Gemtopia


3 ani in urma 147 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gemtopia:

Daca esti un fan al jocurilor cu diamante si alte pietre pretioase atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Gemtopia, un joc slot lansat recent de compania RTG. Interfata jocului nu este modifica in comparatie cu alte jocuri create de acesta companie iar tematica se refera la diferite pietre pretiose de diferite culori si marimi.
Jocul la aparate Gemtopia se prezinta cu o configuratie bazica de 5×3 coloane, 15 linii fixe de pariu si un sold de 1,000 credite. Pariul maxim care poate fi atribuit unie singure linii este de 3,75 credite. Simbolul wild este repreentat de diamant, apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Daca colectezi trei sau mai multe logo ‘Free Games’ pe o linie activa atunci poti intra in posesia unei runde de 15 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Gemtopia este primul joc adaugat in data de 12-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Card Clash
8 ani in urma
103 Jucate
Just Jewels Deluxe
7 ani in urma
196 Jucate
Caucasian Captive
7 ani in urma
97 Jucate
Cyber Slot
8 ani in urma
117 Jucate
Call of the Colosseum
6 ani in urma
102 Jucate
Book of Cats
6 luni in urma
173 Jucate
Legend of Cleopatra
3 ani in urma
88 Jucate
Jewels 4 All
3 ani in urma
277 Jucate
Amazon Slot
7 ani in urma
91 Jucate
Dragons Inferno
8 ani in urma
101 Jucate
Devil’s Delight
8 ani in urma
94 Jucate
Flamenco Roses
3 ani in urma
137 Jucate