Gemtopia


cod adsense
3 ani in urma 194 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gemtopia:

Daca esti un fan al jocurilor cu diamante si alte pietre pretioase atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Gemtopia, un joc slot lansat recent de compania RTG. Interfata jocului nu este modifica in comparatie cu alte jocuri create de acesta companie iar tematica se refera la diferite pietre pretiose de diferite culori si marimi.
Jocul la aparate Gemtopia se prezinta cu o configuratie bazica de 5×3 coloane, 15 linii fixe de pariu si un sold de 1,000 credite. Pariul maxim care poate fi atribuit unie singure linii este de 3,75 credite. Simbolul wild este repreentat de diamant, apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Daca colectezi trei sau mai multe logo ‘Free Games’ pe o linie activa atunci poti intra in posesia unei runde de 15 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Gemtopia este primul joc adaugat in data de 12-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Chili Chili Fire
3 ani in urma
225 Jucate
Hot Fruits Deluxe
1 an in urma
354 Jucate
Ocean Rush
3 ani in urma
168 Jucate
Fruit Cocktail 7
6 ani in urma
186 Jucate
The Legend of Olimpus
7 ani in urma
145 Jucate
The Big Journey
4 ani in urma
125 Jucate
Classic Fruit
6 ani in urma
197 Jucate
Pearl of the Orient
3 ani in urma
170 Jucate
Silver Bullet
8 ani in urma
141 Jucate
Moon Shadow
6 ani in urma
192 Jucate
Glitz Slot
8 ani in urma
219 Jucate
Simple Slots
8 ani in urma
144 Jucate