Greek Gods


cod adsense
1 an in urma 301 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Greek Gods:

Seria de aventuri in universul zeilor grecesti continua azi cu Greek Gods, un alt joc interesant care te transporta instant in mitologia antica a Greciei. Jocul este superb din toate aspectele, grafica este de calitate, simbolurile au un stil grecesc iar coloana sonora relationeaza perfect cu tematica jocului.
Jocul la aparate Greek Gods include o interfata normala cu 5 bobine si 243 linii active Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 125 credite.
Logo-ul jocului este un simbol wild si poate aparea in toate pozitiile pe ecran. Nu ofera nici un premiu dar are puterea de a multiplica premiu cu pana la x5. Cel mai mare premiu din joc este de 750 si poate fi castigat cu ajutorul a cinci simboluri Zeus pe o linie activa. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Greek Gods este primul joc adaugat in data de 26-decembrie -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate cu Zei Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi de Pragmatic Play si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Hot Choice Deluxe
11 luni in urma
306 Jucate
Gnome
8 ani in urma
392 Jucate
Lucky Hot
3 ani in urma
173 Jucate
Elements Slot
9 ani in urma
152 Jucate
Wonders of Egypt
4 ani in urma
180 Jucate
Kings of Chicago
7 ani in urma
159 Jucate
Dr.Lovemore
8 ani in urma
154 Jucate
Biliard pentru profesionisti
9 ani in urma
131 Jucate
Cash Hunter
8 ani in urma
145 Jucate
Poker englezesc
8 ani in urma
164 Jucate
Mermaids Millions
7 ani in urma
147 Jucate
Rainforest Dream
6 ani in urma
142 Jucate