Greek Gods


1 an in urma 189 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Greek Gods:

Seria de aventuri in universul zeilor grecesti continua azi cu Greek Gods, un alt joc interesant care te transporta instant in mitologia antica a Greciei. Jocul este superb din toate aspectele, grafica este de calitate, simbolurile au un stil grecesc iar coloana sonora relationeaza perfect cu tematica jocului.
Jocul la aparate Greek Gods include o interfata normala cu 5 bobine si 243 linii active Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 125 credite.
Logo-ul jocului este un simbol wild si poate aparea in toate pozitiile pe ecran. Nu ofera nici un premiu dar are puterea de a multiplica premiu cu pana la x5. Cel mai mare premiu din joc este de 750 si poate fi castigat cu ajutorul a cinci simboluri Zeus pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Greek Gods este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Quick Cards
8 ani in urma
105 Jucate
Aparate slots cu fructe
8 ani in urma
96 Jucate
Aparate cu fete
8 ani in urma
101 Jucate
Pearls of India
6 ani in urma
108 Jucate
Serengeti Kings
12 luni in urma
236 Jucate
Pearl Lagoon
6 ani in urma
119 Jucate
Celtic Goddess
2 ani in urma
118 Jucate
Birds of a feather
8 ani in urma
80 Jucate
Aztec Empire
7 ani in urma
113 Jucate
Just Jewels
8 ani in urma
107 Jucate
Silly Slots
7 ani in urma
93 Jucate
Abra Cadabra
8 ani in urma
112 Jucate