Great Adventure


2 ani in urma 17 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Great Adventure:

Daca ai o mare pasiune pentru calatorii in egiptul antic atunci te invit sa testezi in mod gratuit jocul Great Adventure slot, unul din cele mai populare jocuri lansate de EGT cu o tematica de egiptul antic. Jocul este incarcat de aventura si vine intr-un format disponibil pentru telefoanele inteligente de ultima generatie. Interfata este asemenatoare cu aproape toate jocurile la aparate create de EGT iar cel mai mare premiu din joc acordat unui jucator care acumuleaza pe o linie cinci simboluri asemenatoare este de 25,000 credite. De asemenea, jocul include cinci simboluri standard si patru simboluri clasice care pot genera premii intre 200 si 3,000 credite cu un pariu maxim de 500 credite.
Jocul Great Adventure la aparate prezinta o structura de 5 tamburi si 25 linii fixe. Pariul maxim poate fi setat la valoarea de 500 credite. Mapa comorilor este simbol scatter iar cu acest simbol jucatorul poate prinde o runda de 10 rotiri gratuite simultan. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Great Adventure este primul joc adaugat in data de 14-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Dr Watts Up
7 ani in urma
16 Jucate
Bugs la aparate
8 ani in urma
11 Jucate
Blazin’ Hot 7s
3 ani in urma
15 Jucate
Midnight Diamonds
5 ani in urma
25 Jucate
Aparate cu trifoi si septari
7 ani in urma
19 Jucate
Las Vegas Fever
7 ani in urma
17 Jucate
Hot Chance
5 ani in urma
18 Jucate
Absolute Poker
7 ani in urma
13 Jucate
9 Lions
2 ani in urma
15 Jucate
Fruit a loot
7 ani in urma
15 Jucate
Chili Chili Fire
2 ani in urma
18 Jucate
Pearl of the Orient
2 ani in urma
28 Jucate