Great Adventure


cod adsense
3 ani in urma 148 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Great Adventure:

Daca ai o mare pasiune pentru calatorii in egiptul antic atunci te invit sa testezi in mod gratuit jocul Great Adventure slot, unul din cele mai populare jocuri lansate de EGT cu o tematica de egiptul antic. Jocul este incarcat de aventura si vine intr-un format disponibil pentru telefoanele inteligente de ultima generatie. Interfata este asemenatoare cu aproape toate jocurile la aparate create de EGT iar cel mai mare premiu din joc acordat unui jucator care acumuleaza pe o linie cinci simboluri asemenatoare este de 25,000 credite. De asemenea, jocul include cinci simboluri standard si patru simboluri clasice care pot genera premii intre 200 si 3,000 credite cu un pariu maxim de 500 credite.
Jocul Great Adventure la aparate prezinta o structura de 5 tamburi si 25 linii fixe. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 500 credite. Mapa comorilor este simbol scatter iar cu acest simbol jucatorul poate prinde o runda de 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Great Adventure este primul joc adaugat in data de 14-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Deck the Halls
8 ani in urma
134 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
134 Jucate
Royal Cash
6 ani in urma
153 Jucate
Sub Mariner Slot
8 ani in urma
122 Jucate
Pretty Kitty
3 ani in urma
166 Jucate
Gold in Bars
6 ani in urma
131 Jucate
The Last Crusade HD
6 ani in urma
138 Jucate
Fruit Cocktail Deluxe
3 ani in urma
150 Jucate
Superfruit 7
3 ani in urma
150 Jucate
Miss Midas
6 ani in urma
141 Jucate
Solitaire Pro
8 ani in urma
122 Jucate
Pyramid treasures
8 ani in urma
133 Jucate