Gemtopia


cod adsense
4 ani in urma 287 Jucate

Descriere si functionalitati pentru slotul online Gemtopia:

Daca esti un fan al jocurilor cu diamante si alte pietre pretioase atunci esti invitat sa testezi in mod gratuit Gemtopia, un joc slot lansat recent de compania RTG. Interfata jocului nu este modifica in comparatie cu alte jocuri create de acesta companie iar tematica se refera la diferite pietre pretiose de diferite culori si marimi.
Jocul la aparate Gemtopia se prezinta cu o configuratie bazica de 5×3 coloane, 15 linii fixe de pariu si un sold de 1,000 credite. Pariul maxim care poate fi atribuit unie singure linii este de 3,75 credite. Simbolul wild este repreentat de diamant, apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si poate inlocui toate simbolurile din joc pentru a creea combinatii castigatoare. Daca colectezi trei sau mai multe logo ‘Free Games’ pe o linie activa atunci poti intra in posesia unei runde de 15 rotiri gratuite.


INSTRUCTIUNI: Jocul Gemtopia este primul joc adaugat in data de 12-septembrie -2017 de catre echipa noastra, in categoria de Aparate Casino Aparate cu Diamante Aparate Pacanele Jocuri Aparate si pot spune ca este un joc destul de atractiv din moment ce a fost jucat de . Sper ca jocul v-a placut atat de mult incat ve-ti reveni si maine pe site-ul jocuriaparate-gratis.com pentru a juca cele mai noi jocuri de pe internet.

You must be registered and logged in to post a comment.

Sloturi Populare

Roulette American
9 ani in urma
321 Jucate
Halloween horror slot
9 ani in urma
229 Jucate
At The Movies
9 ani in urma
212 Jucate
Honey Honey Honey
3 ani in urma
551 Jucate
Montezuma
8 ani in urma
320 Jucate
Royal Sevens Slots
9 ani in urma
190 Jucate
Prison Pockets Biliards
9 ani in urma
223 Jucate
Ramses II Deluxe
7 ani in urma
275 Jucate
Wolverine 3D
9 ani in urma
248 Jucate
Pokanoid -Tetris Poker
9 ani in urma
238 Jucate
Hold Your Horses
6 ani in urma
342 Jucate
Money Farm
5 ani in urma
239 Jucate