Gladiators Go Wild


cod adsense
4 ani in urma 546 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Powerpool 2
11 ani in urma
373 Jucate
Wonky Wabbits
9 ani in urma
402 Jucate
Maganic Wars
10 ani in urma
357 Jucate
Chili Chili Fire
5 ani in urma
598 Jucate
Solitaire Clasic
11 ani in urma
422 Jucate
Book of Cleopatra Super Stake
3 ani in urma
635 Jucate
Mystic Dreams
10 ani in urma
397 Jucate
Sizzling6
8 ani in urma
533 Jucate
Texas Tea
6 ani in urma
464 Jucate
Troll Hunters
10 ani in urma
449 Jucate
Pharaoh’s Gold III
6 ani in urma
465 Jucate
Fruits’N’Stars: Holiday Edition
6 ani in urma
480 Jucate