Gemtopia


2 ani in urma 26 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gemtopia:

Daca esti un fan al jocurilor cu diamante si alte pietre pretioase atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Gemtopia, un joc slot lansat recent de compania RTG. Interfata jocului nu este modifica in comparatie cu alte jocuri create de acesta companie iar tematica se refera la diferite pietre pretiose de diferite culori si marimi.
Jocul la aparate Gemtopia se prezinta cu o configuratie bazica de 5×3 coloane, 15 linii fixe de pariu si un sold de 1,000 credite. Pariul maxim care poate fi atribuit unie singure linii este de 3,75 credite. Simbolul wild este repreentat de diamant, apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Daca colectezi trei sau mai multe logo ‘Free Games’ pe o linie activa atunci poti intra in posesia unei runde de 15 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Gemtopia este primul joc adaugat in data de 12-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Buffalo Spirit
6 ani in urma
21 Jucate
Cash Wizard
3 ani in urma
21 Jucate
Amazon Queen
7 ani in urma
23 Jucate
Treasure of Horus
3 ani in urma
29 Jucate
Thunderstruck 2
7 ani in urma
19 Jucate
Gold in Bars
5 ani in urma
18 Jucate
Panter Moon
6 ani in urma
27 Jucate
Major History
6 ani in urma
21 Jucate
Aparat cu fructe si bar
7 ani in urma
19 Jucate
Daredevil Slot
8 ani in urma
15 Jucate
Roaring Forties
6 ani in urma
39 Jucate
Sizzling Peppers
3 ani in urma
60 Jucate