Gladiators Go Wild


cod adsense
3 ani in urma 402 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gladiators Go Wild:

Daca esti un fan al jocurilor la aparate cu gladiatori precum Spartacus Gladiator of Rome sau celebrul slot Spartacus atunci te invit sa descoperi Gladiators Go Wild, un alt joc dezvoltat de compania iSoftBet cu o tematica similara celor descrise anterior.
Grafica acestui joc este superba iar simbolurile au o claritate de calitate. Cele mai intalnite simboluri in joc sunt patru gladiatori iar restul simbolurilor sunt simbolurile clasice 10, J, Q, K si As.
Jocul la aparate Gladiators Go Wild se joaca cu 6 tamburi, 3 randuri si doar 10 linii de bet. Liniile nu pot fi modificate in timpul jocului.
Simbolul de gladiator este un simbol wild si poate inlocui orice simbol regular din joc. Acest simbol poate activa unica functie importanta din joc. Mult noroc!


INSTRUCTIUNI: Jocul Gladiators Go Wild este primul joc adaugat in data de 7-mai -2019 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Gladiatori Aparate cu Imperiul Roman Jocuri Aparate Sloturi de iSoftBet si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

Sloturi Populare

Joc la aparate Star Trek
10 ani in urma
228 Jucate
Atlantis
10 ani in urma
279 Jucate
Volcano Eruption
8 ani in urma
258 Jucate
Jack Hammer 2
10 ani in urma
394 Jucate
Castle Mania
10 ani in urma
222 Jucate
Gypsy Fire
5 ani in urma
353 Jucate
Cleopatra Queen of Slots
7 ani in urma
248 Jucate
Gemstone Jackpot
7 ani in urma
331 Jucate
Crazy Vegas
9 ani in urma
251 Jucate
Cleopatra Last of the Pharaohs
2 ani in urma
630 Jucate
Caribbean Poker
10 ani in urma
289 Jucate
The Dalai Panda
4 ani in urma
301 Jucate