Greek Gods


cod adsense
1 an in urma 394 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Greek Gods:

Seria de aventuri in universul zeilor grecesti continua azi cu Greek Gods, un alt joc interesant care te transporta instant in mitologia antica a Greciei. Jocul este superb din toate aspectele, grafica este de calitate, simbolurile au un stil grecesc iar coloana sonora relationeaza perfect cu tematica jocului.
Jocul la aparate Greek Gods include o interfata normala cu 5 bobine si 243 linii active Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 125 credite.
Logo-ul jocului este un simbol wild si poate aparea in toate pozitiile pe ecran. Nu ofera nici un premiu dar are puterea de a multiplica premiu cu pana la x5. Cel mai mare premiu din joc este de 750 si poate fi castigat cu ajutorul a cinci simboluri Zeus pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Greek Gods este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Cleopatra Last of the Pharaohs
1 an in urma
492 Jucate
Carti 21
8 ani in urma
403 Jucate
Castle Mania
9 ani in urma
171 Jucate
Lucky Girls
6 ani in urma
204 Jucate
Magic Rewards
3 ani in urma
213 Jucate
Super  Spin Poker
8 ani in urma
244 Jucate
Caribbean Treasure
8 ani in urma
165 Jucate
Riches of Ra
8 ani in urma
181 Jucate
Cleopatras Treasure
6 ani in urma
247 Jucate
Trendy Slots
8 ani in urma
203 Jucate
Extra Stars
7 ani in urma
398 Jucate
The Last Crusade HD
7 ani in urma
179 Jucate