Genius of Leonardo


cod adsense
4 ani in urma 523 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Genius of Leonardo:

EGT iti da posibilitatea sa descoperi misterele celui mai mare inventator al tuturor timpurilor cu Genius of Leonardo, unul din cele mai populare jocuri la aparate create de EGT. Acest joc include o grafica creata cu tehnologie de ultima generatie iar simbolurile cele mai reprezentative sunt tabloul cu Mona Lisa, desenul perfect proporționat al unui om si multe altele.
Jocul online Genius of Leonardo este compus din 3 randuri, 5 tamburi de rotire si 30 linii care nu pot fi configurate in modul demo. Pariul maxim poate fi setat la 600 credite iar cel mai mare premiu cu acest pariu este de 20,000 monede.
Simbolul cu desenul unui om cu proporții perfecte joaca rolul de simbol wild si cu ajutorul acestui simbol poti castiga Jackpotul . De asemenea, un alt simbol special este portretul Mona Lisa care iti da sansa sa castigi intre 5 si 50 rotiri gratuite fara a-ti afecta bugetul sau castigurile din runda respectiva. Mult noroc!!!


INSTRUCTIUNI: Jocul Genius of Leonardo este primul joc adaugat in data de 10-ianuarie -2018 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate Pacanele Jocuri Aparate Sloturi EGT si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Poker gratis
10 ani in urma
669 Jucate
Magic Rabbit
10 ani in urma
422 Jucate
Venetian Carnival
10 ani in urma
337 Jucate
India Slot
9 ani in urma
353 Jucate
Sizzling Hot Gold
9 ani in urma
367 Jucate
Gold Fish
10 ani in urma
449 Jucate
Carti Solitaire
9 ani in urma
331 Jucate
Gemstone Jackpot
8 ani in urma
429 Jucate
Aparate Fruit
10 ani in urma
451 Jucate
Mayan Gold
6 ani in urma
401 Jucate
Lucky Angler
10 ani in urma
318 Jucate
Dragons Myth
8 ani in urma
402 Jucate