Gladiators Go Wild


1 an in urma 207 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Mysteries of Notre Dames
7 ani in urma
96 Jucate
Book of Pharaon
6 ani in urma
114 Jucate
Tenis de masa
8 ani in urma
105 Jucate
Fantasy Fortune
7 ani in urma
111 Jucate
Pharaoh’s Treasure Deluxe
3 ani in urma
98 Jucate
Joker Strike
3 ani in urma
126 Jucate
Always Hot Deluxe
4 ani in urma
185 Jucate
Safe Craker
7 ani in urma
99 Jucate
Book of Fortune
3 ani in urma
102 Jucate
Rex
3 ani in urma
120 Jucate
Rex
Aparate cu fete
8 ani in urma
101 Jucate
Book of Ra Deluxe 2013
7 ani in urma
171 Jucate