LINKURI SPONSORIZATE  Gladiators Go Wild

  273 ori


  Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

  Please complete the required fields.
  Jocul nu porneste sau face redirect catre alt site?

  Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
  Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
  Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
  Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!

  INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de 273 ori. Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

  Pentru a juca Gladiators Go Wild trebuie sa instalati:

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave   Instalar Unity Webplayer

  Comenteaza jocul Gladiators Go Wild

  FACEBOOK


  LINKURI SPONSORIZATE