Genius of Leonardo


cod adsense
3 ani in urma 233 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Genius of Leonardo:

EGT iti da posibilitatea sa descoperi misterele celui mai mare inventator al tuturor timpurilor cu Genius of Leonardo, unul din cele mai populare jocuri la aparate create de EGT. Acest joc include o grafica creata cu tehnologie de ultima generatie iar simbolurile cele mai reprezentative sunt tabloul cu Mona Lisa, desenul perfect proporționat al unui om si multe altele.
Jocul online Genius of Leonardo este compus din 3 randuri, 5 tamburi de rotire si 30 linii care nu pot fi configurate in modul demo. Pariul maxim poate fi setat la 600 credite iar cel mai mare premiu cu acest pariu este de 20,000 monede.
Simbolul cu desenul unui om cu proporții perfecte joaca rolul de simbol wild si cu ajutorul acestui simbol poti castiga Jackpotul . De asemenea, un alt simbol special este portretul Mona Lisa care iti da sansa sa castigi intre 5 si 50 rotiri gratuite fara a-ti afecta bugetul sau castigurile din runda respectiva. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Genius of Leonardo este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Forest Tale
4 ani in urma
203 Jucate
Aztec’s Fortune
7 ani in urma
173 Jucate
OMG Kittens
4 ani in urma
225 Jucate
Magic Book 6
4 ani in urma
213 Jucate
Temple of Secrets
5 ani in urma
214 Jucate
Stoats Stash
8 ani in urma
193 Jucate
Dynasty of Ming
8 ani in urma
205 Jucate
Atlantis Slot
9 ani in urma
182 Jucate
Wild Panda
7 ani in urma
238 Jucate
Celtic Goddess
3 ani in urma
227 Jucate
Spirits of Aztec
4 ani in urma
209 Jucate
Gorilla
7 ani in urma
232 Jucate