relationeaza perfect cu tematica jocului.
Jocul la aparate Greek Gods include o interfata normala cu 5 bobine si 243 linii active Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 125 credite.
Logo-ul jocului este un simbol wild si poate aparea in toate pozitiile pe ecran. Nu ofera nici un premiu dar are puterea de a multiplica premiu cu pana la x5. Cel mai mare premiu din joc este de 750 si poate fi castigat cu ajutorul a cinci simboluri Zeus pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Greek Gods este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Quick Hit Las Vegas
6 ani in urma
80 Jucate
Cool Jewels
6 ani in urma
69 Jucate
Lucky Roulette
8 ani in urma
63 Jucate
Lucky Clover
3 ani in urma
139 Jucate
African Simba
6 ani in urma
66 Jucate
Aztec’s Fortune
6 ani in urma
67 Jucate
Hot Fruits Deluxe
7 luni in urma
163 Jucate
Cleopatra Mega Jackpots
5 ani in urma
71 Jucate
Lucky 8 Line
7 ani in urma
68 Jucate
Pharaohs Treasure
7 ani in urma
62 Jucate
Magic Rewards
2 ani in urma
72 Jucate
Legend of the White Buffalo
6 ani in urma
69 Jucate