Gladiators Go Wild


1 an in urma 141 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

King’s Treasure
4 ani in urma
85 Jucate
Super Slot
7 ani in urma
56 Jucate
Silver Bullet
8 ani in urma
61 Jucate
Dolphin Treasure
4 ani in urma
67 Jucate
Miss White
6 ani in urma
73 Jucate
Pride and Prey
2 ani in urma
161 Jucate
Crystal Spider Solitaire
8 ani in urma
64 Jucate
Temple of Secrets
4 ani in urma
71 Jucate
Land of Gold
3 ani in urma
60 Jucate
Caribbean Treasure
7 ani in urma
57 Jucate
LobsterMania 2
5 ani in urma
66 Jucate
BooK Of Ra Deluxe
8 ani in urma
128 Jucate