Genius of Leonardo


2 ani in urma 22 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Genius of Leonardo:

EGT iti da posibilitatea sa descoperi misterele celui mai mare inventator al tuturor timpurilor cu Genius of Leonardo, unul din cele mai populare jocuri la aparate create de EGT. Acest joc include o grafica creata cu tehnologie de ultima generatie iar simbolurile cele mai reprezentative sunt tabloul cu Mona Lisa, desenul perfect proporționat al unui om si multe altele.
Jocul online Genius of Leonardo este compus din 3 randuri, 5 tamburi de rotire si 30 linii care nu pot fi configurate in modul demo. Pariul maxim poate fi setat la 600 credite iar cel mai mare premiu cu acest pariu este de 20,000 monede.
Simbolul cu desenul unui om cu proporții perfecte joaca rolul de simbol wild si cu ajutorul acestui simbol poti castiga Jackpotul . De asemenea, un alt simbol special este portretul Mona Lisa care iti da sansa sa castigi intre 5 si 50 rotiri gratuite fara a-ti afecta bugetul sau castigurile din runda respectiva. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Genius of Leonardo este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Wild Panda
5 ani in urma
18 Jucate
Gypsy Fire
3 ani in urma
26 Jucate
Wild West
7 ani in urma
15 Jucate
French Cuisine
7 ani in urma
13 Jucate
Speed Solitaire
7 ani in urma
24 Jucate
Rise of Maya
5 luni in urma
41 Jucate
Forest Tale
3 ani in urma
24 Jucate
Blade
7 ani in urma
24 Jucate
Mermaids Pearl
7 ani in urma
16 Jucate
Crown of Egypt
8 ani in urma
20 Jucate
Double Diamond
3 ani in urma
17 Jucate
Xtra Hot
7 ani in urma
50 Jucate