Gladiators Go Wild


cod adsense
2 ani in urma 309 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Curious Machine
9 ani in urma
215 Jucate
Zombi Slot
8 ani in urma
167 Jucate
LobsterMania 2
6 ani in urma
201 Jucate
Burning Wins
3 ani in urma
217 Jucate
Giant Panda
9 ani in urma
177 Jucate
Lucky Dragon
7 ani in urma
226 Jucate
Big Top
8 ani in urma
225 Jucate
Kingdom of Legend
5 ani in urma
205 Jucate
At The Movies
9 ani in urma
172 Jucate
Zeus II
6 ani in urma
267 Jucate
Aparate speciale
8 ani in urma
148 Jucate
Lucky 88
7 ani in urma
173 Jucate