Genius of Leonardo


cod adsense
3 ani in urma 166 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Genius of Leonardo:

EGT iti da posibilitatea sa descoperi misterele celui mai mare inventator al tuturor timpurilor cu Genius of Leonardo, unul din cele mai populare jocuri la aparate create de EGT. Acest joc include o grafica creata cu tehnologie de ultima generatie iar simbolurile cele mai reprezentative sunt tabloul cu Mona Lisa, desenul perfect proporționat al unui om si multe altele.
Jocul online Genius of Leonardo este compus din 3 randuri, 5 tamburi de rotire si 30 linii care nu pot fi configurate in modul demo. Pariul maxim poate fi setat la 600 credite iar cel mai mare premiu cu acest pariu este de 20,000 monede.
Simbolul cu desenul unui om cu proporții perfecte joaca rolul de simbol wild si cu ajutorul acestui simbol poti castiga Jackpotul . De asemenea, un alt simbol special este portretul Mona Lisa care iti da sansa sa castigi intre 5 si 50 rotiri gratuite fara a-ti afecta bugetul sau castigurile din runda respectiva. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Genius of Leonardo este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Crown of Egypt
8 ani in urma
145 Jucate
Asian Attraction
4 ani in urma
158 Jucate
Planet of the Apes
4 ani in urma
146 Jucate
Sahara Nights
2 ani in urma
251 Jucate
9 Lions
3 ani in urma
183 Jucate
Lady Luck
6 ani in urma
194 Jucate
Electra Slot
8 ani in urma
142 Jucate
7’s Wild
4 ani in urma
142 Jucate
Cleopatra Gold
1 an in urma
404 Jucate
Aztec
6 ani in urma
161 Jucate
It Came From Venus
8 ani in urma
117 Jucate
Spiderman Relevations
8 ani in urma
142 Jucate